MrNorbi 38 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 (edytowane) Ej zna ktos moze jakas strone albo slkep na ktorej mozna kupic dysk twardy 60Gb??? mam zamiar kupic dysk ale 20Gb to zamalo a 120 jest drogi wiec 60 bylby najlepszy xD tylko nie piszcie allegro bo allegro przegladam prawie codziennie xD Edytowane 22 listopada 2008 przez Norbi13 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 http://www.iksboks.eu/index.php?cPath=37 Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 (edytowane) http://www.iksboks.eu/index.php?cPath=37 Wilkie dzieki wampis Kupywales juz cos w tym sklepie??? Dobre ceny tam sa xD Na 90 % tam kupie PoZdR0 ej juchy jest tam wlascicielem ?? Edytowane 22 listopada 2008 przez Norbi13 Cytuj
pele15 3 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 witam, mam pytanie. u nas w koninie jest xbox arcade w carrefur czy jak to sie tam zwie za 599 zł, jak to jest wartko go kupic?? bo jest niedrogo ale nie wiadomo jaka jest data producji i moze to byc jakis stary "model". jak to teraz jest czy moge w jakis sposób na pudełku sprawdzić date produkcji? czy wszystkie maja 65nm falcon i hdmi i jak to sprawdzić? jak jest gwarancja 3 lata to to jest gwarancja microsoftu czy sklepu? jak np. mam usterke to kontaktuje sie ze sklepem w celu naprawy czy odrazu z oddziałem microsoftu? prosił bym o odpowiedz bo zależy mi na kupnie a nie chce kupic czegos "starego". prosił bym o jakies zdjęcia porównawcze pudełek czy cos w tym stylu a najlepiej o odpowiedzi . i nie bluzgajcie mnie bo duze jest na tym forum ludzi co "wszystko" wiedza i ciskaja innym jak zadaja dla nich "dziwne" pytania. z góry dzieki Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Z tylu kartonu powinines miec dziure i jak sie postarasz to jest naklejka z data na konsoli. Gwara jest M$ i kontaktujesz sie z M$ w celu napraw itd. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 a w jakis inny sposób da rade to sprawdzic? i wszystkie arcady sa 65nm falcon i hdmi? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 a w jakis inny sposób da rade to sprawdzic? i wszystkie arcady sa 65nm falcon i hdmi? tak wszystkie . arcade nie ma starych wersji. mozesz smialo brac. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 a w jakis inny sposób da rade to sprawdzic? i wszystkie arcady sa 65nm falcon i hdmi? wszystkie ktore teraz sa na rynku starych nie kupisz juz od dawna, chyba ze uzywki od osob prywatnych... Cytuj
pele15 3 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 (edytowane) jak by była z lipca to spoko ale troche starsze to nie wiem czy warto. jak uważacie? a te inne sposoby na sprawdzenie daty produkcji jakies znacie? no nie wiem Juchy ale z tego wynika ze nie ma co pękać i warto brać. bo nigdzie chyba taniej nie kupie niż za 599... a to ma jakies znaczenie jak konsola ma date produkcji maj, kwiecien, lipiec,czerwiec czy z bierzących miesięcy? juchy a co masz na mysli "wszystkie które teraz sa na rynku"? to nie wszystkie arcady były 65 nm falcon i z hdmi? Edytowane 22 listopada 2008 przez pele15 Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Ile zajmuje zgrany album CD na HDD? Czy konsola kompresuje muzykę? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 (edytowane) a te inne sposoby na sprawdzenie daty produkcji jakies znacie? po cholere inne jak masz okienko patrzysz z gory i znasz date produkcji wiec czego Ty chcesz wiecej jeszcze? a to ma jakies znaczenie jak konsola ma date produkcji maj, kwiecien, lipiec,czerwiec czy z bierzących miesięcy? teraz sa tylko z bieżących meisiecy lipiec sierpien itd. nie ma znaczenia wiekszego bo to najczesciej juz FALCONv2 ewentualnie FALCON a to na jedno wychodzi... juchy a co masz na mysli "wszystkie które teraz sa na rynku"? to nie wszystkie arcady były 65 nm falcon i z hdmi? arcade to wersja TYLKO z HDMI, bez HDMI to CORE! tak nie wszystkie arcade ktore byly to 65nm, w 2007 roku byly wersje przejsciowe zephyr 90nm i byly w kazdej wersji packa od arcade po elite (w tym premium i halo) Edytowane 23 listopada 2008 przez Juchy Cytuj
pele15 3 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 (edytowane) aha dzieki. to kupuje bo wychodzi na to że sie opłaca bo nigdzie nie ma taniej niz 599zł Edytowane 23 listopada 2008 przez pele15 Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Mam xklocka i problem lezy w tym, ze nie zawsze moge miec go podpietego do live'a. Czy jak bede grac offline , i gdy pozniej sie podlacze to czy uaktualni moje acziwy na mygamercard.net? Jak to jest? witam, mam pytanie. u nas w koninie jest xbox arcade w carrefur czy jak to sie tam zwie za 599 zł, jak to jest wartko go kupic??bo jest niedrogo ale nie wiadomo jaka jest data producji i moze to byc jakis stary "model". Wlasnie za tyle w carrefourze wczoraj kupilem konsolę- liteon. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Tak, uaktualni, ewentualnie będziesz musiał tylko odpalić grę online. Cytuj
Genzo Ozora 0 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Elo...jak ściągnąc tego Duke Nukem'a?? To jest blokada, która sprawdza IP?? Czy wystarczy na jakis konkretny kraj sie zarejestrowac?? I w ogole dlaczego jest ta blokada, ktos wie?? pozdro Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Elo...jak ściągnąc tego Duke Nukem'a?? To jest blokada, która sprawdza IP?? Czy wystarczy na jakis konkretny kraj sie zarejestrowac?? I w ogole dlaczego jest ta blokada, ktos wie?? pozdro Blokara regionalna - VPN potrzebne. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 (edytowane) Zauważyłem, że MS coś nie stara się do padów. W tamtym za lekko działały bumpery, a teraz w nowiutkim wczoraj gdy wychylałem gałkę na dół skrzypiała jakbym otwierał szafę(sic). Dobrze że dziś już czegoś takiego nie było. W tamtym miałem metaliczny podźwięk przy lewej gałce, tera przy prawej... W sumie lepiej. Ale i przyciski ABXY mają inny skok... No cyrk jakiś Może jestem zbyt przewrażliwiony... Edytowane 23 listopada 2008 przez Nadrill Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 (edytowane) Może po prostu niewyrobiony jest jeszcze? Bo mój drugi pad też jest w ogóle niewyrobiony i Gearsy sobie nim odpuszczam jeśli mogę. Edytowane 23 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Może po prostu niewyrobiony jest jeszcze? Bo mój drugi pad też jest w ogóle niewyrobiony i Gearsy sobie nim odpuszczam jeśli mogę. :< Ale co z wymienionych rzeczy ma mi się wyrobić, bo nie wiem za bardzo ;< Kurde, muszę iść do psychologa, zamiast napier*alać w Girsy i myśleć czym by tu kogo rozwalić znęcam się myślami 'a to inaczej się naciska niż w poprzednim, a to plastik taki i owaki"... shyt. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Tak, uaktualni, ewentualnie będziesz musiał tylko odpalić grę online. Nie trzeba ewentualnie odpalać gry Zauważyłem, że MS coś nie stara się do padów. W tamtym za lekko działały bumpery, a teraz w nowiutkim wczoraj gdy wychylałem gałkę na dół skrzypiała jakbym otwierał szafę(sic). Dobrze że dziś już czegoś takiego nie było. W tamtym miałem metaliczny podźwięk przy lewej gałce, tera przy prawej... W sumie lepiej. Ale i przyciski ABXY mają inny skok... No cyrk jakiś Może jestem zbyt przewrażliwiony... Jesteś przewrażliwiony . Moim padom też się przytrafi sporadycznie zaskrzypieć i mój brat ma tak samo. Także norma, nie przejmuj się pierdołami , ważne że działa. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 a mi moje akmulatorki cos krocej dzialaja niz na poczatku. Jak za pierwszy razem to chodzili przez tyg gdzies dlugiego grania, to teraz padaja po 2-3 dniach Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Konkretniej , jakie akumulatorki i w jakim przedziale czasowym? Jak wiadomo wszystkie aku się zużywają, a największa lipa to C&P . Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 (edytowane) Warto? http://www.allegro.pl/item486087831_monito..._hd_apollo.html Edytowane 24 listopada 2008 przez Gryzli Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Ja bym nie brał, tym bardziej, że to używki a LCD to loteria. Wypalone pixele i inne takie. Zresztą co ja Ci będę gadał - w opisie wszystko jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi