Scorp1on 8 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Jesli moj X wroci z naprawy z naprawiona/wymieniana pl. glowna to jest szansa ze bede mial jeszcze 3 dodatkowe free live konta na 1 miesiac? Cytuj
deb 0 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Witam grałem sobie dzisiaj i po pewnym czasie zapaliły mi się 2 lampki czerwone i konsola się wyłączyła i był taki dźwięk jakby płyta była rysana i po chwili otworzyła się tacka a płyta była bez żadnych zadrapań lecz napęd niechciał się schować. I teraz mam pytanie czy jak bym kupił nowa konsole to czy jak podłacze ten stary dysk to wszystkie dane i ustawienia neta będą na nim zapisane??? Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Jak to jest z gwarancja do X360, trzeba miec jakis paragon zakupu czy moze do konsoli powinna byc jakas karta gwarancyjna ? U mnie nic takiego nie znalazlem, sprzedaje teraz X'a, ludzie sie pytaja o gwarancje a ja nawet nie wiem co im odpowiedziec. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Paragon lub cos potwierdzajacy date zakupu Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Paragon lub cos potwierdzajacy date zakupu Czyli rozumiem zadna karta gwarancyjna nie jest potrzebna ? Paragon na szczescie mam. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) nie, bo nie istnieje nic takiego jak karta gwarancyjna do X360....mozna powiedziec ze jest virtualna Edytowane 15 stycznia 2009 przez Juchy Cytuj
JoseArcadioMorales 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 a jak nie mam żadnego dowodu zakupu? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 To załatw sobie jakiś Poza tym konsole powinno się rejestrować po zakupie i wtedy nie masz problemów. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 tez zauwazylem ze najlepiej jest zarejestrowac konsole zaraz po zakupie w MS wtedy wyskauje ze gwarancja jest dluzsza o jakies pol roku niz by to wynikalo z tej daty w ktorej byl zakup... ich system ogolnie jest niezrozumialy i wszystko wydaje sie byc czynnikiem losowym... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 To załatw sobie jakiś Poza tym konsole powinno się rejestrować po zakupie i wtedy nie masz problemów. Zrobilem tak w kwietniu 2008 ale jakos musialem zarejestrowac ja przez neta Cytuj
Gość Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Wybieram sie jutro po kabel HDMI. Maja takie 1,5 m za 3 dychy. Wiem, ze jakosc obrazu przez kabel za 3 dychy jest taka sama jak na tym za 2 stowy, no ale chce sie upewnic. Brac? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Wez sobie moze odrazu wiecej jesli masz w PC hdmi czy jesli inne wypadku typu przestawienie mebli Cytuj
Gość Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Potrzebuje tylko 1,5 metra, komp nie ma hdmi i jest z 7 metrow od tv. Aha i co tzn ekranowanie 1.3b? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Mam pytanie jak usunac NXE z karty jesli mam juz dysk?? albo przeniesc na dysk Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 NXE nie jest na karcie, jest w konsoli w nandzie pliki co sa na karcie to pomocnicze, avatary po prostu podlacz dysk i wbij sie w XBL i powinien dociagnac avatary... Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) Kupilem HDMI, ale nie ma dzwieku tylko obraz WTF? No i straszne aliasing w grach wychodzi. Co ustawic w HDMI colour space i reference levels? Edytowane 17 stycznia 2009 przez Gość Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 W TV znajdz ustawienia dziweku i zmien z analogowe na cyfrowe (lub cos podobnego) Cytuj
grykom 283 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 A co do aliasingu, pobaw się ostrością obrazu. Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) Z dzwiekiem sprawa rozwiazana. CO do ostrosci, to gdy ja zmniejszam obraz staje sie rozmazan, a tak wychodza zabki. Czyzby na next genach bylo tak duzo aliasingu hmmm? kabelek mam taki: Opis Gold Edition to specjalna limitowana seria kabli przeznaczonych dla najbardziej wymagających koneserów kina domowego. Każdy z kabli wykonany jest z najwyższej jakości miedzi oksydowanej oraz wyposażony w pozłacane styki, przechodzi ścisłą kontrolę jakości na każdym etapie produkcji. Wysoka precyzja wykonania pozwala uzyskać najczystszy możliwy obraz z naturalnymi żywymi kolorami, oraz idealnie przestrzennym brzmieniem, zarówno z telewizji analogowej jak i cyfrowej. Kołnierz nylonowy Izolacja PVC:średnica7,3+/-0,15 Oplot:6*10/0,12 TC Izolacja (HD-PE)OD=0,70+/-0,05, 28#(7/0,127 TC)x5c+1P biały, czerwony, różowy, szary, purpurowy Ekran AL. Edytowane 17 stycznia 2009 przez Gość Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 I ja mam pytanie.Nie wiedzialem czy nie zamiescic go w temacie o NXE, ale nie jestem pewien czy to wlasnie w NXE lezy problem. Konsola bardzo czesto lapie mi zawiechy.Czasem nawet na 20-30 sekund.Dzieje sie zazwyczaj podczas korzystania z opcji dostepnych po nacisnieciu guide button'a.Powiedzial bym ze to wina NXE ale wszystko to ma miejsce po zamianie dysku z 20 na 120 (oryginal).Wczesniej po starcie NXE mialem kilka dni stary dysk i nie pamietam by byly takie problemy.Czy wina lezy po stronie twardziela czy soft po prostu nie wyrabia? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) Wina NXE (bynajmniej tak mi się zdaje) , od czasu jego pobrania non-stop tak mi się dzieje - wciskając GB podczas gry. Jedynie w interfejsie i co niektórych grach tak nie mam, dlaczego? tego nie wiem. Edytowane 17 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
deb 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Witam mam pytanie dostałem z powrotem konsole ale jak się okazało musieli wymienić napęd i zflashowac napęd i mam pytanie czy wciąż mogę grać w oryginały przez neta nie bojąc się ze nagle zbanuja mi konsole bądź konto??? Cytuj
Gość Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Problemow z hdmi ciag dalszy. Myslalem ze NG2 ma tak pocharatana animacje ("niewidoczne" pasy, w trakcie poruszania sie i rozgladania, ktore przechodza przez ekran i "zalamuja" obiekty. tak jakby polowki ekranu do siebie nie pasowaly, obraz jest tak jakby poszarpany). Ale dzisiaj w demie RE5 jest to samo, ustawiona rozdzielcznosc 1080p. WTF? edit na 720p problemu nie ma, ale dlaczego jest na 1080p? Edytowane 18 stycznia 2009 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi