II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Jak miałem po apdejcie ustawione na RGB to obraz był za jasny, wszystko było lipne. Te ustawienia jak pisze, są do lepszej jakość podczas oglądania filmów ale jak mówisz. Sam gram na jednym z tych dostępnych. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Jak dasz na auto to konsola ustawia RGB do gier i zmienia na to Ycoś-tam przy filmikach (a TV gubi na chwilę sygnał). Osobiście zostawiłem RGB. Cytuj
Ice Lolek 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Witam, chciałbym zapytać o wersje falconów czy był falcon v1 i falcon v2 jeśli ak czym one się różnią ponieważ mam mały orzech do zgryzienia a dokładniej mówiąc, mam starego falcona z grudnia 2007 (zasilacz 175W o tym świadczy oraz gniazdo z tylu) jednak na nalepce z tylu przy poborze prądu jest 16,5A: 5V a z tego co wiem falcony powinny mieć 14,2A i tak też mam w tym nowym zakupionym data jego produkcji to wrzesień 08. I tu moje pytanie jak na dwóch falconach może być inny pobór prądu, i zawsze myślałem iż 16,5 to jest zwykły. Czy poprostu jest stara nalepka (ponieważ ten 1 falcon to jeden z pierwszych konsol z tą płytą główną) oraz czy istnieje możliwość aby jaspery także byly oznaczane tak jak ten mój 1 falcon. Btw wiem że trochę namieszałem ale jestem w małej kropce ;p Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 U mnie nie bylo roznicy - dam tak jak bylo ew auto Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 ...Czy poprostu jest stara nalepka ... stara naklejka Cytuj
orion50 632 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Czemu za każdym razem jak zmienię grę ściąga mi się update ? Gram w GTA zasysa się update, zmieniam na PES'a zasysa się update, wrzucam FC2 zasysa się update i potem od nowa po mimo, że wcześniej już sciągało. WTF ? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Masz memorkę? Jak tak to odpowiedź jasna. Też tak miałem. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Nawet na HDD mnie się tak zdażało , ale to przed NXE. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Mam memorkę. Ale wcześniej tego nie miałem już za posiadania memorki. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Nie wiem czy wiecie już, ale teraz możecie sprawdzać themesy w wersji premium, przed zakupem: http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=691 Edytowane 28 stycznia 2009 przez Dark AlexX Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Kiedys cos podobnego bylo ale to gdy byl jeszcze stary dash - swoja droga dziwne ze MS nie daje podgladu theme jak i gamerpicow - szczerze mowiac kupujesz cos w ciemno. GOW ladnie wyglada ale taki Castle Crasher to tylko ma fajna strone glowa + przyjaciele bo reszte zaslaniaja menusy podobnie COD WAW/Pinata Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Ale wielki LOL - blokada regionalna na theme-y z GOW2 Nie chcą moich dolarów , to nie bez łachy ... A w ogóle to gdzie można je zmieniać , bo ten zimowy znudził mi się , wole standartowy? Edytowane 28 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Serio pytasz? http://pl.youtube.com/watch?v=L17lRyOeD2w nawet google wysiada przy youtube. Cytuj
Atmosfear 4 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Takie sobie zdarzonko... Poszedłem wczoraj do jednego z warszawskich Empików (chyba nawet tego największego - na ścianie wschodniej), żeby dowiedzieć się dla kumpla o ceny XBoxów 360. Pan z obsługi przeszedł się ze mną do odpowiedniej półki, zaprezentował wszystkie aktualnie dostępne wersje wraz z przedstawieniem cen i poinformowaniem mnie, co dany zestaw ma, a czego nie itp. Na koniec zapytałem niewinnie (z czystej - niezdrowej - ciekawości) o cenę PS3. Odpowiedź otrzymałem i... No właśnie. Poszedł od sprzedającego komentarz "że on nie poleca, bo X jest lepszy". Ja na to, że temat "X vs PS3" jest zbyt szeroki, żeby rzucać aż tak kategoryczne sądy i dodałem, że z różnych źródeł mi wiadomo, że XBoxy to dość awaryjne urządzenia. On bardzo się zdziwił i pyta mnie, skąd niby to wiem, bo on się nie spotkał z częstymi awariami X-ów, mają mało reklamacji, a poza tym najczęściej i tak pada zasilacz, czyli awarie są rzadkie. Ja na to, że praktycznie wszystkim moim znajomym, którzy mieli XBoxa 360, wcześniej czy później konsola się psuła i że zasilacz szlag trafiał relatywnie rzadko. Ostatni przypadek - kumplowi siadło coś z grafiką. Ten wybałuszył oczy i stwierdził, że to jakiś ewenement. Dodał, że nawet jeśli konsola się zepsuje, to i tak jest bardzo dobry serwis (tu wkroczyła jego koleżanka z supportem) i przychodzi do mnie do domu pan z firmy kurierskiej i za max 3 tygodnie mam nieśmiganą nówkę sztukę XBoxa 360. Podziękowałem za fachową obsługę i poszedłem do domu. Ciekawe, nie? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Nie ma to jak "zanfcy i fachofcy". Klient ma wyjść zadowolony, nieważne co powiesz - to ich motto Chyba, że to był fanboy Xlocka Druga strona medalu jest taka, że się zastanawiam, lepiej trafić na takiego jak ty czy na całkowitego laika. Wynik rozmowy może być podobny. Cytuj
Velius 5 704 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Przynajmniej szczerze polecil Ci to co osobiscie uwaza za lepsze,a nie pieprzyl regulki z notesika,a najgorzej to juz w ogole nie miec pojecia o konsolach i strzelac glupoty.Popatrz na to tez z tej strony,ma pewnie xboxa,jest zadowolony to chcial i Tobie polecic:D Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 (edytowane) Lepsze = gry, prosta obsluga, itp ale co ma do tego awaryjnosc? Masz gwarancje - jak padnie to max 2 tyg. konsoli nie ma. PS3 tez nie jest taki swiete (poczytaj osoby dzial awaryjnosci PS3). Dla niektorych to moze najwazniejsza sprawa czy sprzet jest awaryjny ale pewnie i tak malo graja . Edytowane 30 stycznia 2009 przez signap Cytuj
suli 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Dobra teraz musi mi ktoś pomóc ,podłączyłem kabel rj 45 do gniazdka TH2(żółta ) naklejka mówie tu o liveboxie a druga końcówka do xboxa 360 włanczam testowanie połączenia i sieć mi wykrywa ale ip jest błąd mógłby mi ktoś to wytłumaczyć teraz jak wpisać ip czyli gdzie .Poprostu krok po kroku.Prosze o pilną odpowiedz. Na jaki kraj zarejestrować xoba live ? Cytuj
Arek1987 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Powiedzcie mi jak to jest z tym internetem w XboX'ie? Kiedyś czytałem, że trzeba płacić dodatkowo co miesiąc za internet. Skoro tak, to jaki jest sens kupowania XboX'a, gdy nie chce się płacić dodatkowo za internet. A przecież jest potrzebny przede wszystkim do zrobienia aktualizacji do gier. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 (edytowane) Powiedzcie mi jak to jest z tym internetem w XboX'ie? Kiedyś czytałem, że trzeba płacić dodatkowo co miesiąc za internet. Skoro tak, to jaki jest sens kupowania XboX'a, gdy nie chce się płacić dodatkowo za internet. A przecież jest potrzebny przede wszystkim do zrobienia aktualizacji do gier. Nikt cię nie zmusza do płacenia abonamentu.Możesz sobie kiedy zechcesz za niego zapłacić,jeśli mieszkasz w państwie w którym Xbox Live jest "Legalny" bądź kupić zdrapkę. Suli zarejestruj na Wielką Brytanię Edytowane 31 stycznia 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Arek1987 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Więc jest nadal płatny? To dziwię się, że ludzie kupują Xbox'y zamiast PS3... A przecież w Polsce nie ma Xbox live, więc jak kupować te zdrapki? I ile one kosztują? I na jaki okres czasu są? A druga rzecz, to dziwi mnie, że Sony nie zrobiło płatnego internetu do PS3, skoro w XboX'ie jest płatny, a mimo wszystko ludzie kupują Xbox'y i płacą dodatkowo za internet. Mogliby dodatkowo zarabiać i to na pewno nie małe pieniądze. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Na jaki kraj zarejestrować xoba live ? USA. Mam dwa konta (USA i UK) i często więcej stuffu na rynku jest na koncie USA Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Na Live masz konta Gold i Silver. Gold jest płatne, Silver darmowe. Różnią się tym, że na Goldzie można grac online i wszelkie dema są dostępne tydzień wcześniej niż dla kont Silver. Na Silver bezpłatne są dema, aktualizacje, friendlista i inne tego typu rzeczy Cytuj
suli 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Dobra podłączyłem xboxa 360 pod sieć i jest wszystko wporządku .Tylko mam jedno pytanie : Gdy podłanczam xboxa pod wejście w liveboxie ETH2 ( żółta naklejka ) to niemoge się zalogoować tak jakbym niemiał internetu , ale gdy przełącze na wejście ETH1 (czerwona naklejka ) jest wszystko wporządku , moge się zalogować na xbox live , lecz pod te gniazdko mam już podłączony komputer stacjonarny z liveboxem czy jest jakaś możliwość żeby było pod gniazdkiem był internet w komputerze stacjonarnym i również interner w xboxie 360 czy jest jakiś rozdzielacz żeby pod jednym gniazdkiem podłączyć to wszystko . Mam takie pytanie czy ustawienia ręczne które wprowadzamy muszą pochodzić z naszego połączenia czyli ip , bramka domyślna bo wpisuje tak jak mam pod liveboxem ręcznie a one niepasują a automatycznie pasują tylko są inne numery ip ,bramki i podsieci . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi