raven_raven 12 013 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Są dema Viva Pinata i Surf's Up jeśli dobrze mówię. Cytuj
Ice Lolek 0 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Dzisiaj zarejestrowałem moją nową konsolę x360 na stronie xbox.com i się zdziwiłem w gwarancji pisze iż jest ważna do 12/14/2009 czyli 14 grudnia konsola jest produkcji 18 wrzesnia 2008r. we wcześniejszym xboxie pokazywało mi normalnie 2 lata a teraz 1 rok napisałem oczywiście email, ale mam do was pytanie czy czas gwarancji uległ zmianie przez ostatni czas na 1 rok?? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 O kurde, czyli teraz muszę jakoś rejestrować swoją konsolę czy coś by dostać gwarancję? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Olej to masz 2lata gwarancji+ 1rok na ROD od daty zakupu a jak będą mieli jakiś problem to możesz pokazać im rachunek. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Tak mnie naszło - achievmenty powinny być podzielone na online i offline. Każda gra 1000 GS offline i dajmy na to 250 online, 1000 GS online dla tytułów olny online. No bo kurde, jak ktoś nie ma Live ma mniej punktów i tym samym nie może często calaków wykombinować . Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Czy przy drugiej reklamacji pada Microsoft przysyla po niego kuriera? czy trzeba wysylac go samemu? Cytuj
JoseArcadioMorales 0 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 czy ktos wie gdzie dostane Arcade w olsztynie za 599zl? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Zajcik, tak przy drugiej wymianie Microsoft może go tylko wymienić. Nie dają się aż tak "ruchać" na darmowe pady. Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Kurcze. Wczoraj grałem w GTA, i jakoś dziwnie obraz wyglądał ;/ Obraz był/jest "ziarnosty" Co moz takie coś powodowac? Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Albo coś masz z kablem HDMI, albo zbliżający się RROD. Ja tak miałam właśnie, a teraz się z infolinią użeram... Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 (edytowane) Poprawilm kabel, i juz jest wszystko ok Kathleen - Ja to dopiero mialem z nimi Kongo. W październiku zepsuła mi sie konsola. A mialem do listopada niby gware. I dzwonie, gadam ze RoD itp. Wszystko ladnie, ale okazuje sie ze ich komputer nie widzi ze mam jeszcze gware. Kazali mi wyslać maila ze zdjeciem paragonu. Wyslalem chyba z 3 maile. Dzwonie, pytam, okazauje sie ze system padl, i ze nic jeszcze nie doszlo. No strasznie. Ponad miecha walczylem o moją gwarę. Wkoncu dostali maila, i przyjeli zgłoszenie. Ale bylo naprawde cięzko;/ Nie żebym straszył, ale trzba być upartym, i dążyc do swoich praw ! Edytowane 6 stycznia 2009 przez Gryzli Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Nie dają się aż tak "ruchać" na darmowe pady. Ale na zasilacze tak Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Zajcik, tak przy drugiej wymianie Microsoft może go tylko wymienić. Nie dają się aż tak "ruchać" na darmowe pady. A przy pierwszej ? Słyszałem że kiedyś dzwonili i dostawali pady za darmo. Teraz nie dawno usłyszałem że podobno dalej się da. Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Zajcik, tak przy drugiej wymianie Microsoft może go tylko wymienić. Nie dają się aż tak "ruchać" na darmowe pady. A przy pierwszej ? Słyszałem że kiedyś dzwonili i dostawali pady za darmo. Teraz nie dawno usłyszałem że podobno dalej się da. Dzwonisz i musisz ich okłamać że pad padł to za pierwszym razem wysyłają i myślałem że tylko raz tak wyjdzie a tu niespodzianka kumplowi zasilacz padł i wysłali drugi raz. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Moglby ktos zapodac ten adres serwisu w Czechach? gosciowka tak mi go podala, ze nic z tego nie kumam, a drugi raz nie chce mi sie dzwonic. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 hmmm, kumpel kupił wczoraj nowego Xbox'a arcade i wszystko było by ok gdyby nie to, że arcade disc, który był dołączony do konsoli nie działa . Dzisiaj sprawdzimy u mnie, jeśli dalej nie będzie działał to co dzwonić do microsoftu ? Inne gierki mu normalnie działają . Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 hmmm, kumpel kupił wczoraj nowego Xbox'a arcade i wszystko było by ok gdyby nie to, że arcade disc, który był dołączony do konsoli nie działa . Dzisiaj sprawdzimy u mnie, jeśli dalej nie będzie działał to co dzwonić do microsoftu ? Inne gierki mu normalnie działają . Jezeli kupil wczoraj to w sklepie mu wymienią Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 No i tutaj jest problem, mianowicie u mnie działa. No i co teraz ? Wszystkie gry jakie mam ja i on działają u niego bez problemu a ten pipidolony arcade disc nie ! Tak, w sklepie wymienią ale tylko całego x'a a nie samą płytkę z arcade. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 No to niech wymienia, co za problem. Może Jasper mu się trafi . Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Załozyłem konto na US zeby sciagnac demo skate 2, przy okazji chciałem posciagac inne dema których nie dało sie na EU. No ale jak póbuje sciagnac jakas gre z ratingiem M wyskakuje komunikat ze bieżące ustawienia nie pozwalają mi na pobranie gier z taką oceną, mimo ze w opcjach rodzicilelskich mam wszystko na "dozwolone" co jest? Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Załozyłem konto na US zeby sciagnac demo skate 2, przy okazji chciałem posciagac inne dema których nie dało sie na EU. No ale jak póbuje sciagnac jakas gre z ratingiem M wyskakuje komunikat ze bieżące ustawienia nie pozwalają mi na pobranie gier z taką oceną, mimo ze w opcjach rodzicilelskich mam wszystko na "dozwolone" co jest? Masz polskie IP. Na niektóre gry niestety i takie zabezpieczenie jest. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Mikes A przypadkiem gdy zrobiles GT podales swoj prawdziwy wiek np. 16 lat? Cytuj
Ice Lolek 0 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Witam, Mam problem a mianowicie nie mogę zapraszać do gry nie wiem co jest tego przyczyną!!! Mam konto gold 1 free month zarejestrowany na UK poprostu napis zaproś do gry jest szary i nie da się w niego kliknąć. Doradzcie cos ludzie Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Może jesteś w trakcie wyszukiwania lub lobby jest pełne? Cytuj
Ice Lolek 0 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Właśnie iz niestety nie a mimo tego nie mogę zapraszać do gry ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi