Opublikowano 17 kwietnia 20168 l Przeniosłem się do UK i konto też emigrowałem. Na oficjalnym forum Xbox powiedziano mi, że Sleeping Dogs jak i wiele innych tytułów ma region locka na Polskę i nie będę mógł ich pobrać po emigrowaniu konta, chyba, że z powrotem zmienię je na Polskę. Ok nie znam się, ale trochę pachnie mi to byczym gównem. Jest coś takiego możliwe?
Opublikowano 17 kwietnia 20168 l Z tego co pamiętam historia pozostaje niezmieniona po migracji konta. Moim zdaniem powinny być normalnie dostępne do pobrania.
Opublikowano 16 lipca 20168 l Panowie, wielka prosbe mam.Prosilbym o informacje gdzie mozna najtaniej kupic X360+ Kinect w jakims fajnym zestawie gier, najlepiej kinkietowych? Wraz zona i szwagrem chcielibysmy zrobic skladkowy prezent naszym chrzesniaczkom...
Opublikowano 17 lipca 20168 l Znalazłem taką aukcję: http://allegro.pl/xbox-360-e-250gb-2xpad-kinect-26-gier-gw24-i6191494467.html Egzemplarze powystawowe. Warto się w to pakować czy raczej ostrożnie?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Znalazłem taką aukcję: http://allegro.pl/xbox-360-e-250gb-2xpad-kinect-26-gier-gw24-i6191494467.html Egzemplarze powystawowe. Warto się w to pakować czy raczej ostrożnie? jak daje gware 2 lata to tak, tylko ciekawe jak pady są dojechane i 24 gry z czego to tylko dwie na kinecta xD.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Znalazłem taką aukcję: http://allegro.pl/xbox-360-e-250gb-2xpad-kinect-26-gier-gw24-i6191494467.html Egzemplarze powystawowe. Warto się w to pakować czy raczej ostrożnie? jak daje gware 2 lata to tak, tylko ciekawe jak pady są dojechane i 24 gry z czego to tylko dwie na kinecta xD. Pewnie mini grę na Pontona liczy sobie jako odrębną grę
Opublikowano 28 września 20168 l Można wgrać na 360 oryginalnego premierowego dasha, względnie ostatnią wersję przed NXE?
Opublikowano 29 września 20168 l A reset fabryczny nic nie da? Bez podpięcia pod internet powinien być ten dash, który dostałeś z konsolą. To tak na chłopski łeb.
Opublikowano 29 września 20168 l Inaczej, jest to nieopłacalne. 1. Pomijam sam fakt wgrania dasza w nand - musisz mieć programator lub liczyć się z kosztem usługi 2. Offline 3. Nie uruchomisz gier z xgd2 i xgd3 (zabezpieczenia antypirackie) Zrób rgh, wgrasz Freestyle dash lub Aurorę, po grasz przez xlinka
Opublikowano 29 września 20168 l czy tak jak na ps3, moge sciagnac gry na jednym profilu a potem przelogowac sie na inny i na nim grac?
Opublikowano 29 września 20168 l Tak, każda gra, która została ściągnięta na dysk z jednego profilu może być grana na drugim.
Opublikowano 1 października 20168 l czy przed sprzedażą konsoli muszę coś jeszcze robić oprócz usunięcia swojego profilu? Rozumiem że ten profil usuwa się tylko z dysku, bo potem mogę znowu go ściągnąć w każdej chwili, wystarczy że zaloguje się na swoje konto? mimo że Shen zadał to pytanie stronę temu to się upewnie - przyszły nabywca zagra we wszystko, co jest na dysku na swoim nowo utworzonym profilu? Nie potrzebna jest obecność mojego profilu na dysku? pytania podstawowe, ale kwestii trzysta sześćdziesiątki wyszedłem z obiegu.
Opublikowano 1 października 20168 l licencja tych gierek musi byc przepisana do tej konsoli ale konta nie musi być
Opublikowano 2 października 20168 l nie no licencja jest, bo wszystko było kupowane bezpośrednio na tej konsoli.
Opublikowano 2 października 20168 l Nabywca zagra we wszystko co jest na dysku, nie będzie jednak mógł aktualizować gier, a w przypadku usunięcia gry z dysku nie pobierze jej ponownie. I tyle.
Opublikowano 2 października 20168 l można aktualizować i grać do oporu, tylko nie kasować z HDD w tym momencie konsola jest "właścicielem" tych gier - każde konto uruchomione na tej konsoli ma pełny dostęp do contentu Edytowane 2 października 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 3 października 20168 l Macie oczywiście rację, profile moich dzieciaków nie są podpięte pod live stąd pomyłka.
Opublikowano 7 października 20168 l Przyszedl xbox, jednego pada mam od blubera i smiga, drugi jest moj, wczesniej uzywalem go do blachy, jak go wlaczam to caly czas mruga zielone kolko i tyle. Na pc uzywalem go bezprzewodowo przez nadajnik ktory byl dolaczony do zestawu. Pad oczywiscie oryginalny.