Gromi 10 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Ja mam pytanie. Kiedy konsola ma lepszą wentylację gdy stoi czy leży? Cytuj
emik 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 @Gromi: Teoretycznie nie ma to znaczenia, ale tak na logikę powinna się mniej grzać jak stoi pionowo. Ale na pewno mniejsza szansa na porysowanie płyt jest wtedy kiedy leży (to tak na dokładkę). Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 W listopadzie kupuje X-Boxa i mam małe pytanie,na jaki kraj moge zarejstrować konsole bez obaw że dostane bana? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 #metalcoola Nie ważne na jaki kraj się zarejestrujesz - za to bana jeszcze nikt nie dostał. Cytuj
atom3k 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 a gdzie w tej chwili najtaniej kupie nowego X360 60GB lub arcade ? MM / Starurn / inne markety jakieś promocje ciekawe mają ? Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Mimo wszystko najtaniej kupisz w Sklepie PSX Extreme. A ja mam inne pytanie, znajomy planuje podłączyć konsole i komputer do jednego monitora, czy wybór takiego urządzenia, będzie dobrym wyborem http://www.allegro.pl/item444815389_vga_sw...klep_r2pol.html Mamy na myśli czy nie będzie jakichś strat/zakłóceń. Może ktoś z forumowiczów używa takiego. Proszę o porade. Cytuj
atom3k 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Jordan23Carolina: psx extreme: Konsola: Xbox 360 Arcade Aktualna Cena: 639,00zł > http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=3748 EMPIK: Xbox 360 Arcade Cena: 629,99zł > http://www.empik.com/xbox-360-arcade-multimedia,prod350188,p psx wysyłka free, empik - odbieram w moim mieście [poznaniu] mając 9,01zł w kieszeni, niby nic, ale w sumie piwo jest i drugie i trzecie nawet Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Dobra, ale co ze switchem? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 w MM macie przeciez promocje na Arcade 549zl teraz, w kazdej gazetce jest tego reklama.. taniej nigdzie nie znajdziecie... Cytuj
atom3k 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Juchy: ooo, no to trzeba będzie uderzyć tam :] (o ile jeszcze jakiekolwiek będą na stanie) Cytuj
kk-pro 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Jest jakiś sposób by pograć w dema bez dysku? Mam Arcade, a z chęcią sprawdziłbym parę demek. Nie wiem, da się jakoś ściągnąć przez PCta i wypalić na płytkę? Czy też jestem skazany na zakup dysku? Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Demka można ściągać i wypalać choćby na DVD-RW. Cytuj
kk-pro 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 o, to świetnie. A skąd można je zassać? Rzuciłbyś jakimś linkiem? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 ja tez bym prosil o taki link bo nie mam dysku. A do tego nie trzeba miec przypadkiem przerobionej konsoli? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 (edytowane) Nie trzeba. A Google nic nie mówi na hasło How to download demo on Xbox 360? @Down Masło maślane... Edytowane 4 października 2008 przez Fisiu Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 demek jest malo w necie, znacza czesc lezy na rapidzie Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Proszę: http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=128804 Cytuj
htp 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Szkoda że tak mało tych dem. Cytuj
xenionq 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Mam takie pytanie. Jeśli przejde część gry na wersji PAL, a resztę na Region Free to moga mnie zbanować(konto lub konsolę)? Grałem w The Darkness PAL, sprzedałem ją i znowu kupiłem ale Region Free. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 a za co maja Cie banowac juz takie bzdury wymyslacie ze az flaki sie przewracaja... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Mam takie pytanie. Jeśli przejde część gry na wersji PAL, a resztę na Region Free to moga mnie zbanować(konto lub konsolę)? Grałem w The Darkness PAL, sprzedałem ją i znowu kupiłem ale Region Free. Oczywiście że Cię zbanują, a na dodatek konsola wybuchnie :potter: Nie ma to jak bujna wyobraźnia i respekt przed Banem -.- Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Pilnie muszę wiedzieć: Kupuje Xboxa 360 w Anglii. Mam w takim razie 3 lata gwarancji na terenie całej UE czy może tylko w Anglii i to tyle ile sklep wyznaczy? Co potrzeba za dokumenty, by ewentualnie w Polsce naprawić takie X'a? PILNE!!! Cytuj
slonik 1 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 O ile sie orientuje to masz dwa lata gwarancji na konsole zakupioną w Angli, a to i tak na roda, bo na reszte to rok - tak przynajmniej miła pani z serwisu mi oznajmiła i w Polsce masz normalnie gwarancje, nie potrzebujesz na to żadnych papierków - a i tak dojdą że w Angli kupowana po numerze konsoli To chyba tyle Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Jeśli dzwonisz na infolinię to podajesz numer który jest z tyłu konsoli. Nie potrzebujesz żadnych praragonów ani nic takiego przynajmniej w moim przypadku tak było. Nie wiem czy opłaca się sciągać X z Anglii jak jest promocja w MM Arcade za 500 zł. Dyski też mają niedługo sporo potanieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi