El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Tak to wyglada.W sumie dla mnie wynika jak by juz mialy byc nowosci jakies po tym.Choc dosc dwuznacznie to napisali iz bedzie gotowy na nie ale czy one (nowosci) juz beda sam nie wiem. Cytuj
2dor 2 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) czy mozna podlaczy x360 z monitorem samsung SyncMaster 765MB? Jest to zwykly monitor CRT bez zadnym "wejśc" z tyłu.. moze przez PC mozna ? prosze o napisanie schematu jak ma takie podlaczenie wygladac : ) Edytowane 28 września 2008 przez 2dor Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Bylo mowione, ze ten update bedzie tylko przygotowywujacy pod calosc potem. 360 mozna podlaczyc normalnie pod kazdego laptopa? Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 prosze o napisanie schematu jak ma takie podlaczenie wygladac : ) Nie ma schematu. Kupujesz kabel vga (Microsoftu lub Big Bena) i podłączasz...oczywiście będziesz mieć paski (w końcu to monitor niepanoramiczny). Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Mam kilka pytań odnośnie x360 jako że bedę już niedługo(za jakiś tydz ) świeżo upieczonym posiadaczem x360.Więc czytałem że filmy w formatach DivX i Xvid są odtwarzane przez x360 bez żadnych modyfikacji.To prawda??.A co z Avi?? jest na nie jaiiś sposób?? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 przeciez divxy sa w avi , napisow z odzielnego pliku nie odpalisz, trzeba wbudowac, oraz by obejrzec film trzeba zawsze byc podpietym do neta. Do divxow i hd w max 480p polecam starszego brata 360 - Xbox'a Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 To lipa za(pipi)ista... <_< .Kurde a już miałem nadzieje... Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Nie sugeruj się paskiem naładowania , często ściemnia. Najlepiej aby sprawdzić to naładuj aku do pełna (kilka godzin) i sprawdź ile ci trzyma. Nówka prosto ze sklepu trzymała mi prawie 2 tygodnie , po pół roku użytkowania już tylko lekko ponad tydzień , potem z każdym miesiącem coraz mniej , tyle że ja katowałem X-a ostro. W sumie po roku i kilku miechach używania działa tylko podłączony kablem (odłączyć od ładowania pad = wyłączeniu go), taki pad przewodowy. Ostatecznie zmieniłem na aku AA i jestem zadowolony , a play&charge leży w szafce w razie nagłej niespodziewanej potrzeby BTW. jak już sprawdzisz daj znać czy jesteś w tej ciemnej? no i sprawdzilem:)i :dupa: po 3 godzinach ladowania (podczas grania) w padzie diody swirowaly juz po 2 godzinach grania a po 4 godzinach :wkurzony: zgon . lepiej ladowac podczas grania? czy lepiej normalnie na wlaczonej konsoli? sprawdzal ktos czy da sie ladowac pada na kompie? bo gdy podlaczylem pod usb nic mi nie wykrylo:( (czasami usb mi nie dziala) :spox: Cytuj
ash77 3 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Nie sugeruj się paskiem naładowania , często ściemnia. Najlepiej aby sprawdzić to naładuj aku do pełna (kilka godzin) i sprawdź ile ci trzyma. Nówka prosto ze sklepu trzymała mi prawie 2 tygodnie , po pół roku użytkowania już tylko lekko ponad tydzień , potem z każdym miesiącem coraz mniej , tyle że ja katowałem X-a ostro. W sumie po roku i kilku miechach używania działa tylko podłączony kablem (odłączyć od ładowania pad = wyłączeniu go), taki pad przewodowy. Ostatecznie zmieniłem na aku AA i jestem zadowolony , a play&charge leży w szafce w razie nagłej niespodziewanej potrzeby BTW. jak już sprawdzisz daj znać czy jesteś w tej ciemnej? no i sprawdzilem:)i :dupa: po 3 godzinach ladowania (podczas grania) w padzie diody swirowaly juz po 2 godzinach grania a po 4 godzinach :wkurzony: zgon . lepiej ladowac podczas grania? czy lepiej normalnie na wlaczonej konsoli? sprawdzal ktos czy da sie ladowac pada na kompie? bo gdy podlaczylem pod usb nic mi nie wykrylo:( (czasami usb mi nie dziala) :spox: co