Velius 5 709 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Mam gre ninety nine nights,wersja PAL,angielska.W zakladce achievements aczkolwiek wszystko mam po nie wiem,japonsku albo koreansku,kazdy achievement,co moze byc powodem? locale w konsoli ustawione na UK,jezyk na angielski/polski Edytowane 1 listopada 2008 przez Velius Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Sa takie gry i nie zmienisz tego. Jak go odblokujesz opis bedziesz mial po angielsku <_< Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Prawy Trigger przy wciskaniu wydaje metaliczny dźwięk (gdy docisne go w konstrukcje pada w lewa strone, to przestaje), dziala bez zarzutu, ale ten dzwiek jest denerwujacy. Mozna jakos to naprawic? Ja mam metaliczny podźwięk przy przechylaniu lewej gałki w lewo. Aha, inne pytanie: moje bumpery(LB, RB) działają jakoś tak za lekko w porównaniu do mojego kolegi. U niego wciskują się jak przyciski, u mnie jak gałka... no ciężko to opisać, na krańcach bumperów prawie nie czuć że je wciskam. Da się to jakoś zmienić? Edytowane 1 listopada 2008 przez Nadrill Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Chodzi Ci o to że nie słychać charakterystycznego pyknięcia tylko gładko się wciska? Mam to samo, nie nawidzę tego. Może to i głupie, ale ja w drugim padzie też tak mam. Jak jeszcze go używałem jako drugi to kolega dopiero po kilku dniach powiedział że czuć że się wciska te bumpery. Ja na tym "drugim" padzie grać nie mogę. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 1.jak kupie golda to tylko na jedna konto czy wszystkie? 2.jak zrzucic muze z mp4 na twardy dysk (nie chcieli mi powiedziec wczesniej Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 1. Jedno 2. Nie da się. Tylko AudioCD, już Ci pisałem... Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) 2. Nie da się. Tylko AudioCD, już Ci pisałem... ? Ja mogę słuchać MP3, z kompa. Chodzi Ci o to że nie słychać charakterystycznego pyknięcia tylko gładko się wciska? Mam to samo, nie nawidzę tego. Może to i głupie, ale ja w drugim padzie też tak mam. Jak jeszcze go używałem jako drugi to kolega dopiero po kilku dniach powiedział że czuć że się wciska te bumpery. Ja na tym "drugim" padzie grać nie mogę. Nie wiem już który to pierwszy a który to drugi. Ja mam takie kliknięcie zamiast naciśnięcia. Może i to szczegół, ale jestem pedantem i jestem wyczulony na takie rzeczy. <_< Niezły cyrk też z gałką jest: nie wiem czemu, ale od góry na tym co podtrzymuje gumowego grzybka robiło się takie białe, jakby się ścierał i ocierał o obudowę. Teraz gdy jeżdzę gałką na górze to słychać takie 'ścieranie' a nie typowe ocieranie jak np. przy prawej gałce. I jeszcze mi lekko chodziła, ale jakoś chusteczką na zewnątrz przejechałem i działa 2x ciężej, tak jak u kumpla. O_o To na tyle... ;p Się wyżaliłem... A, jeszcze napis RT jest jakoś dziwnie nadrukowany/naniesiony, inaczej niż LT, kumpel ma tak samo. No, teraz to wszystko. Edytowane 1 listopada 2008 przez Nadrill Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Myślałem ,że to tylko mnie wkurza. Pady sony mają to fajnie rozwiązane. Nie słychać ocierania po prostu gałki chodzą jak marzenie. Tak samo przyciski są nie do zdarcia. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Sa takie gry i nie zmienisz tego. Jak go odblokujesz opis bedziesz mial po angielsku <_< Odblokowalem i opisy nadal mam po japonsku/koreansku.Da sie cos z tym zrobic bo mnie denerwuje...? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) 2. Nie da się. Tylko AudioCD, już Ci pisałem... ? Ja mogę słuchać MP3, z kompa. On mówi o zrzucaniu muzyki... :closedeyes: Chodzi Ci o to że nie słychać charakterystycznego pyknięcia tylko gładko się wciska? Mam to samo, nie nawidzę tego. Może to i głupie, ale ja w drugim padzie też tak mam. Jak jeszcze go używałem jako drugi to kolega dopiero po kilku dniach powiedział że czuć że się wciska te bumpery. Ja na tym "drugim" padzie grać nie mogę. Nie wiem już który to pierwszy a który to drugi. Pierwszy jest sprawny, a drugi, mniej używany, ma te samy obiawy co ty... znaczy się Twój pad :E Edytowane 2 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 @Velius - nic nie zrobisz, ja mam tak z CoD2 z tego co pamietam. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) Pierwszy jest sprawny, a drugi, mniej używany, ma te samy obiawy co ty... znaczy się Twój pad :E No nic... trudno. Jakoś to strasznie nie przeszkadza, tylko czasem wnerwia. Ale to mój 1 pad i szacun dla niego ^_^ Może z czasem się wyrobią, bo RB już mocniej się naciska. Edytowane 2 listopada 2008 przez Nadrill Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 http://allegro.pl/item470179171_play_charg..._gier_w_wa.html czy jest to warty swojej ceny sprzet? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 nie, wymien bezprzewodowego na kablowy i po problemie (ten to akurat podrobka) Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 http://allegro.pl/item470179171_play_charg..._gier_w_wa.html czy jest to warty swojej ceny sprzet? Nie. Lepiej już kupić aku AA+ładowarka. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 http://allegro.pl/item469255465_akumulator...kit_robson.html czyli np. to tak? ze sklepu nowy i cena dobra? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Ten też nie , lepiej aku AA + ładowarka. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 http://allegro.pl/item469255465_akumulator...kit_robson.html czyli np. to tak? ze sklepu nowy i cena dobra? wyzej podpowiadaja Ci o tzw paluszkach zeby kupic + ladowarke do nich, paluszki akumulatorki AA, tak jakbys nei wiedzial bo z tego co podajesz to widac ze nei wiesz o co chodzi... Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Np. ładowarka GP + 4 paluszki AA 2700, jest na Allegro za 75zł. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 http://allegro.pl/item441693482_441693482.html Kupilem i polecam. Jak narazie na jednym zestawie jade ~30h i jeszcze dzialaja, a jest jeszcze druga para Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 a moga byc takie paluszki od ladowarek ktore nie beda dzialaly w padach od xboxa? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 ile wam sie te paluszki laduja? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 a moga byc takie paluszki od ladowarek ktore nie beda dzialaly w padach od xboxa? Jakoś nie zrozumiałem pytania , mógłbyś je inaczej ułożyć? Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 bo wlsnie przed chwila wsadzilem paluzki z ladowaki jakiejs mini AA, i sie pol godziny meczylem, zeby je wyciagnac z pada.. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Tez to mam przy chyba aku o pojemnosci 2700, obcengami trzeba wyciagac zas 1300 bez problemu wchodzi/wychodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi