Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może chcesz zaprosić do trybu rankingowego, kiedy to nie zawsze można znajomych zapraszać? Jaka to gierka btw.?

Opublikowano (edytowane)

Może chcesz zaprosić do trybu rankingowego, kiedy to nie zawsze można znajomych zapraszać? Jaka to gierka btw.?

Burnout paradise

Kung Fu Panda;

i Dash of Destructon

takze rankingowych w 2 ostatnich raczej niema

Edytowane przez Ice Lolek
Opublikowano (edytowane)

W Dash of destruction nie ma multi w ogóle, więc zmarnowałeś czas. W Pandy nie grałem, a w Burnoucie nie korzystałem z usług multi.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

Sorki faktycznie Panda odpada a co do Dash of Destruction myslałem iz jest multi gdyż jest archivment wygrać 1 grę multiplayer. a multiplayer w grze jako taki tez jest .

Pytanie natomiast dlaczego nie ma tego w burnoucie :/ gry losowe chodzą

Opublikowano
Mikes

A przypadkiem gdy zrobiles GT podales swoj prawdziwy wiek np. 16 lat?

No podałem, ale jesli w kontroli rodzicielskiej ustawisz ze mozesz sciagac materiały M to powinno iść, na EU działa.

Chyba ze na US jest inaczej

Opublikowano
Gdzie dziś najtaniej kupię miesiąc Xbox Live? Miesiąc temu kupiłem za 15 zł, teraz widzę po 25-30 :/. Ech, nie mogę uzbierać tych 120 zł na rok kurde.

Jak masz dużo gier, sprzedaj jedną, trochę dołóż - rok masz już z głowy i nie musisz się martwić, tym bardziej, że zaoszczędzisz. :)

Opublikowano
Gdzie dziś najtaniej kupię miesiąc Xbox Live? Miesiąc temu kupiłem za 15 zł, teraz widzę po 25-30 :/. Ech, nie mogę uzbierać tych 120 zł na rok kurde.

Jak masz dużo gier, sprzedaj jedną, trochę dołóż - rok masz już z głowy i nie musisz się martwić, tym bardziej, że zaoszczędzisz. :)

No właśnie there is a problem - nie mam dużej ilości gier i tym bardziej nie chce żadnej sprzedawać ;].

Opublikowano (edytowane)
Wszystkie zasilacze dodawane do 60'tek mają wywietrzniki po bokach?

EDIT: zrozumiałem do 60 jako iż dysk 60. jeśli chodzi natomiast o ogół przedtem nie było.

Tak, a raczej większość napewno. bodajże od czerwca takie dają :P teraz po zakupie 2 właśnie też to zauważyłem, tak czy siak to i tak zwkły falkon a nie jasper ;p

Opublikowano

Mozna jakos sprawdzic, czy x0 jest zarejestrowany? Kupilem xboxa z 3 reki ktory ma isc dalej, ale wczesniej chcialbym jakos bez rejestrowania sprawdzic czy moge na aukcji napisac 'nie rejestrowany'. Mozliwe?