Fisiu 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Wina NXE (bynajmniej tak mi się zdaje) , od czasu jego pobrania non-stop tak mi się dzieje - wciskając GB podczas gry. Jedynie w interfejsie i co niektórych grach tak nie mam, dlaczego? tego nie wiem. Mam to samo, ale jak pytałem czy mają lagi (bo byłem hostem) to nic nie mówili, wychodzi na to, że tylko obraz freeze łapie. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Wina NXE (bynajmniej tak mi się zdaje) , od czasu jego pobrania non-stop tak mi się dzieje - wciskając GB podczas gry. Jedynie w interfejsie i co niektórych grach tak nie mam, dlaczego? tego nie wiem. Wina NXE (bynajmniej tak mi się zdaje) , od czasu jego pobrania non-stop tak mi się dzieje - wciskając GB podczas gry. Jedynie w interfejsie i co niektórych grach tak nie mam, dlaczego? tego nie wiem. Mam to samo, ale jak pytałem czy mają lagi (bo byłem hostem) to nic nie mówili, wychodzi na to, że tylko obraz freeze łapie. Dzieks.Pozostaje sie z tym pogodzic w takim wiec wypadku. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Gorzej jak np. wychodzę do interfejsu i od razu odpalam płytke - konsola strzela focha i pozostaje twardy reset. Cytuj
Gość Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) http://image.com.com/gamespot/images/2008/...3_screen016.jpg z tego co na forumach wyczytalem, to w ng2 i demie re5 (1080p) to normalne, coz brak vsync ;/ Edytowane 18 stycznia 2009 przez Gość Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Gorzej jak np. wychodzę do interfejsu i od razu odpalam płytke - konsola strzela focha i pozostaje twardy reset. :o tak też mam . Edytowane 18 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Jest możliwość posiadania dashboarda po angielsku i języka polskiego w grach(jeśli jest dostępny)? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 W Dead Space wybierasz sobie jezyk ale w innych chyba tylko zalezy od ustawien dasha Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 No ja wiem, Prince'a mam zdubbingowanego i jest po polsku nawet przy ang dashu. Ale chodzi mi o gry np. Gears of War 2, Fable 2 które były spolszczane przez MS, a nie zewnetrzne firmy jak Ubisoft czy Cenega. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Moze po Lokalizacji POP dal ci PL? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Moze po Lokalizacji POP dal ci PL? No ja wiem, Prince'a mam zdubbingowanego Jest spolszczony przez Ubisoft, pełna polska wersja. Nawet na tureckim xboxie byłoby po polsku. Edytowane 18 stycznia 2009 przez Nadrill Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Po transferze danych z dysku 20 na 120 zostaja jeszcze jakies dane?Mam na mysli czy ta 20ka jest wyczyszczona czy trzeba recznie skasowac zawartosc przed np sprzedaza? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Nie możesz po prostu podłączyć dysku i sformatować? No chyba, że 20GB masz już bez kieszeni, ale z tego co czytałem to masz oryginały. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 A ja miałem niedawno pierwszego w życiu RoDa . Na szczęście przeraziłem się tylko chwilę, bo wyłączyłem, włączyłem i jest OK. Składałem konsolę, jak się pakowałem od kumpla i odłączyłem wszystkie kable. Przypomniałem sobie, że nie wyjąłem płytki. Podłączyłem tylko zasilacz, otwieram tackę a tam 3 czerwone światła śmierci. Wystraszyłem się i wyłączyłem. Podłączyłem wszystko z powrotem, uruchomiłem i... normalnie działa. Nie wiem co to było, ale lekko się zdziwiłem. RoD już w 2 miesiące po otrzymaniu konsoli, ale sam się naprawił ;]. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Obiło mi się o uszy, że taki chwilowy, samonaprawiający się RoD i potem zero oznak świateł śmierci, to taki pojedynczy grzmot i cisza przed burzą. Ale możliwe, że to tylko mit 8) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Spadaj, to był przypadek ;]. Podejrzewam, że to była po prostu źle wciśnięta wtyczka. Na dodatek Xbox 360 normalnie działa, żadnych hałasów, zwiech i nawet po wielogodzinnych sesjach śmiga jak marzenie. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 (edytowane) A ja miałem niedawno pierwszego w życiu RoDa . Na szczęście przeraziłem się tylko chwilę, bo wyłączyłem, włączyłem i jest OK. Składałem konsolę, jak się pakowałem od kumpla i odłączyłem wszystkie kable. Przypomniałem sobie, że nie wyjąłem płytki. Podłączyłem tylko zasilacz, otwieram tackę a tam 3 czerwone światła śmierci. Wystraszyłem się i wyłączyłem. Podłączyłem wszystko z powrotem, uruchomiłem i... normalnie działa. Nie wiem co to było, ale lekko się zdziwiłem. RoD już w 2 miesiące po otrzymaniu konsoli, ale sam się naprawił ;]. To były raczej cztery czerwone światełka , które informowały o braku podłączonego kabla audio-video Może w szoku zobaczyłeś trzy. Edytowane 19 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Nie, właśnie wydaje mi się, że były to światła śmierci, ale kto wie ;]. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Jak masz HDMI to nie wyświetli Ci 4 diod z powodu braku kabla AV. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Przecież napisał , że podłączył tylko zasilacz. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 (edytowane) Przecież napisał , że podłączył tylko zasilacz. To sobie odepnij wszystkie te kabelki, odepnij AV i zostaw sam zasilacz... (jeśli masz HDMI) Edytowane 19 stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 No właśnie dziś z rana sprawdziłem: bez kabla AV X normalnie się włączył. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 A ja miałem niedawno pierwszego w życiu RoDa . Na szczęście przeraziłem się tylko chwilę, bo wyłączyłem, włączyłem i jest OK. Składałem konsolę, jak się pakowałem od kumpla i odłączyłem wszystkie kable. Przypomniałem sobie, że nie wyjąłem płytki. Podłączyłem tylko zasilacz, otwieram tackę a tam 3 czerwone światła śmierci. Wystraszyłem się i wyłączyłem. Podłączyłem wszystko z powrotem, uruchomiłem i... normalnie działa. Nie wiem co to było, ale lekko się zdziwiłem. RoD już w 2 miesiące po otrzymaniu konsoli, ale sam się naprawił ;]. miałem dokładnie to samo ;] obecnie konsola wraca z serwisu więc się strzeż Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 nie straszcie go bo nie ma sie czego obawiac przypadkow jest tak wiele roznych i wszystko jest mozliwe to kiedy ktos bedzie mial awarie nie da sie w zaden sposob przewidziec i mzoe wystapic w kazdej chwili w najmniej oczekiwanym momencie to ze mial 3 diody a po odlaczeniu i podlaczeniu na nowo nie ma to raczej na pewno zle wpieta wtyczka od zasilania i tego sie trzymajmy, a to ze moze w niedalekiej przyszlosci znow mu padnie to nie bedac jasnowidze jest na to bardzo duza szansa przy takiej awaryjnosci tej konsoli jaka jest... Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Najpierw czerwono, potem zielono, potem paski, a potem czerwona dioda i E74. Odłączam HDMI, zostaje sam zasilacz, włączam konsolę i jest ok. Podłączam HDMI - E74. Tak z ciekawości - co padło? Bo e74 to miliard różnych rzeczy.... P.S. Konsolka dziś dojechała do serwisu. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 (edytowane) Jak przecież E74 to właśnie rozwalony kabel AV, albo skalator czy tam chip skalujący. Więcej opcji chyba nie ma... Edytowane 20 stycznia 2009 przez Slupek88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi