Mustang 1 738 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Teoretycznie powinno też być taniej. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Chciałem sobie kupić jakieś "obrazki gracza", ale nie chcę kupować w ciemno. Mogę sobie je gdzieś na necie zobaczyć? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 http://www.mygamercard.net/gpscout.php Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Chciałem sobie kupić jakieś "obrazki gracza", ale nie chcę kupować w ciemno. Mogę sobie je gdzieś na necie zobaczyć? prawie zawsze w prawym gornym rogu Ci sie wyswietla Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Content bie jest tak wazny, bardziej mnie "jakosc" polaczenia interesuje. Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 (edytowane) Witam. Zamówiłem sobie w poniedziałek x360 60 GB w sklepie PSX Extreme. Przelew wysłałem natomiast we wtorek rano. Na stronie sklepu pisze: Dostępność: w magazynie - wysyłka 24 godz, jednak w historii zamówień pisze tylko: 01/09/2008 Zamówienie przyjęte, ale o wysyłce nie pisze nic. Czyli sprzęt nie został jeszcze nawet wysłany?!:| Zamawiał ktoś z was konsole w sklepie PE? I jeśli tak to jak długo czekaliście na przesyłke? Chciałem mieć konsole już na ten weekend, ale chyba nic z tego nie wyjdzie... Mam jeszcze jedną sprawę. Otóż zamówiłem sobie na allegro nowe Burnout Paradise. Wczoraj wyciągam ze skrzynki paczke, i coś tam w niej lata... Okazało się że luźniutko latała sobie w pudełku płytka... Samo pudełko jest mocno porysowane oraz pogięte, mimo iż znajdowało się w folii. Sama folia też była podziurawiona... Na pudełku nie było też żadnej plomby. Czy to możliwe w przypadku nowiutkiej gry?:| Mam pisać do gościa o wymianę gry na nową lub o zwrot pieniędzy? Edytowane 5 września 2008 przez PawciosS Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 W jakie gry można grać online na Silver ?? Słyszałem że napewno w Lost Planet.. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Mam jeszcze jedną sprawę. Otóż zamówiłem sobie na allegro nowe Burnout Paradise. Wczoraj wyciągam ze skrzynki paczke, i coś tam w niej lata... Okazało się że luźniutko latała sobie w pudełku płytka... Samo pudełko jest mocno porysowane oraz pogięte, mimo iż znajdowało się w folii. Sama folia też była podziurawiona... Na pudełku nie było też żadnej plomby. Czy to możliwe w przypadku nowiutkiej gry?:| Mam pisać do gościa o wymianę gry na nową lub o zwrot pieniędzy? Nie, to nie jest możliwe. Owszem zdaża się czasami że płyta lata w pudełku - źle wsadzona płyta, niezbyt łagodne obchodzenie się z paczką itd. Miałem tak raz z grą i filmem dvd. Jeżeli na aukcji była mowa o nówce sztuce a dostałeś tak zmasakrowany towar to możesz reklamować. Na nowych grach musi być plomba. Cytuj
Gość Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Witam. Zamówiłem sobie w poniedziałek x360 60 GB w sklepie PSX Extreme. Przelew wysłałem natomiast we wtorek rano. Na stronie sklepu pisze: Dostępność: w magazynie - wysyłka 24 godz, jednak w historii zamówień pisze tylko: 01/09/2008 Zamówienie przyjęte, ale o wysyłce nie pisze nic. Czyli sprzęt nie został jeszcze nawet wysłany?!:| Zamawiał ktoś z was konsole w sklepie PE? I jeśli tak to jak długo czekaliście na przesyłke? Chciałem mieć konsole już na ten weekend, ale chyba nic z tego nie wyjdzie... Wczoraj zamowilem telefonicznie w sklepie pe X360 60 gb i ich nie maja, wszystkie egzemplarze sprzedane. Na poczatku nastepnego tygodnia wysylka (poniedzialek, wtorek), wiec masz jeszcze z 6-7 dni czekania. Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Mam jeszcze jedną sprawę. Otóż zamówiłem sobie na allegro nowe Burnout Paradise. Wczoraj wyciągam ze skrzynki paczke, i coś tam w niej lata... Okazało się że luźniutko latała sobie w pudełku płytka... Samo pudełko jest mocno porysowane oraz pogięte, mimo iż znajdowało się w folii. Sama folia też była podziurawiona... Na pudełku nie było też żadnej plomby. Czy to możliwe w przypadku nowiutkiej gry?:| Mam pisać do gościa o wymianę gry na nową lub o zwrot pieniędzy? Nie, to nie jest możliwe. Owszem zdaża się czasami że płyta lata w pudełku - źle wsadzona płyta, niezbyt łagodne obchodzenie się z paczką itd. Miałem tak raz z grą i filmem dvd. Jeżeli na aukcji była mowa o nówce sztuce a dostałeś tak zmasakrowany towar to możesz reklamować. Na nowych grach musi być plomba. Ok to w takim razie będę musiał dać do reklamacji. Wczoraj zamowilem telefonicznie w sklepie pe X360 60 gb i ich nie maja, wszystkie egzemplarze sprzedane. Na poczatku nastepnego tygodnia wysylka (poniedzialek, wtorek), wiec masz jeszcze z 6-7 dni czekania. Ale może jak ja zamawiałem to jeszcze były, a skończyły się już po moim zamówieniu - oby:P Cytuj
Gość Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 (edytowane) Jak bym chcial laczyc konsole bezposrednio z modemem dialogu, to wszystko bedzie dzialac? Modem ADSL. I o jakiej pojemnosci wkladac akumulatorki do pada, ktore najlepsze? Edytowane 5 września 2008 przez Gość Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 (edytowane) I o jakiej pojemnosci wkladac akumulatorki do pada, ktore najlepsze? Każde dobre, byle nie bubel chiński (chyba kumasz o co chodzi). I co to za pytanie które najlepsze. Jakbym się zapytał który telewizor najlepszy to co byś powiedział? Pomyśl... Sprecyzuj co Cię najbardziej w akku interesuje (cena, długość działania, łatwość wyjmowania z pada [to nie żart - przykład energizer, który potwierdzam]). Edytowane 5 września 2008 przez Fisiu Cytuj
Gość Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Czytalem ze 2700 Energizery albo GP sa dobre. Pojemnosc na pierwszym miejscu, na drugim cena. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Czytalem ze 2700 Energizery albo GP sa dobre. Pojemnosc na pierwszym miejscu, na drugim cena. ja na Energizerach 2700 przechodze ze 3 gry to szatan nie bateria komplecik 4 akumulatorkow plus ladowarke kupilem na promocji w Carrefour za 74,99 . ye yo Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Mogę też polecić Duracell-ki 2650 - takie posiadam i trzymają cholernie długo. Cytuj
Gość Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Znalazlem Sony x4 + ldowarka pojemnosc 2500 za 76 zeta, oplaca sie? Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Skończył mi się 1 miesiąc golda na moim koncie i zrobiłem nowe konto i się wkurzyłem bo w ogóle gamescora nie ma, więc teraz chcę kupić sobie 12+1 miesięcy golda na stare konto i teraz moje pytanie: zakładałem konto na Irlandie, ale na xbox.com mam "flagę" USA i jak kupię golda na Europę to powinno działać?? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 zmien locale na polske i bedzie miec polska flage... jak jestes zarejestrowany na europe to beda ci europejskie zdrapki dzialac Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 głupie pytanie: jak zmienić te locale :? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 na MGC wpisz generate code z Cyter666 na polską flagę no i ustawienia konsoli na polski. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 nie musi na nowo GC generowac, tylko w ustawieniach konsoli wchodzi na locale i zmienia na Poland. Jezyka konsoli zmieniac nie musi. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 nie musi na nowo GC generowac, tylko w ustawieniach konsoli wchodzi na locale i zmienia na Poland. Jezyka konsoli zmieniac nie musi. Zwracam honor Cyter, jeżeli zarejestrowałes na Irlandię to obowiązuje Cię abo na Europę. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 jesli mam GT na USA/EU/JAP to lacze sie wtedy z grami z tego regionu glownie czy to jest losowe? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Nie (pewny nie jestem ,zeby nie bylo),laczysz sie z tymi ,ktorzy graja Jedyne, gdzie takie cos masz to AoT gdzie masz podzial na EU itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi