Scorp1on 8 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 (edytowane) xboxonline77 - wpisz w google - 100msp = 5zl,on mniejszych na allegro nie sprzedaje bo sie nie oplaca ps. bartiz jesli masz konto na US i nie brales promocji Dodge to moge podeslac ci darmowy kod na 100msp do wpisania przez www ps.2 widze ze trial ma blokade... Edytowane 24 września 2008 przez signap Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 (edytowane) dzieki za odp:) tylko ze ten sposób to taki troche dziwny i srednio go rozumiem. a szkoda mi 2 kable kupowac. a jak monitor ma tylko wejscia dvi i d-sub to jak to zrobic? a ten monitor samsunga co napisałes to jest w miare dobry? Jak ma tylko wejście DVI i D-SUB tak jak własnie ten samsung, który Ci poleciłem, to kupujesz kabel HDMI>DVI i podłączasz konsole, na dźwięk masz kabel AV, tyle że z obudową jest za duży dlatego należy obudowę rozebrać, wówczas masz z tego kabla wolne chinch'e od dźwięku (czerwony i biały), żeby podpiąć np. głośniki komputerowe, to będziesz musiał załatwić sobię przejściówkę z chinch'y na jack. W każdym elektryku powinni wiedzieć o co chodzi, bądź sam zrób sobie taką przejściówkę, nie ma w tym wielkiej filozofii. Samsung 223BW świetnie się spisuje do gier i wielu kumpli używa go do grania, mając również podłączone dwa sprzęty. Jest dosyć tani a parametry są całkiem zadowalające. Poza tym te modele cieszą się dużą popularnością wśród użytkowników komputerowych. Znajdziesz sporo stron z komentarzami na temat tego monitora i sam porównasz, że za taką cenę to chyba najlepsze rozwiązanie. Jak masz więcej kasy na wydanie niż 700 - 800zł, to szukaj czegoś innego. A jeżeli masz więcej pytań co do zakupu monitora to najpierw przejrzyj dział hardware i temat o monitorach, tam szukaj również dalszych wskazówek. Edytowane 24 września 2008 przez Cold Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 ja mam takie troche glupie pytanie i pewnie byla juz na nie odpowiedz:( czy to normalne ze w padzie bez kabla:) miga co jakis czas srodek:) ? 1 zielona dioda swieci ale potem migaja na okolo (podczas grania oczywiscie) tak mialem na bateriach na ladowarce tez tak mam:( Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 ja mam takie troche glupie pytanie i pewnie byla juz na nie odpowiedz:( czy to normalne ze w padzie bez kabla:) miga co jakis czas srodek:) ? 1 zielona dioda swieci ale potem migaja na okolo (podczas grania oczywiscie) tak mialem na bateriach na ladowarce tez tak mam:( To znaczy że wyładował Ci się akumulator/bateryjka i zostało nieco poniżej połowy energii Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 ja mam takie troche glupie pytanie i pewnie byla juz na nie odpowiedz:( czy to normalne ze w padzie bez kabla:) miga co jakis czas srodek:) ? 1 zielona dioda swieci ale potem migaja na okolo (podczas grania oczywiscie) tak mialem na bateriach na ladowarce tez tak mam:( Jeśli baterie są rozładowane, to diody to sygnalizują Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Zdarza się Wam czasem, że Xbox nie włączy się za pomocą guide buttona z pada? Kółeczko miga na padzie i konsole muszę wlączyć przyciskiem na konsoli. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Zdarza się Wam czasem, że Xbox nie włączy się za pomocą guide buttona z pada? Kółeczko miga na padzie i konsole muszę wlączyć przyciskiem na konsoli. Czasem tak jest. Normalka. Ja mam nawet tak że ładuję pada, włączam go a on się wyłącza po 2 sekundach. To tylko Microsoft Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Nigdy tak nie miałem a posiadam dwie konsole. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 A ja mam teraz juz takie ostateczne pytanko. Planuje jutro lub ewentualnie w przyszlym tyg kupic X360. Chcialbym jak najmniej kasy wydac to wiadomo. Mysle nad wersja Arcade lub premium z dyskiem 60GB. Pada jednego mam, uzywam go pod PC aktualnie. Grac chce we wszystko co dobre, a i osiagniec troche chce zdobyc Kolejna sprawa jest to iz konsola bedzie czasem u mnie, a czasem u dziewczyny. Ja psiadam Monitor 20cali BENQ LCD, posiada tylko wejscie VGA Dziewczyna ma 17 calowy monitor CRT ktory tez posiada tylko wejscie VGA. Przelaczke bede musial kupic na 100% to wiem. Cos byscie mi doradzili przed zakupem? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Zdarza się Wam czasem, że Xbox nie włączy się za pomocą guide buttona z pada? Kółeczko miga na padzie i konsole muszę wlączyć przyciskiem na konsoli. Zdarza mi się, raz na kilkanaście, a może kilkadziesiąt uruchomień konsoli. Ale to nic groźnego, zresztą pewnie się pytasz z ciekawości. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Mam pytanie czy przez media center można odpalić film rmvb z napisami? Cytuj
pele15 3 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 aha. dzieki cold za odpowiedz. w miare zrozumiełaem. czyli musze kupić kabel hdmi z przejściówką na dvi? i potem przejściówke dvi rozebrac? moze gdzies znalazłes jakas instrukcje ze zdj jak to zrobic? bo ja Cie w miare rozumiem tylko nie jarze niektórych szczegółów a konsole bede miał niedługo i bez sprzetu nie umiem tego tak w miare pojąć a monitor sobie kupiłem 20" Samsung SyncMaster 2032BW. moim zdaniem bardzo dobry. jeżeli Cię nie zmęczyłem to odpowiedz bo to w dla mnie ważne dzięki Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Kupujesz coś takiego: http://allegro.pl/item436522498_kabel_hdmi...00p_filtry.html to wpinasz w gniazdo HDMI w konsoli a drugi koniec w wejście DVI monitora, nic tutaj nie rozbierasz. Masz obraz, teraz potrzebny Ci dźwięk, żeby mieć dźwięk kupujesz taki kabel: http://allegro.pl/item439100236_kabel_vga_...ny_gliwice.html nie musi być VGA, może też być taki jak masz oryginalnie z componentem. I ten kabel musisz wpiąć nad gniazdem HDMI w konsoli, nie zmieści się (bo przeszkadza wpięty kabel HDMI), dlatego musisz tą szarą obudowę rozebrać, wówczas wejdzie. Teraz idąc dalej tym szarym kablem bierzesz te dwie końcówki białą i czerwoną (to jest chinch), będziesz potrzebował pójść do najbliższego elektryka i poprosić o zrobienie przejściówki z chinch na mały jack, jak gość nie wie o co chodzi to idziesz do następnego sklepu. Jack to wejście słuchawkowe, z jednej strony wepniesz te kabelki biały i czerwony a z drugiej np. głośniki komputerowe (najzwyklejsze w stereo), lub słuchawki. Prościej wytłumaczyć już nie potrafię. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 aha to teraz juz rozumiem, dzieki wielkie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) planuje kupic 1600msp by wydac naprawde warta gierke 1200msp (CC ale na swoj GT bo zloze sie we 2 osoby co mi wyjdzie po 25zl )+ cos za 400 - wybor padl na Doom'a. Mam triala na hdd, to teraz wystarczy ze naladuje swoj GT kodem 1600 a potem wystarczy wybiore opcje WPISZ KOD czy moze przed naladowaniem konta punktami MSP mam wybrac DOOM'a a nastepnie WPISZ KOD? Bo proboje od 2 dni pobrac DN3d przez VPN ale cos mi nie wychodzi, jakies bledy,itp A jak wiadomo DOOM ma blokade Edytowane 25 września 2008 przez signap Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Jaki jest najmniejszy pakiet MCP ? Są jakieśnp 100 czy 200? Jeśli tak to gdzie można takie dostać? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 100, adres masz pare stron wczesniej, bodajze xboxonline77.com Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 jak wysylac wiadomosci z pc do ludzi z listy przyjaciol na konsoli? Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Po zalogowaniu na xbox.com wchodzisz w swoje acc i albo wybierasz konto tej osoby do której chcesz napisać i bodaj send mess. albo o ile mnie pamięć nie myli new mess i potem compose mess i tam wybierasz do których ppl ma być wysłana wiadomość albo wprowadzasz GT jeśli tej osoby we friendsach nie masz Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 ew przez gre w systemie Games 4 Windows - by wysylac przez PC aka www trzeba miec golda (nawet gdy wysylasz do osoby z ktora grales w GOW PC... choc tam nie ma oplat juz...) Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 ile trzeba ladowac baterie do pada ? jak mam podlaczony kabel i gram to swieci sie czerwona dioda a powinna zielona? ile trzyma naladowana na full bateria ? bo wydaje mi sie ze mam zebana baterie bo pokazywala stan naladowania na full a po 3 godzinach grania juz trzebabylo zalaczac ladowarke znowu kupilem ladowarke uzywana wiec nie mialem zadnych instrukcji Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) Rozumiem że masz zestaw Charge&Play (jakoś tak) ? Jeżeli tak ,a kupiłeś używany , to bardzo możliwe że jesteś w ciemnej :dupa: , ze względu na to że akumulatorki te padają po ok. roku intensywnego użytkowania. Edytowane 25 września 2008 przez TheBesTia Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 play and charege tak kupilem uzywane wedlug zapewnien sprzedajacego byly nowe o nie tylko nie w ciemne :(j mozliwe ze nie byly do konca naladowane ? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) Nie sugeruj się paskiem naładowania , często ściemnia. Najlepiej aby sprawdzić to naładuj aku do pełna (kilka godzin) i sprawdź ile ci trzyma. Nówka prosto ze sklepu trzymała mi prawie 2 tygodnie , po pół roku użytkowania już tylko lekko ponad tydzień , potem z każdym miesiącem coraz mniej , tyle że ja katowałem X-a ostro. W sumie po roku i kilku miechach używania działa tylko podłączony kablem (odłączyć od ładowania pad = wyłączeniu go), taki pad przewodowy. Ostatecznie zmieniłem na aku AA i jestem zadowolony , a play&charge leży w szafce w razie nagłej niespodziewanej potrzeby BTW. jak już sprawdzisz daj znać czy jesteś w tej ciemnej? Edytowane 25 września 2008 przez TheBesTia Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Wczoraj kilka razy sprawdzalem i mialem roda, odlaczylem wszystkie kable zostawilem na noc dzis sprawdzam i dziala. Mozliwe, ze bedzie normalnie dzialac czy raczej nie? Moze kabel nie byl docisniety or something? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi