Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 1. nic na memore nie zgrasz, ten Arcade Disc i tak wazy pewnie pare GB, poczekaj do jutra i sam sprawdzisz, nawet na karte SD czy Pendrive 20gb nic nie zgrasz 2. allegro :} Cytuj
deb 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Witam mam pytanie posiadam konto offline i chcialbym je zrobic zeby bylo online. Wiec mam pytanie czy strace wszystkie punkty. Czy tez nie??? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Pod warunkiem że twój nick nie będzie zajęty. Cytuj
Colin 1 978 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 A jak jest zajęty to też nie problem. Najpierw miałem offline, jak zrobiłem live to się okazało że nick już istnieje. Dorzuciłem PL i poszło bez problemu. Cytuj
Mustang 1 778 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Można zmienić nick na pewno (przynajmniej w 2006 się dało), sam calaka w NFS:MW zrobiłem na koncie offline z moim imieniem i wszystko przeszło na WampisPL po rejestracji do Live. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Mam nowiuśkiego Xboxa 360, jakieś porady dla mnie? Słyszałem, że ma lezeć, będzie dłużej żył. Coś robić, czegoś nie robić? Jeśli chodzi o Live... słyszałem, że trzeba coś kombinować z ustawieniami regionalnymi, żeby działało. O so dokładnie chodzi? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Na drugie mi sie nie chce rozpisywac, ale co do pierwszego - daj mu duzo miejsca z tylu ,zeby sie nie udusil. Zasilacza tez nie przykrywaj kocem Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) Co to drugiego zdania to ostrzegaj, że coś palniesz bo znowu zaplułem monitor. Co robić? Logicznie myśleć - co ma pozycja konsoli do długości życia? Masz gwarancje? Masz ... tak myśle. A - dużo osób o tym zapomina - nie przestawiaj pozycji konsoli z płytą w środku, szczególnie gdy działa! Edytowane 18 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 wlasnie @Fisiu racja ^_^ bedzie mial pasc to i tak padnie od tego jest gwarancja rodd predzej czy pozniej @raven raven po prostu przy rejestracji podajesz inny kraj z usa,uk i podajesz prawdziwy adres http://www.streetmap.co.uk/ tu jest tego do koloru do wyboru Cytuj
deb 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Dzieki bardzo za odpowiedz to teraz bede mogl sobie spokojnie grac i nie strace tego co juz uzbieralem;) Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Czy jak wpisze kody na mapy do GoW 2 i Call of Duty 4, następnie je pobiore to będą mi działały na dwóch kontach? Oczywiście są na jednej konsoli. BTW. ma ktoś na zbyciu 100 MP?... EDIT// dobra, działa. Edytowane 19 listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj
Szermac 2 916 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Jak każdy mam problem z XBOX Live Mam internet z Dialogu i aby połączyć się z internetem przez PC muszę podać nazwe użytkownika i hasło(chyba będzie to przeszkadzać przy LIVE, ale nie znam się ).Już parę razy próbowałem coś tam robić, ale nie wiem z czym to się je.Mam "skrzynke" z której idzie kabel do kompa i do telefonu.Jakiś może mały poradnik o podłączaniu do LIVE w mojej sytuacji? I czy dam radę bez routera ??? Stawiam 2 piwa za pozytywną informację Sorki nie wiem czy dobry temat, jak coś to przenieście Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Uber kłeszczyn: Czym poza dyskiem różnią się od siebie Xboxy Arcade i Premium? Edytowane 19 listopada 2008 przez Sephirath Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 arcade nie ma chromowanej tacki, headseta, kabla do neta, do hdtv i chyba tyle Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Witam. Kupiłem headset i chyba jest popsuty albo coś może robię źle ? Tak więc chcę koledze nagrać wiadomość głosową. Wkładam kabelek od HS do pada , przekręcam korbkę głośności i zaczyna szumieć lekko w słuchawce. Następnie przesuwam ten zawiasik(przy tej korbce) żeby obok niego był zielony kolor. Biorę żeby nagrywało ,mówię coś a później jak odsłu(pipi)ę nic nie słychać tylko szum. Robię coś źle ? Mogę w jakiś inny sposób sprawdzić czy headset działa ? Zaznaczę ,że nie mam golda. Ok wszystko działa nie wiem dlaczego wtedy nie mogłem nagrać tej wiadomości. Edytowane 20 listopada 2008 przez Gromi Cytuj
futrzak1 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 mam pytanie czy jest jakaś możliwość pobrania gry Duke Nuken 3D ? Bo mi wyskakuje ze z tej lokalizacji nie można ? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Problemy na LIVE to kwestia czasu 10 rzeczy, których warto zrobić po instalacji New Xbox Expierence pare zes bykow walnal... - Zakladki w starym dashboardzie mozna bylo przewijac za pomoca spustow i bumperow, wiec to zadna nowosc. - Autostart plyty rowniez mozna bylo wylaczyc w starym dashu 9. Naciśnij Guide (duże logo X na padnie) i zapoznaj się dokładnie z jego nowymi funkcjami. co to niby za porada? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Moze chodzi o to ,ze jak wsadzisz plyte to Ci sie nie wlacza odrazu. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Ja nigdy na starym dashu nie widziałem tej opcji, tzn. była jedna ale taka, że odpala Ci się gra po włączeniu konsoli, a nie po wsadzeniu płyty. Co do zakładek, to musiałem coś dodać, a i tak nie wszyscy pewnie o tym wiedzieli Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 mam pytanie czy jest jakaś możliwość pobrania gry Duke Nuken 3D ? Bo mi wyskakuje ze z tej lokalizacji nie można ? Owszem możesz... ale nie w Polsce Poczytaj sobie TO Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) już znalazłem przyczynę,Proszę o usuniecie tego postu Edytowane 22 listopada 2008 przez zaq123456 Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Elo wszysktkim! Mam jedno pytanie i licze na szybką odpowiedz (moze troche glupie ale jednak zapytam) bylem dzisiaj w sklepie i zobaczylem nfs undercover mam zamiar kupic ta gre i pykac sobie online tylko ze na pudelku w prawym gornym rogu nie ma napisu LIVE ani Xbox Live a gdy odwrocilem pudelko nie bylo niec napisane o xbox live. Byla to polska wersja wic pomyslalem ze darowali sobie ten napis xbox live dlatego ze nie ma u nas legalnego xbox live.wic czy da sie na niej grac online?? czekam na odpowiedz . z gory dzieki PoZdRo Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Elo wszysktkim! Mam jedno pytanie i licze na szybką odpowiedz (moze troche glupie ale jednak zapytam) bylem dzisiaj w sklepie i zobaczylem nfs undercover mam zamiar kupic ta gre i pykac sobie online tylko ze na pudelku w prawym gornym rogu nie ma napisu LIVE ani Xbox Live a gdy odwrocilem pudelko nie bylo niec napisane o xbox live. Byla to polska wersja wic pomyslalem ze darowali sobie ten napis xbox live dlatego ze nie ma u nas legalnego xbox live.wic czy da sie na niej grac online?? czekam na odpowiedz . z gory dzieki PoZdRo Na stówe da się grać online ^_^ Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Elo wszysktkim! Mam jedno pytanie i licze na szybką odpowiedz (moze troche glupie ale jednak zapytam) bylem dzisiaj w sklepie i zobaczylem nfs undercover mam zamiar kupic ta gre i pykac sobie online tylko ze na pudelku w prawym gornym rogu nie ma napisu LIVE ani Xbox Live a gdy odwrocilem pudelko nie bylo niec napisane o xbox live. Byla to polska wersja wic pomyslalem ze darowali sobie ten napis xbox live dlatego ze nie ma u nas legalnego xbox live.wic czy da sie na niej grac online?? czekam na odpowiedz . z gory dzieki PoZdRo Na stówe da się grać online ^_^ Dzieki xD tak myslalem ale wolalem sie upewnic xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi