Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Przeniosłem się do UK i konto też emigrowałem. Na oficjalnym forum Xbox powiedziano mi, że Sleeping Dogs jak i wiele innych tytułów ma region locka na Polskę i nie będę mógł ich pobrać po emigrowaniu konta, chyba, że z powrotem zmienię je na Polskę.

Ok nie znam się, ale trochę pachnie mi to byczym gównem. Jest coś takiego możliwe?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 767,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Bzdura. Wszystkie gry w goldzie są bez żadnych locków regionalnych.

Opublikowano

Z tego co pamiętam historia pozostaje niezmieniona po migracji konta. Moim zdaniem powinny być normalnie dostępne do pobrania.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, wielka prosbe mam.Prosilbym o informacje gdzie mozna najtaniej kupic X360+ Kinect w jakims fajnym zestawie gier, najlepiej kinkietowych? Wraz zona i szwagrem chcielibysmy zrobic skladkowy prezent naszym chrzesniaczkom...

Opublikowano

Znalazłem taką aukcję:

http://allegro.pl/xbox-360-e-250gb-2xpad-kinect-26-gier-gw24-i6191494467.html

Egzemplarze powystawowe. Warto się w to pakować czy raczej ostrożnie?

jak daje gware 2 lata to tak, tylko ciekawe jak pady są dojechane i 24 gry z czego to tylko dwie na kinecta xD.

Pewnie mini grę na Pontona liczy sobie jako odrębną grę :lol:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A reset fabryczny nic nie da? Bez podpięcia pod internet powinien być ten dash, który dostałeś z konsolą. To tak na chłopski łeb.

Opublikowano

Inaczej, jest to nieopłacalne.

1. Pomijam sam fakt wgrania dasza w nand - musisz mieć programator lub liczyć się z kosztem usługi

2. Offline

3. Nie uruchomisz gier z xgd2 i xgd3 (zabezpieczenia antypirackie)

Zrób rgh, wgrasz Freestyle dash lub Aurorę, po grasz przez xlinka

Opublikowano

czy tak jak na ps3, moge sciagnac gry na jednym profilu a potem przelogowac sie na inny i na nim grac?

Opublikowano

czy przed sprzedażą konsoli muszę coś jeszcze robić oprócz usunięcia swojego profilu? Rozumiem że ten profil usuwa się tylko z dysku, bo potem mogę znowu go ściągnąć w każdej chwili, wystarczy że zaloguje się na swoje konto?

mimo że Shen zadał to pytanie stronę temu to się upewnie - przyszły nabywca zagra we wszystko, co jest na dysku na swoim nowo utworzonym profilu? Nie potrzebna jest obecność mojego profilu na dysku?

pytania podstawowe, ale kwestii trzysta sześćdziesiątki wyszedłem z obiegu.

Opublikowano

licencja tych gierek musi byc przepisana do tej konsoli ale konta nie musi być

Opublikowano

Nabywca zagra we wszystko co jest na dysku, nie będzie jednak mógł aktualizować gier, a w przypadku usunięcia gry z dysku nie pobierze jej ponownie. I tyle.

Opublikowano

można aktualizować i grać do oporu, tylko nie kasować z HDD  :reggie: 

w tym momencie konsola jest "właścicielem" tych gier - każde konto uruchomione na tej konsoli ma pełny dostęp do contentu

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Przyszedl xbox, jednego pada mam od blubera i smiga, drugi jest moj, wczesniej uzywalem go do blachy, jak go wlaczam to caly czas mruga zielone kolko i tyle. Na pc uzywalem go bezprzewodowo przez nadajnik ktory byl dolaczony do zestawu. Pad oczywiscie oryginalny.