Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak plyta brudna czy porysowana i by nie mogl odczytac to by wyskoczyla zakladka z taka informacja ale konsoli by nie zawiesilo

na moje oko wadliwy egzemplarz konsoli, plyta glowna do wymiany, dzwon na serwis MS...

Opublikowano

A spróbuj mordować dłużej inne gry, bo zakładam, że wkładasz płyty i leci :)

Ja miałem takie zwiechy w Ninja Gaiden II - pomogło kasowanie cache'u konsoli. Ale ty grasz bez dysku, hmm - spróbuj sposób Signapa.

Opublikowano (edytowane)

w gole niech nie wklada memorki to wtedy nie bedzie zadnego sejwowania wiec odpadnie calkowicie bledny save, cache itp itd...

PS.

FISIU: na memorce tez jest tworzony cache :)

Edytowane przez Juchy
Gość ChOomik
Opublikowano

ok, dzięki panowie :D

zastosowałem się do rady signapa- pobujałem się po mieście przez pół godziny i wziąłem się za misje. W ten sposób upłynęło mi kilka godzin bez zwiech :) przed odpaleniem gry na wszelki wypadek konsolę odłączyłem od neta, chociaż sam nie wiem czy w ogóle on miał jakikolwiek wpływ na działanie GTA.

Opublikowano

Juchy - mnie w NG2 nie pomogło odcięcie od netu - ale wtedy to wine ponosiła błędna aktualizacja, którą naprawiali trochę czasu. Jak w GTA może być, nie mam pojęcia.

Chomik, próbuj na wszystkie sposoby ;)

Opublikowano

http://allegro.pl/item515920802_nowy_orgin...cja_krakow.html

Dobry bedzie ten headset ? Mozliwe zeby po takiej niskiej cenie kupic oryginalny headset Microsoftu ? Sa tez po 23zł, ale ten bym odebral osobiscie. Jest jeszcze gosc co sprzedaje po 75zł. Czy zatem te po 75zł sa oryginalne, a te tansze to jakies marnej jakosci podrobki ? Czy tez tamten kolo co sprzedaje po 75zł szuka frajerow z taka cena ?

Opublikowano

Z tą jakością to wiesz - nie wiadomo jak Cię słyszą inni - może być zniekształcony głos. A o skróceniu żywotności nie ma mowy - mnie przez 3 miechy zdechły 2 headsety, oryginalne wyjmowane z premiuma. Teraz jade na w połowe sfajczonym headsetcie, w którym nie działa słuchawka - musze mieć głos przez głośniki -.-

Gość ChOomik
Opublikowano

no to się pochwaliłem... konsola przy GTA znowu zalicza zwiechy <_< . Chociaż nie tylko zwiechy, bo dajmy na to gdy jadę na randkę z Michelle i podjeżdżam z nią pod jakiś lokal to Niko wraz z samicą siedzą dalej w wozie i nic nie można zrobić. Wciskam start- czarny ekran i freeze. Dosyć często tak mam i nie tylko przy tej misji. Najwyżej jutro popróbuję co do innych sposobów, bo juz tracę nerwy...

Opublikowano
no to się pochwaliłem... konsola przy GTA znowu zalicza zwiechy <_< . Chociaż nie tylko zwiechy, bo dajmy na to gdy jadę na randkę z Michelle i podjeżdżam z nią pod jakiś lokal to Niko wraz z samicą siedzą dalej w wozie i nic nie można zrobić. Wciskam start- czarny ekran i freeze. Dosyć często tak mam i nie tylko przy tej misji. Najwyżej jutro popróbuję co do innych sposobów, bo juz tracę nerwy...

A kasowałeś cache, tak jak proponowałem? Możliwe, że jest to wina update'u.

Gość ChOomik
Opublikowano (edytowane)

I właśnie tak robię. Gra zawsze zaczynała się wieszać po misji "do you have protection?". Planuję przejść o kilka(naście) misji do przodu i zapisać. Pewnie będzie dalej się zawieszać ale dla pewności wolę sprawdzić

edycja:

jaja. Gra się zawiesza nawet bez memorki na samym początku gry. Czyli pozostaje tylko infolinia?

Edytowane przez ChOomik
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Kupilem ms points Us i teraz musze tylko zalozyc konto na usa i mam z tym problem.

Konto na livie zalozylem, wpisalem kod i teraz musze tylko podac dane kontaktowe

Wpisuje np http://www.planetware.com/map-of/new-york-...s-ny-copmus.htm

kod pocztywy : 10003 i caly czas pisze, ze kod pocztowy jest nieprawidlowy.

wpisywalem tez z http://www.praca-w-usa.pl/polskie-ambasady-w-usa/ i caly czas nie moge podac prawidlowego kodu.

Ma ktos jakis sprawdzony adres?

Opublikowano (edytowane)

Mam okazję od kumpla kupic tani pada, ale niestety nie dziala. Mowi ze dzialal, i nagle przestal. Mowi ze sie w to nie chce bawic, i chce go sprzedac. Jesli nagle pad nie dziala, to jaka moze byc tego przyczyna? Dam jakos rade sam to naprawic?

Edytowane przez Gryzli