Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

99Euro

to jakies 400zl teraz...

w PL po co to mialoby byc jak nikt tego nie kupi za tyle?

kupil ktos dysk 120GB w blistrze co leza po jakies 600zl?

sluchawka grosze kosztuje

XBL 3msc tez grosze

a kabel to najczesciej bezuzyteczny bo nie krosowany

a sam dysk mozna taniej wyrwac, w takiej kwocie to juz 120 bedzie...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano

chyba dla tego ze to arcadowka a one z zalozenia sa na HDD lub memorce wiec moze stad te ograniczenia

w grach normalnych z DVD nie spotkalem sie z ograniczeniami

chociaz wiem ze zawsze znajdzie sie jakis wyjatek od reguły i nie wykluczam takich przypadkow, ale regula jest ze mozna grac bez memorki badz hdd...

Opublikowano

nie wiem jak wy ale ja jak wpisalem sobie kod na live gold jakies 2 dni temu dostalem takiego maila

"[...]As promised we've enclosed your LIVE Arcade codes so you can download

your free Xbox LIVE Arcade games right away.

Assault Heroes:xxxxxxxxxxxxxx

Bomberman: xxxxxxxxxxx

Marble Blast: xxxxxxxxxx

Sonic the Hedgehog: xxxxxxxxx

Zuma: xxxxxxxxxx

[...]"

moze warto sprawdzic skrzynki pocztowe ;]

Opublikowano

Z tego co dowiedziałem się dzięki google, to promocją objęte były osoby z kontem silver, które zakupiły golda, a jeśli chodzi o gry, to były one przyznawane losowo

Opublikowano

Znajomy zastanawia się nad zakupem konsoli dla 7-latka. Czy X360 w wersji Arcade (ze względu na cenę) będzie dobrym rozwiązaniem? Jeśli nie lub tak, to dlaczego?

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

X360 dla 7-latka ? Mysle ze lepszym wyborem bylby DS, albo PS2. Na DS jest duzo prostych, fajnych gierek, dmuchanie do glosnika, mlody mialby ubaw. Ewentualnie PS2 bo jest tanie jak barszcz a ma wiele dobrych gier, 7 latkowi chyba nie jest potrzebna super realistyczna grafika, a nie wiadomo czy ma telewizor HD.