jest oczywiste najlepiej ładować na wyłączonej konsoli (podpinasz i wyłaczasz konsole) Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) ej nie chciałem zakładać nowego tematu wiec pytam tutaj a mianowicie czy ktoś wie co się dzieje z grą "Indiana Jones" na X360 i PS3 ? Miała wyjść "fall 2007" ale na stronie developera nic się nie zmiana ---------- > http://www.lucasarts.com/games/indianajones/ < ---------- Edytowane 28 września 2008 przez BBGodzilla Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Projekt zostal porzucony, a zamiast niego zrobiono Lego Indiana Jones. Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Projekt zostal porzucony, a zamiast niego zrobiono Lego Indiana Jones. co za ludzie ... "Indiana Jones" miał większy potencjał niż te gówniane lego Ale strata - gra mogła być wyśmienita Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Watpie - Lego w nazwie + ograniczenie wiekowe 3+ i gora kasy od fanow Lego czy IJ Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Przecież będzie Indiana Jones 2009... W lutym wznowiono prace:P Edytowane 28 września 2008 przez PawciosS Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 lepiej ladowac podczas grania? czy lepiej normalnie na wlaczonej konsoli? Nie ma znaczenia. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Czuje sie olany A ja mam teraz juz takie ostateczne pytanko. Planuje jutro lub ewentualnie w przyszlym tyg kupic X360. Chcialbym jak najmniej kasy wydac to wiadomo. Mysle nad wersja Arcade lub premium z dyskiem 60GB. Pada jednego mam, uzywam go pod PC aktualnie. Grac chce we wszystko co dobre, a i osiagniec troche chce zdobyc Kolejna sprawa jest to iz konsola bedzie czasem u mnie, a czasem u dziewczyny. Ja psiadam Monitor 20cali BENQ LCD, posiada tylko wejscie VGA Dziewczyna ma 17 calowy monitor CRT ktory tez posiada tylko wejscie VGA. Przelaczke bede musial kupic na 100% to wiem. Cos byscie mi doradzili przed zakupem? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Jaką przełączke? i po cholere? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Jaką przełączke? i po cholere? http://allegro.pl/item445374462_adapter_vg...d_sub_vega.html Taką bo pewnie kabel od monitora jest przymocowany na stałe i jest zakończony męskim wejściem VGA. Takim samym jak kabel VGA do Xklocka. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Czyli to by bylo wsio? Bo fakt faktem u dziewczyny kabel jest wmontowany na stale Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Czyli to by bylo wsio? Bo fakt faktem u dziewczyny kabel jest wmontowany na stale Wsio jeśli kupisz przejściówkę audio: http://allegro.pl/item438975434_redukcja_g...gn_rca_227.html Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 ja myslalem o takim kabelku http://www.ultima.pl/Kabel_VGA_HQL_BigBen/i4148/ Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) ja myslalem o takim kabelku http://www.ultima.pl/Kabel_VGA_HQL_BigBen/i4148/ Szczerze? Do monitorka CRT kup jakikolwiek. Może być taki za 35-40zł. Jak tu wleci Thomas_PL to mnie oczywiście wyśmieje i poleci Big Bena :E BTW czemu na forum nie ma szczerbola pod ":E"? Edytowane 28 września 2008 przez Gooralesko Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Jaką przełączke? i po cholere? http://allegro.pl/item445374462_adapter_vg...d_sub_vega.html Taką bo pewnie kabel od monitora jest przymocowany na stałe i jest zakończony męskim wejściem VGA. Takim samym jak kabel VGA do Xklocka. Taką przejściówke to dostałem razem z kablem VGA (oryginalnym MS), swoją drogą pewne jest , że oryginalny VGA daje możliwość wyświetlania Full HD. A do audio nie potrzebna , jeśli ma jakiś sprzęcior grający. BTW czemu na forum nie ma szczerbola pod ":E"? A co to takiego? :E Edytowane 29 września 2008 przez TheBesTia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi