Gość MasterShake Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 z kablami bodajze 4 diody sie swieca. Tez tak mialem kiedys, 2 tygodnie i konsola poszla do piachu xd Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Raz tylko rano sie wlaczyla, teraz caly czas sa czerwone diody. A falcony mialy sie nie psuc.. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Ja też miałem podobną sytuacje. Odłączyłem wszystkie przewody i xboxa w celu przeczyszczenia. Wyczyściłem wszystko sprężonym powietrzem. Podłączyłem wszystko odpalam i tu RROD. Przestraszyłem się wyłączyłem jak najprędzej po czym docisnąłem zasilacz i było już wszystko gites. Dodam ,że mam falcona z kwietnia tego roku. Cytuj
Jared 0 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Czy w Media Markt, albo Tesco czy tym podobnych sklepach można dostać zasilacz do Xbox'a 360 ? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 w media ani saturnie nie widzialem Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Może to głupie, ale nie wiem. Otóż minęło już jakieś 25-30h grania na bateryjkach dodanych xboxa (chodzi o pada). Moje pierwsze pytanie to jak sprawdzić poziom naładowania, czy konsola to jakoś oznajmia, że czas na wymianę? I czy to normalne, że w czasie gry świrują mi swiatełka (w kółko) wokół guide buttona i na konsoli zmienia się położenie pada, raz lewy górny, raz prawy górny, co nie zmienia nic w grze. Dodam, że wszystkie lampki świecą się na zielono i w instrukcji, dział pad besprzewodowy nic o tym nie ma. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Wciskasz guide i na górnym pasku menu masz sybol baterii, który pokazuje ich stan. Kiedy baterie mają mniej niż połowę energi zaczynają migać diody na padzie. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Ok, dzięki. Sorry za noobskie pytanie, ale w końcu jestem noobem (konsola od 1,5 tygodnia) Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Czy w Media Markt, albo Tesco czy tym podobnych sklepach można dostać zasilacz do Xbox'a 360 ? nie mozna zasilacz do Xboxa nie jest towarem wystepujacym osobno a w MM czy w tesco nikt nie bedzie rozbieral konsol na czynniki pierwsze i sprzedawal odzielne poszczegolnych takie cuda to tylko w malych skepikach inne wyjscie to zakup podrobek chinskich ale to sprowadzja juz tylko typowe sklepy konsolowe lubujace sie w sprowadzaniu chinszczyzny... Cytuj
Jared 0 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Czy w Media Markt, albo Tesco czy tym podobnych sklepach można dostać zasilacz do Xbox'a 360 ? nie mozna zasilacz do Xboxa nie jest towarem wystepujacym osobno a w MM czy w tesco nikt nie bedzie rozbieral konsol na czynniki pierwsze i sprzedawal odzielne poszczegolnych takie cuda to tylko w malych skepikach inne wyjscie to zakup podrobek chinskich ale to sprowadzja juz tylko typowe sklepy konsolowe lubujace sie w sprowadzaniu chinszczyzny... Dzięki za odpowiedz, akurat po serwisowaniu mojej konsoli, za długo nie pograłem i okazało się, że to zasilacz, za pierwszym razem nie dołączyłem zasilacza ... no i muszę kupić nówkę, a z tego co oglądałem na Allegro to ceny od 85 zł wzwyż, czy ten zasilacz będzie dobry - http://www.allegro.pl/item438678747_orygin...let_okazja.html czy to jest jakaś podróbka ? u Ciebie w sklepie widzę cenę 150 zł Edytowane 26 września 2008 przez Jared Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Co do diod to się nie przejmuj, ja tak mam zmianę co 10 sekund. Edytowane 26 września 2008 przez Fisiu Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Jared: ciezko cokolwiek stwierdzic co to w gole za zasilacz bo opis jest zagmatwany, ale sama cena wskazuje ze podrobka chinska po pierwsze pisze ze w idelanym stanie, po co to pisze, czyzby ktos tego uzywal? czyli uzywka gwarnacja 30dni tez podejrzana, przeciez powinno byc minimum rok drugie, pisze ze delta pozniej ze oryginal a na koncu microsoft i model model na tabliczce znamionowej oryginalnego microsoftu jest inny, zaczyna sie od HP-AW... i nie ma zadnych napisow ze to jest detla, jest po prostu MICROSOFT jak chce sie tanio to lepiej poszukac uzywki od kogos kto sprzedaje z konsoli oryginalny, bedzie pewniej... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=3981 Bardzo się ślinię na tą ofertę. Powiedzcie mi, czy to jest najnowsza technologia, zasilacz i napęd? Nie chciałbym kupić starej wersji co mi się za miesiąc rozwali. Po prostu - czy warto? Cytuj
htp 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=3981 Bardzo się ślinię na tą ofertę. Powiedzcie mi, czy to jest najnowsza technologia, zasilacz i napęd? Nie chciałbym kupić starej wersji co mi się za miesiąc rozwali. Po prostu - czy warto? Tak. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Ta konsola jest poj/ebana, przez 2 dni odpalalem po 10 razy pod rzad i caly czas byl rod a dzis rano wlaczylem, gralem ponad 5h i caly czas sprawnie chodzila I teraz nie wiem czy mam kupowac nowa... Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Jeśli masz przerobioną to jesteś w czarnej pupie, jeśli nie to odeślij do serwisu. Cytuj
Jared 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Ta konsola jest poj/ebana, przez 2 dni odpalalem po 10 razy pod rzad i caly czas byl rod a dzis rano wlaczylem, gralem ponad 5h i caly czas sprawnie chodzila I teraz nie wiem czy mam kupowac nowa... Jak przerabiałeś to pozostaje Ci grać do momentu jak już konsola na stałe pokaże wiadomo co, a później to już serwis a tak to przecież masz 3 lata gwarancji. Dzięki Juchy za odpowiedź. Cytuj
Jared 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 model na tabliczce znamionowej oryginalnego microsoftu jest inny, zaczyna sie od HP-AW... Kurcze, teraz sprawdzam te zasilacze i na żadnym nie ma tego skrótu o którym piszesz HP-AW, np. tutaj gościu oryginał sprzedaje i jakoś tego nie widzę - http://www.allegro.pl/item445834113_orygin...x_360_203w.html to samo tutaj http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...5f9279b753.html Troszkę boje się kupić taki używany zasilacz, bo wiadomo, jak ktoś sprzedaje to pewnie ze względu na to, że jego konsola zaliczyła rrod'a i już w ogole jej nie chce naprawiać, a może też nie padła sama konsola, ale także zasilacz ... Ja właśnie tak miałem, konsola rrod, a później jak dołączyłem za drugim razem swój zasilacz to się okazało, że to zasilacz, gościu w serwisie pisał mi, że mój zasilacz niedomagał, jak podłączył swój, konsola działała, ale oczywiście rrod już był naprawiony. Dowiem się czy to prawda, jak będę miał sprawny zasilacz, a teraz nie mogę sobie pozwolić na kupno oryginała za 150zł. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Jeśli masz przerobioną to jesteś w czarnej pupie, jeśli nie to odeślij do serwisu. Miałem znajomych co im konsola padła, mieli przerobioną, oddawali na gwarancję i nie było żadnych problemów z naprawą. Już mówiłem, konsola może być przerobiona, nowa (czyli nie posiadająca bana i nie odnotowana do bana) z nie naruszoną plombą i serwisy gwarancyjne nie robią problemu. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Kurcze, teraz sprawdzam te zasilacze i na żadnym nie ma tego skrótu o którym piszesz HP-AW... rzeczywiscie, sprawdzilem swoj stary zasilacz z konsoli premierowej, model dpsn... z tego wynika ze stare zasilacze to dpsn a nowe to HP-AW... wiec dpsn tez mozesz wciagac, tylko miec na uwadze ze to uzywki zapewne beda i najlepiej jakby to byly uzywki bo bez podejrzen ze to podrobka... PS. przy zakupie sprawdzaj jak chodzi zasilacz, tzn wiatrak w nim bo jak nazbieralo sie kurzu to potrafi niezle halasowac... Edytowane 28 września 2008 przez Juchy Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Czy dobrze widze ze od jutra zaczynaja sie prace nad nowym dashem? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 tzn? Prace zaczely sie zapewnie wczesniej bo po E3 lub na E3 pokazano co bedzie oferowal a prawdopodobnie w listopadzie wystartuje Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Ja dostalem MSG z Xbox Live ze od 09.29 od godz12.01 przez 24h beda prowadzone prace nad nowymi funkcjami itp. Edytowane 28 września 2008 przez El Loco Chocko Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Chodzi raczej o prace przygotowujące nasze konsole na przyjście nowego dasha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi