Scorp1on 8 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 A sproboj dac nowy savy i pograj sobie 4fun przez 30min, moze twoj save wiesza gre Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 jak plyta brudna czy porysowana i by nie mogl odczytac to by wyskoczyla zakladka z taka informacja ale konsoli by nie zawiesilo na moje oko wadliwy egzemplarz konsoli, plyta glowna do wymiany, dzwon na serwis MS... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 A spróbuj mordować dłużej inne gry, bo zakładam, że wkładasz płyty i leci Ja miałem takie zwiechy w Ninja Gaiden II - pomogło kasowanie cache'u konsoli. Ale ty grasz bez dysku, hmm - spróbuj sposób Signapa. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) w gole niech nie wklada memorki to wtedy nie bedzie zadnego sejwowania wiec odpadnie calkowicie bledny save, cache itp itd... PS. FISIU: na memorce tez jest tworzony cache Edytowane 30 grudnia 2008 przez Juchy Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Bezpośrednio się nie da, musisz 'się pobawić' w przejściówki. a w jakie? :} Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 ok, dzięki panowie zastosowałem się do rady signapa- pobujałem się po mieście przez pół godziny i wziąłem się za misje. W ten sposób upłynęło mi kilka godzin bez zwiech przed odpaleniem gry na wszelki wypadek konsolę odłączyłem od neta, chociaż sam nie wiem czy w ogóle on miał jakikolwiek wpływ na działanie GTA. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 to ja bym stawial na to odpiecie od XBL, potestuj na tamtym save bez podpinania do netu.... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Juchy - mnie w NG2 nie pomogło odcięcie od netu - ale wtedy to wine ponosiła błędna aktualizacja, którą naprawiali trochę czasu. Jak w GTA może być, nie mam pojęcia. Chomik, próbuj na wszystkie sposoby Cytuj
Strong 2 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 http://allegro.pl/item515920802_nowy_orgin...cja_krakow.html Dobry bedzie ten headset ? Mozliwe zeby po takiej niskiej cenie kupic oryginalny headset Microsoftu ? Sa tez po 23zł, ale ten bym odebral osobiscie. Jest jeszcze gosc co sprzedaje po 75zł. Czy zatem te po 75zł sa oryginalne, a te tansze to jakies marnej jakosci podrobki ? Czy tez tamten kolo co sprzedaje po 75zł szuka frajerow z taka cena ? Cytuj
Strong 2 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Dzieki za info. Gosc na tej licytacji zarzeka sie ze to oryginalne Microsoftu. A jest jakas wieksza roznica miedzy oryginalnym, a chinskim odpowiednikiem ? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Cena, jakość i drobne różnice - chyba tyle... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Z tą jakością to wiesz - nie wiadomo jak Cię słyszą inni - może być zniekształcony głos. A o skróceniu żywotności nie ma mowy - mnie przez 3 miechy zdechły 2 headsety, oryginalne wyjmowane z premiuma. Teraz jade na w połowe sfajczonym headsetcie, w którym nie działa słuchawka - musze mieć głos przez głośniki -.- Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 no to się pochwaliłem... konsola przy GTA znowu zalicza zwiechy <_< . Chociaż nie tylko zwiechy, bo dajmy na to gdy jadę na randkę z Michelle i podjeżdżam z nią pod jakiś lokal to Niko wraz z samicą siedzą dalej w wozie i nic nie można zrobić. Wciskam start- czarny ekran i freeze. Dosyć często tak mam i nie tylko przy tej misji. Najwyżej jutro popróbuję co do innych sposobów, bo juz tracę nerwy... Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Jak nie bezie poprawnie działać to infolinia. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 no to się pochwaliłem... konsola przy GTA znowu zalicza zwiechy <_< . Chociaż nie tylko zwiechy, bo dajmy na to gdy jadę na randkę z Michelle i podjeżdżam z nią pod jakiś lokal to Niko wraz z samicą siedzą dalej w wozie i nic nie można zrobić. Wciskam start- czarny ekran i freeze. Dosyć często tak mam i nie tylko przy tej misji. Najwyżej jutro popróbuję co do innych sposobów, bo juz tracę nerwy... A kasowałeś cache, tak jak proponowałem? Możliwe, że jest to wina update'u. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 cache? ale gdzie go znajdę? gram bez dysku... Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 pisalem Ci juz, wyjmij memorke i graj bez sejwowania, to bedzie i bez cache i bez save... Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) I właśnie tak robię. Gra zawsze zaczynała się wieszać po misji "do you have protection?". Planuję przejść o kilka(naście) misji do przodu i zapisać. Pewnie będzie dalej się zawieszać ale dla pewności wolę sprawdzić edycja: jaja. Gra się zawiesza nawet bez memorki na samym początku gry. Czyli pozostaje tylko infolinia? Edytowane 31 grudnia 2008 przez ChOomik Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Kupilem ms points Us i teraz musze tylko zalozyc konto na usa i mam z tym problem. Konto na livie zalozylem, wpisalem kod i teraz musze tylko podac dane kontaktowe Wpisuje np http://www.planetware.com/map-of/new-york-...s-ny-copmus.htm kod pocztywy : 10003 i caly czas pisze, ze kod pocztowy jest nieprawidlowy. wpisywalem tez z http://www.praca-w-usa.pl/polskie-ambasady-w-usa/ i caly czas nie moge podac prawidlowego kodu. Ma ktos jakis sprawdzony adres? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 2640 16th street N.W. Washington DC 20009 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Mozna cos wiecej jak podpiac HS od 360 do PC? Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 (edytowane) Mam okazję od kumpla kupic tani pada, ale niestety nie dziala. Mowi ze dzialal, i nagle przestal. Mowi ze sie w to nie chce bawic, i chce go sprzedac. Jesli nagle pad nie dziala, to jaka moze byc tego przyczyna? Dam jakos rade sam to naprawic? Edytowane 2 stycznia 2009 przez Gryzli Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Wątpię x4 Sam próbowałem raz, ale to cholerstwo nawet trudno rozkręcić, lepiej daj sobie spokój, szkoda zachodu. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Wie ktoś coś na temat kolejnej części hitmana? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi