Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

No próbuje i woogle nie widzi dysku. Pendrivy i dyski zewnetrzne widzi a podpinany bezposrednio do kieszeni dysk z obudową jest nie wykrywany.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 772,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Z kieszeni nie wykryje - musisz przerobić hdd z poziomu pc jeśli dysk nie jest oryginalnie z konsoli.

Ew. możesz używać z usb ale wtedy masz 16 lub 32gb dostępnego - nie pamiętam dokładnie ile x360 obsługuje z usb

Opublikowano

Ostatnio jakoś uwolnili to ograniczenie i teraz można podpinać dyski zewnętrzne bodajże do 2 TB. Więc nie wiem po cholerę ładować go do kieszeni xboxa. Masz 3 porty usb. Aż tyle miejsca Ci potrzeba że jeszcze do kieszeni inny pchasz?

Opublikowano

X360 teraz parę Tb obsługuje przy zewnętrznych HDD.

Opublikowano

Ostatnio jakoś uwolnili to ograniczenie i teraz można podpinać dyski zewnętrzne bodajże do 2 TB. Więc nie wiem po cholerę ładować go do kieszeni xboxa. Masz 3 porty usb. Aż tyle miejsca Ci potrzeba że jeszcze do kieszeni inny pchasz?

:dog:  po to bo zapyerdalałem dzisiaj w ulewę przez pół miast po kieszeń do xboxa, MA TO DZIAŁAĆ BO TO JAK NIE TO BĘDĄ OFIARY W LUDZIACH

Opublikowano

Jak dysk nieoryginalny to tylko przeróbka na pc. No i oczywiście tylko hdd od WD więc tych ofiar może być sporo.

Opublikowano

poddałem się, jak coś będę na czerwonym pasku w tvn 24

Opublikowano

Mam pytanie kupilem fife 15 w Niemczech i nie ma tam polskiego jezyka czy da rade wgrać tam polski jezyk prosze o szybka odp

Z góry dzięki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ech, tak to jest, jak się swoje święte sprzęty do grania daje niewtajemniczonym do łap. Trzy meczyki w FIFĘ i już gałka rozorana pazurami, no nie wyczymie.

Skąd najlepiej zamówić jakieś zamienniki? Najlepiej, żeby czuło się je pod palcem jak oryginały, bo boję się, że tanie zamienniki będą odrzucać plastikowym wykonaniem.

Opublikowano

A nie lepiej kupić gałkie na allegro i wymienić? Mi kot zszurał gałe i tak zrobiłem

Opublikowano

Jakąś konkretną aukcję masz na allegro, bo ja tylko aluminiowe widzę.

Na dx.com spory wybór. Chyba też sobie zamówię, bo w jednym padzie guma mi zjechała do plastiku.

Opublikowano

Wrócę do tematu hdd. Mam konsolę 20gb (tak jeszcze działa :D ) i żeby pobierać gierki z Golda bawię się penami 32gb. Słyszałem opinie że teraz konsola obsługuje coś większego niż 32 giga. Ktos coś wie? Lepiej się upewnić, niż kupic dysk w ciemno.

Opublikowano

Obsługuje normalne dyski zewnętrzne USB, nawet 1T.

Wziąłem z dx,com, brat miał jeszcze zaplanowane dodatkowe zakupy, ale dzięki za link.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Wiadomo czy polska wersja nowego Tomb Raidera ma angielskie audio do wyboru?

Opublikowano

Ma być w pełni spolszczona i tylko spolszczona zapewne jak pierwsza część reboota :)

I nie ten dział bo to tylko leci na Xbonie ;)

Opublikowano

Ktoś się orientuje ile mógłbym dostać za taki zestaw:

- XBOX 360 E 4GB (gwarancja do 13.07.2016)

- zasilacz, kabel SD, kabel USB

- pudełko, dokumentacja, itp.

- 4 gry: PGR4, Fable 2, Halo 4 i GTAIV (oprócz gta - sama płytka - reszta gier w pudełkach z instrukcjami)

Opublikowano

400 to sensowna kwota

Edytowane przez _Be_

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

PYTANIE:

jak sprzedam X360 z grami w wersji cyfrowej na dysku twardym to kupujący będzie mógł w nie grać na swoim koncie?

Ja sprawdziłem to granie na innym koncie (nie będąc podłączonym XBOX LIVE)  i w 48 gier grałem, a 5 gier nie chciało się odpalić,

ale czekam na wiedzę jakiegoś specjalisty. ( z 6 tytułów mam  zakupionych, a reszta otrzymana w ramach XBOX LIVE - jeśli ma to znaczenie)

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

Licencja musi być przepisana na tą konsole wtedy gry będą działac na koncie kupującego.

Opublikowano

Licencja musi być przepisana na tą konsole wtedy gry będą działac na koncie kupującego.

W sumie nie znam szczegłów takiej LICENCJI, ale rozumie że jeśli gry które kupiłem lub otrzymałem z XBOX LIVE na tej kionsoli

i na swoje konto (na tejże konsoli) to kupujący będzie mógł w nie grać?

A jeśli gry zakupiłem na innej konsoli to teraz muszę przepisać LICENCJĘ  na aktualną konsolę - jak to się robi?

(to chyba dlatego te 5 tytułów zakupionych wcześniej, na innej konsoli,  nie mogę odpalić na aktualnej konsoli,

na swoim drugim koncie - koncie bez XBOX LIVE)

Edytowane przez Paweł Dziuba