Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MasterShake
Opublikowano
Chciałem sobie kupić jakieś "obrazki gracza", ale nie chcę kupować w ciemno.

Mogę sobie je gdzieś na necie zobaczyć?

prawie zawsze w prawym gornym rogu Ci sie wyswietla

Opublikowano (edytowane)

Witam. Zamówiłem sobie w poniedziałek x360 60 GB w sklepie PSX Extreme. Przelew wysłałem natomiast we wtorek rano. Na stronie sklepu pisze: Dostępność: w magazynie - wysyłka 24 godz, jednak w historii zamówień pisze tylko: 01/09/2008 Zamówienie przyjęte, ale o wysyłce nie pisze nic. Czyli sprzęt nie został jeszcze nawet wysłany?!:| Zamawiał ktoś z was konsole w sklepie PE? I jeśli tak to jak długo czekaliście na przesyłke? Chciałem mieć konsole już na ten weekend, ale chyba nic z tego nie wyjdzie...

Mam jeszcze jedną sprawę. Otóż zamówiłem sobie na allegro nowe Burnout Paradise. Wczoraj wyciągam ze skrzynki paczke, i coś tam w niej lata... Okazało się że luźniutko latała sobie w pudełku płytka... Samo pudełko jest mocno porysowane oraz pogięte, mimo iż znajdowało się w folii. Sama folia też była podziurawiona... Na pudełku nie było też żadnej plomby. Czy to możliwe w przypadku nowiutkiej gry?:| Mam pisać do gościa o wymianę gry na nową lub o zwrot pieniędzy?

Edytowane przez PawciosS
Opublikowano
Mam jeszcze jedną sprawę. Otóż zamówiłem sobie na allegro nowe Burnout Paradise. Wczoraj wyciągam ze skrzynki paczke, i coś tam w niej lata... Okazało się że luźniutko latała sobie w pudełku płytka... Samo pudełko jest mocno porysowane oraz pogięte, mimo iż znajdowało się w folii. Sama folia też była podziurawiona... Na pudełku nie było też żadnej plomby. Czy to możliwe w przypadku nowiutkiej gry?:| Mam pisać do gościa o wymianę gry na nową lub o zwrot pieniędzy?

Nie, to nie jest możliwe. Owszem zdaża się czasami że płyta lata w pudełku - źle wsadzona płyta, niezbyt łagodne obchodzenie się z paczką itd. Miałem tak raz z grą i filmem dvd. Jeżeli na aukcji była mowa o nówce sztuce a dostałeś tak zmasakrowany towar to możesz reklamować. Na nowych grach musi być plomba.

Opublikowano
Witam. Zamówiłem sobie w poniedziałek x360 60 GB w sklepie PSX Extreme. Przelew wysłałem natomiast we wtorek rano. Na stronie sklepu pisze: Dostępność: w magazynie - wysyłka 24 godz, jednak w historii zamówień pisze tylko: 01/09/2008 Zamówienie przyjęte, ale o wysyłce nie pisze nic. Czyli sprzęt nie został jeszcze nawet wysłany?!:| Zamawiał ktoś z was konsole w sklepie PE? I jeśli tak to jak długo czekaliście na przesyłke? Chciałem mieć konsole już na ten weekend, ale chyba nic z tego nie wyjdzie...

Wczoraj zamowilem telefonicznie w sklepie pe X360 60 gb i ich nie maja, wszystkie egzemplarze sprzedane. Na poczatku nastepnego tygodnia wysylka (poniedzialek, wtorek), wiec masz jeszcze z 6-7 dni czekania.

Opublikowano

Nie, to nie jest możliwe. Owszem zdaża się czasami że płyta lata w pudełku - źle wsadzona płyta, niezbyt łagodne obchodzenie się z paczką itd. Miałem tak raz z grą i filmem dvd. Jeżeli na aukcji była mowa o nówce sztuce a dostałeś tak zmasakrowany towar to możesz reklamować. Na nowych grach musi być plomba.

Ok to w takim razie będę musiał dać do reklamacji.

Wczoraj zamowilem telefonicznie w sklepie pe X360 60 gb i ich nie maja, wszystkie egzemplarze sprzedane. Na poczatku nastepnego tygodnia wysylka (poniedzialek, wtorek), wiec masz jeszcze z 6-7 dni czekania.

Ale może jak ja zamawiałem to jeszcze były, a skończyły się już po moim zamówieniu - oby:P

Opublikowano (edytowane)

Jak bym chcial laczyc konsole bezposrednio z modemem dialogu, to wszystko bedzie dzialac? Modem ADSL. I o jakiej pojemnosci wkladac akumulatorki do pada, ktore najlepsze?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
I o jakiej pojemnosci wkladac akumulatorki do pada, ktore najlepsze?

Każde dobre, byle nie bubel chiński (chyba kumasz o co chodzi). I co to za pytanie które najlepsze. Jakbym się zapytał który telewizor najlepszy to co byś powiedział? Pomyśl... Sprecyzuj co Cię najbardziej w akku interesuje (cena, długość działania, łatwość wyjmowania z pada [to nie żart - przykład energizer, który potwierdzam]).

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano

Czytalem ze 2700 Energizery albo GP sa dobre. Pojemnosc na pierwszym miejscu, na drugim cena.

Opublikowano
Czytalem ze 2700 Energizery albo GP sa dobre. Pojemnosc na pierwszym miejscu, na drugim cena.

ja na Energizerach 2700 przechodze ze 3 gry ;) to szatan nie bateria :D komplecik 4 akumulatorkow plus ladowarke kupilem na promocji w Carrefour za 74,99 . ye yo

Opublikowano

Skończył mi się 1 miesiąc golda na moim koncie i zrobiłem nowe konto i się wkurzyłem bo w ogóle gamescora nie ma, więc teraz chcę kupić sobie 12+1 miesięcy golda na stare konto i teraz moje pytanie:

zakładałem konto na Irlandie, ale na xbox.com mam "flagę" USA i jak kupię golda na Europę to powinno działać??

Opublikowano
nie musi na nowo GC generowac, tylko w ustawieniach konsoli wchodzi na locale i zmienia na Poland. Jezyka konsoli zmieniac nie musi.

Zwracam honor ;)

Cyter, jeżeli zarejestrowałes na Irlandię to obowiązuje Cię abo na Europę.