Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z gwarancją? Słyszałem coś, że nawet sprzęt sprowadzony z zagranicy jest w Polsce objęty iluśtam miesięczną gwarancją Microsoft'u, to prawda? Bo taki zestawik (link) to szczerze mówiąc za(pipi)ista okazja (za tyle w Polsce można dostać same premiumy, bez żadnych gier), ale lepiej być przygotowanym na nadejście RROD'a ;) Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

zestawy 12+1 czy 12 miechów wychodzą po tyle samo

12+1 = 130zł (miesiąc = 10)

12 = 120 zł (miesiąc = 10)

dla przykładu

zdrapka 3 miechy = 57 zł (miesiąc = 19 zł !!!)

zdrapka 1 miech = 25 zł (miesiąc = 25 zł !!!)

i pomyśleć że są ludzie co jadą na miesięcznych lub kwartalnych. szkoda kasy

Opublikowano (edytowane)

ja tam mam ustawiona karte i co roku pod koniec sierpnia mi Microsoft wyciaga $49.90... i tak to leci od ładnych paru lat (od chyba 2004). Mam spokoj, (pipi)ami sie przejmowac nie musze i je git. Teraz to malo gram online i w ogole na xboksie, bo jakos czasu nie mam, ale swego czasu jakbym mial sie bawic co miesiac w zdrapki, albo w 48 to bym sie pocial i zaplacil juz te 150zl. A w ogole to sie ludziom dziwie, ze jak dolar byl po 2zl nie kupili sobie z 2-3 zdrapek na Live... niby duzo trzeba wylozyc, ale inwestycja niezla i 100% oszczednosci.

Edytowane przez Zeratul
Opublikowano
zestawy 12+1 czy 12 miechów wychodzą po tyle samo

12+1 = 130zł (miesiąc = 10)

12 = 120 zł (miesiąc = 10)

dla przykładu

zdrapka 3 miechy = 57 zł (miesiąc = 19 zł !!!)

zdrapka 1 miech = 25 zł (miesiąc = 25 zł !!!)

i pomyśleć że są ludzie co jadą na miesięcznych lub kwartalnych. szkoda kasy

Byzydura. Ja wyrwałem zdrapkę za 15 zł na miesiąc. Jak się nie ma 130 zł w kieszeni (a sumka to spora) to trzeba kupić kwartalne/miesięczne i postarać się dozbierać do końca tego okresu. A potem przynajmniej ma się spokój na caluśki rok.

Opublikowano
przy kablu masz przelacznik HDTV i SD... mozesz dokupic kabel HDMI jak masz wejscie HDMI w xboksie. Potem rozdzialke ustawiasz w opcjach. 720p albo 1080i itd. 720 to 1280×720

Niestety nie mam HDMI w konsoli. Czyli nie uzyskam 720p ? Poprostu chciałbym mieć wyższą rozdziałkę. Zeratul, a co sądzisz o TV ?

Opublikowano (edytowane)

rece opadaja chlopie, jaka masz konsole, jaka wersje, arcade czy premium?

to co podales to jakas bzdura

sprzedawca nie wie co sprzedaje nawet i jeszcze sprzedaje jakas chinszczyzne z d...

a Ty zapewne szukasz po cenie zeby byla jak najnizsza a z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi...

to nie component a composite

Edytowane przez Juchy
Opublikowano (edytowane)

jak masz premiuma to masz component w zestawie wiec czego jeszcze szukasz?

jak uwazasz sie za glaba to beirzesz instrukcje w reke co masz z konsola i sie doksztalcasz

jezyk pl zaczyna sie od 131 strony

strona 134 i wszystko jest w temacie, obrazki sa wiec i glab zrozumie...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano
ja tam mam ustawiona karte i co roku pod koniec sierpnia mi Microsoft wyciaga $49.90... i tak to leci od ładnych paru lat (od chyba 2004). Mam spokoj, (pipi)ami sie przejmowac nie musze i je git. Teraz to malo gram online i w ogole na xboksie, bo jakos czasu nie mam, ale swego czasu jakbym mial sie bawic co miesiac w zdrapki, albo w 48 to bym sie pocial i zaplacil juz te 150zl. A w ogole to sie ludziom dziwie, ze jak dolar byl po 2zl nie kupili sobie z 2-3 zdrapek na Live... niby duzo trzeba wylozyc, ale inwestycja niezla i 100% oszczednosci.

te 1 meisieczne zdrapki to raczej dla tych co okazyjnie graja

wyszla gra w ktora chca pograc, daja zdrapke na 1miech i graja

skoro wiedza ze i tak pozniej nie beda grac to po kiego wydawac na cos pieniadze czego sie nie uzywa

sam tak mialem

wykupilem na rok

a zagralem w 2 gry na poczatku na co by wystarczyla 1 meisieczna zdrapka badz kody 48h

100% oszczednosci to masz na tych darmowych kodach co byly bo gralo sie za 0zl :)

wiec wszystko zalezne od wlasnych potrzeb...

Opublikowano

1. yszla juz aktualizacja dzieki ktorej 360 obsluguje 1440 x 900 ?

2. jesli nie moge podlaczyc xboxa do neta, jak zaktualizuje konsole ? Nie ma innej alternatywy ?

Opublikowano
Jest już ta darmowa gra z XBL, Dash of Destruction, można powiedzieć, że dali 200 gamerscore'a za darmo. Tylko uwaga, multi to nie prawdziwe multi, a local (trzeba mieć drugiego pada).

Potwierdzam, waga 59MB.