Hlipo 3 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Tracisz niektóre materiały które mają blokadę na IP i wypożyczalnie filmów (też blokada). Nie da się tego ominąć - do czasu premiery Live w Polsce. Wszystko się da wystarczy VPN Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Jak ktoś czytał kiedyś grupę dyskusyjną na outlooku to mógł sobie wyczytać, że takie bajki typu 2500mAh to można sobie w tyłek głęboko wsadzić. Te baterie na pewno tyle nie mają. Ktoś testował i wychodziło w porywach do 1500mAh. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Play'n'charge padł mi po roku . Początkowo trzymał 2tygodnie , po pół roku już tylko tydzień , potem z każdym miechem coraz mniej. Teraz działa tylko stale podłączony pod usb - SZAJSE!!! Więc jak coś to tylko aku. Edytowane 21 sierpnia 2008 przez TheBesTia Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Tak samo miałem i dlatego używam od roku aku. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 czy zeby korzystac z powtorek w H3 wymagany jest dysk? Jesli tak to moge prosic o jakies zrodlo? Cytuj
Pawcio4 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Jak ktoś czytał kiedyś grupę dyskusyjną na outlooku to mógł sobie wyczytać, że takie bajki typu 2500mAh to można sobie w tyłek głęboko wsadzić. Te baterie na pewno tyle nie mają. Ktoś testował i wychodziło w porywach do 1500mAh. Ostatnio czytalem w jakies gazecie komputerowej (byl test akumulatorow AAA i AA) i komplet 2 bateri o pojemnosci 2500 mAh mial rzeczywista pojemnosc 2410mAh - 30zl. Wiec juz nie przesadzaj... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 (edytowane) Dobrze, też takie widzę, ale śmiać mi się chce na przykład z chinczyzny 3000 mah. Btw. jaka gazeta? Z twojego zdania wynika, że obydwa razem wzięte miały 2.4k? Edytowane 22 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Słyszeliście plotki, że ma wyjść Film o Gears of War ?? Ja w roli Cole widzę tego kolesia: http://www.youtube.com/watch?v=MRkiouh5NEI...ead.php?t=47526 A jako Marcus Fenix: http://www.20minutos.es/data/img/2007/06/01/602497.jpg Jak myślicie czy to prawda xd Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 czy zeby korzystac z powtorek w H3 wymagany jest dysk? Jesli tak to moge prosic o jakies zrodlo? zeby grac w H3 online potrzebny jest dysk... wiec chyba zeby ogladac powtorki tyz... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 (edytowane) napewno wymagany do online? Bo pierwsze slysze co poza paroma demami jak Jericho, Crackdown, Dark Sector, dodatkami do GOW, DOOM, UMK3 ma blokade? Chodzi mi glownie o DLC/Arcade Edytowane 22 sierpnia 2008 przez signap Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 musisz miec mapy zeby grac ranked... a na memorke sie nie zmieszcza... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 (edytowane) jesli mam na hdd np. kilka pelnych wersji gier i jesli sprzedam dysk komus czy nawet pozycze to ten ktos bez problemu zagra w fulla arcade ktore kupilem-pobralem jak np. GeoW2, Doom, Braid,itd? Sadze ze tak ale pytam sie dla potwierdzenia oczywiscie tam moje GT juz nie bedzie Edytowane 22 sierpnia 2008 przez signap Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 (edytowane) jak juz ci napisalem w PM. Zeby zagrac online w H3 musisz miec Heroic Map Pack, ktory jest wlaczony do playlist. Bez niego pograsz online jedynie Customy. HMP zajmuje 500Mb nie zmiescisz go na memorke. Jak Legendary Map Pack bedzie za darmo, to bedzie tam sama historia. co do arcade mnie sie wydaje ze nie. Gry sa przypisane do GT. I u niego beda widoczne jako triale, ale moge sie mylic Edytowane 22 sierpnia 2008 przez Zeratul Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 jesli mam na hdd np. kilka pelnych wersji gier i jesli sprzedam dysk komus czy nawet pozycze to ten ktos bez problemu zagra w fulla arcade ktore kupilem-pobralem jak np. GeoW2, Doom, Braid,itd? Sadze ze tak ale pytam sie dla potwierdzenia oczywiscie tam moje GT juz nie bedzie moze ktos to potwierdzic bo zalezy mi na czasie Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 jelsi na tym HDD bedzie nadal Twoj GT to tak moga grac wszyscy Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 (edytowane) Zdecydowałem się w końcu na Xboxa (wersja Arcade) i mam kilka pytań: -Jak wygląda aktualizacja systemu na konsolach bez dysku, gdzie się to wszystko zapisuje? -Podobno gry na XO będzie można instalować. Czy to będzie tylko opcja czy konieczność? -Czy ma znaczenie z jakiego miesiąca jest konsola (maj, czerwiec, lipiec 2008) ? aha, czy w każdej konsoli jest polskie menu czy trzeba kombinować żeby mieć PL ? Edytowane 24 sierpnia 2008 przez aux Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 - zapewnie wewnetrzna pamiec nie dostepna dla ludzi - opcja - pobierasz update i masz PL Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Zdecydowałem się w końcu na Xboxa (wersja Arcade) i mam kilka pytań: -Jak wygląda aktualizacja systemu na konsolach bez dysku, gdzie się to wszystko zapisuje? -Podobno gry na XO będzie można instalować. Czy to będzie tylko opcja czy konieczność? -Czy ma znaczenie z jakiego miesiąca jest konsola (maj, czerwiec, lipiec 2008) ? aha, czy w każdej konsoli jest polskie menu czy trzeba kombinować żeby mieć PL ? - zapisuje się w pamieci flash konsoli (albo jakiejś innej, wewnętrznej pamięci) - będzie to opcja - jeśli nie planujesz przerabiać to chyba najlepiej jak najnowszą brać, im nowsza tym mniej awaryjna - polskie menu dostępne jest od zeszłorocznej aktualizacji czyli jak ściągniesz update to powinieneś mieć Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 nie ma znaczenia z jakiego meisiaca, bo te co wymeinione to akurat jest wersja nieprzerabailna na ta chwile i wszsytkie takie same wiec nie ma znaczenia co kupi... polskie menu bedzie mial fabrycznie juz w konsoli jaka kupi, bez zadnego update Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Zobaczyłem ceny tej nowej wersji z dyskiem 60GB i już ten Arcade nie wydaje mi się takim dobrym pomysłem Różnica w cenie jest około 200zł, a za tyle nie kupię nowego dysku do Arcade jak w przyszłości mi będzie potrzebny. No i wszyscy narzekają na głośny napęd, a po zainstalowaniu gierki na dysk powinna być błoga cisza. Muszę to znowu przemyśleć cholera. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Zobaczyłem ceny tej nowej wersji z dyskiem 60GB i już ten Arcade nie wydaje mi się takim dobrym pomysłem Różnica w cenie jest około 200zł, a za tyle nie kupię nowego dysku do Arcade jak w przyszłości mi będzie potrzebny. No i wszyscy narzekają na głośny napęd, a po zainstalowaniu gierki na dysk powinna być błoga cisza. Muszę to znowu przemyśleć cholera. Akurat w tym przypadku nie ma nadczym myslec. lykaj Premium z HDD Cytuj
Masher 2 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 To chyba jedyna dobra opcja ;] Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Siema (po)ziomki! Mam trochę lamerskie pytanie, ale siedzę na wakacjach i nie mam dostępu do info. dot. gier ... A więc kiedy ma wyjść aktualizacja która pozwoli na wgrywanie gier na dysk twardy w konsoli? Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 na jesien A dokładnie listopad... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi