Scorp1on 8 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 ok czyli jak sadzilem, brat twierdzil ze jesli konto us to gracze us bo dlatego byly lagi w demie BF3 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Jesli ktos gral w Asterixa na olimpiadzie moze mi powiedziec czy 50,000 & 100,000 helmow ,to musi byc w story czy moze byc w chatpers? Tylko te 2 mi zostaly, a nie mam zamiaru jeszcze raz gry przechodzic, zeby do ostatniej walki dojsc... Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) Witam. Zamówiłem sobie w poniedziałek x360 60 GB w sklepie PSX Extreme. Przelew wysłałem natomiast we wtorek rano. Na stronie sklepu pisze: Dostępność: w magazynie - wysyłka 24 godz, jednak w historii zamówień pisze tylko: 01/09/2008 Zamówienie przyjęte, ale o wysyłce nie pisze nic. Czyli sprzęt nie został jeszcze nawet wysłany?!:| Zamawiał ktoś z was konsole w sklepie PE? I jeśli tak to jak długo czekaliście na przesyłke? Chciałem mieć konsole już na ten weekend, ale chyba nic z tego nie wyjdzie... Wczoraj zamowilem telefonicznie w sklepie pe X360 60 gb i ich nie maja, wszystkie egzemplarze sprzedane. Na poczatku nastepnego tygodnia wysylka (poniedzialek, wtorek), wiec masz jeszcze z 6-7 dni czekania. Dowiedziałem się że mają x360 60 Gb (tylko że zarezerwowane), a nie wysłali mi go dlatego że widocznie pominęli przelew:| Miała być wysyłka w 24 h, a będzie to "tylko" tydzień. Zdecydowałem się zamówić konsole w sklepie PE, gdyż chciałem szybko dostać towar, i do tego w dobrej cenie, ale niestety się rozczarowałem. Gdybym zamówił konsole np. na allegro to zapewne była by on już u mnie. Może napisze im żeby mi dali jakiś prezent w ramach przeprosin za tak długie czekanie? Edytowane 6 września 2008 przez PawciosS Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Ta , w ramach przeprosin to możesz co najwyżej dostać prezent w postaci drugiego tygodnia czekania :E Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Nie (pewny nie jestem ,zeby nie bylo),laczysz sie z tymi ,ktorzy graja Jedyne, gdzie takie cos masz to AoT gdzie masz podzial na EU itp i w mercenaries 2 Ogólnie to we wszystkich grach w których achievementy z wersji w innym regionie naliczane są jako osobna gra tak jest Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Jest mozliwosc by konsole podlaczyc prosto pod modem providera? Cytuj
mj 13 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 wiadomo juz kiedy wyjdzie nowy dashboard ? ;] pozdrooo Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 (edytowane) W listopadzie Też mam pytanie: na co warto teraz wydać 1600 MSP?? Czy lepiej poczekać, jak coś bedzie naprawde dobrego ? Edytowane 7 września 2008 przez RobertKWL Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 W każdej chwili warto kupić 4000 MSP za nieco ponad stówę i mieć spokój na dłuższy czas Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 W listopadzie Też mam pytanie: na co warto teraz wydać 1600 MSP?? Czy lepiej poczekać, jak coś bedzie naprawde dobrego ? Na Castle Crashers albo na Geometry Wars 2. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Sorry za durną odpowiedź. Myślałem, że pyta, czy warto KUPIĆ na coś specjalnego teraz punkty. Co nie zmienia faktu, że cztery tysiaki to jedyna słuszna ilość punktów, jak by ktoś pytał Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Z gierek arcade polecam Pinball FX , oczywiście tylko dla fanów metalowych kulek . Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 castlevania sotn i pop classic Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 proste pytanie-czy kabel AV z X360 bedzie pasowal do Xa i vice versa(chodzi mi o to gniazdo obslugujace ten kabel jest w obydwu konsolach takie samo i czy jest np mozliwe uzycie kabla component z X360 w pierwszym Xie). Nie mam 360,wiec pytam. Dzieki za odp. Cytuj
<RILES> 1 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 (edytowane) proste pytanie-czy kabel AV z X360 bedzie pasowal do Xa i vice versa(chodzi mi o to gniazdo obslugujace ten kabel jest w obydwu konsolach takie samo i czy jest np mozliwe uzycie kabla component z X360 w pierwszym Xie). Nie mam 360,wiec pytam. Dzieki za odp. nie kolega wyzej mie ubiegł z odpowiedzia wiec prosze skasowac mojego posta Edytowane 8 września 2008 przez <RILES> Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 (edytowane) Ta , w ramach przeprosin to możesz co najwyżej dostać prezent w postaci drugiego tygodnia czekania :E Hehe i tu się mylisz:D "Konsola wraz z paroma gratisami zostanie wysłana jutro" Aha. Jakby co to ja im nic nie pisałem o żadnych gratisach w ramach przeprosin, sami o tym pomyśleli:P Pokazuje to tylko profesjonalizm sklepu:) Edytowane 8 września 2008 przez PawciosS Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Ta , w ramach przeprosin to możesz co najwyżej dostać prezent w postaci drugiego tygodnia czekania :E Hehe i tu się mylisz:D "Konsola wraz z paroma gratisami zostanie wysłana jutro" Aha. Jakby co to ja im nic nie pisałem o żadnych gratisach w ramach przeprosin, sami o tym pomyśleli:P Pokazuje to tylko profesjonalizm sklepu:) Jak konsolka dojdzie, to napisz co Ci za gratisy dodali Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Dadzą mu stary numer PSXE, ja dostałem też gazetke... sprzed półtora roku Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 (edytowane) Dadzą mu stary numer PSXE, ja dostałem też gazetke... sprzed półtora roku Ale to byłby dopiero 1 gratis, a mi napisali że wyślą kilka:D Ale mniejsza z tym, ważne żeby konsola wreszcie przyszła:) Edytowane 8 września 2008 przez PawciosS Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Dadzą mu stary numer PSXE, ja dostałem też gazetke... sprzed półtora roku Ale to byłby dopiero 1 gratis, a mi napisali że wyślą kilka:D Ale mniejsza z tym, ważne żeby konsola wreszcie przyszła:) No to dadzą Ci 2 stare gazetki Dwa to już liczba mnoga Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Jazda na maksa jest w pazdzierniku i listopadzie... gry must have IMO Fracture Fallout 3 Tom Clancy's Endwar Dead Space Fable II Guitar Hero World Tour Far Cry 2 Gears of War 2 Call of Duty World at War Mirror's Edge Prince of Persia Tomb Raider Underworld Banjo Kazooie: Nuts and Bolts ok $900 da sie to jeszcze przelknac... ale jak znalezc czas (!sic) a takiego GoW 2 nie da sie odpuscic, tak samo Fallouta, Fable II, Mirrors Edge, EndWar, PoP jeszcze brak reszty daloby sie jakos strawic... idzie sie poplakac Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 (edytowane) Ha dokładnie, męczy mnie już to od paru tygodni, SKĄD PIENIĄDZE I CZAS NA TE WSZYSTKIE HITY. Plus jeszcze do tej listy dorzuciłbym parę gier. W sumie wrzesień już powoli się rozkręca Mercenaries 2, SW:TFU, Pure, ale październik i listopad . Robię listy, staram się nakreślić, najważniejsze gry, w które chcę zagrać w premierę, mniej ważne na później, ale i tak nic mi z tego nie wychodzi. Bo nie wyobrażam sobie pograć, zagrać w tydzien w takie gry jak GoW 2, Fallout 3, Fable 2, PoP czy Pes 2009, dodatki do GTA IV..... Zobaczymy co to będzie, a jeszcze w planach mam w końcu zakup PS3 z MGS4........... Edytowane 8 września 2008 przez Slupek88 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 wrzesien mam w polowie zaliczony, jeszcze czekam na Force unleashed i rock band 2... reszte odpuszczam. Kasa bedzie bo co szybko przejde to sprzedam, tylko perelki zostaja w kolekcji, gorzej z czasem. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 No z ciekawszych gierek to będzie jeszcze: Brothers in Arms: HH Silent Hill Homecoming PES2009 , FIFA2009 Midnight Club: Los Angeles Sacred 2: Fallen Angel PURE + te co podał Zeratul daje nieziemski wybór . Jedno jest pewne , każdy znajdzie coś dla siebie , a producenci będą długo liczyli zielone und ojro. Mam nadzieje , że przy tak dużej konkurencji ceny będą szybko spadać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi