Fisiu 4 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Gdzie najlepiej kupić xboxa 360 60gb wysyłkowo? allegro.pl google.pl pchli targ Trzymajcie mnie, błagam... :closedeyes: Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Dzięki PS. Google nie sprzedaje wysyłkowo. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 OMFG!!!! Kup sobie w sklepie PE Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Czy jeżeli podłącze amerykański zasilacz od Premiuma z transformatorem, do europejskiego Arcade'a, to jest szansa że nie wyleci w kosmos? Cytuj
JAM1 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Czy jeżeli podłącze amerykański zasilacz od Premiuma z transformatorem, do europejskiego Arcade'a, to jest szansa że nie wyleci w kosmos? moim zdaniem bardziej oplacalne bedzie kupno normalnego zasilacza. Z tym transformatorem to różnie może być, zależy od jego jakości. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Co dzisiejsza aktualizacja zmieniała/dodawała ? Cytuj
Gość Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Naprawiono problemy z dzwiekiem, na ktore narzekala czesc userow majacych konsole podpieta przez HDMI. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 major nelson - update tym co graja przez HDMI i dzwiek im ucina czy cos takiego Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Aha, to mnie nie dotyczy, mam przez componenta. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Mam problem: wszystko z Livem było OK aż do dzisiaj... Nic nie zmieniałem, nic nie ruszałem. Wybieram "połącz"... łączy, łączy i wyskakuje błąd! Po sprawdzeniu, co konkretniej się stało, okazuje się, że konsola ma problem z DNS-em. Co się stało i co mam zrobić? Jestem totalnie zielony w temacie online'u i proszę o pomoc... Nienawidzę, jak coś samo z siebie się psuje, nosz fak. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Wsprawie polskiego live, nikt z góry jeszcze mi nie odpisał: http://forums.xbox.com/9/25595417/ShowPost.aspx#25595417 Ale kolejna osoba to potwierdziła, szkoda tylko, że ja wczoraj też do nich zadzwoniłem, ale mi Pani na infolini powiedziała, że nic nie wiedzą. Ehh... Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Mam problem: wszystko z Livem było OK aż do dzisiaj... Nic nie zmieniałem, nic nie ruszałem. Wybieram "połącz"... łączy, łączy i wyskakuje błąd! Po sprawdzeniu, co konkretniej się stało, okazuje się, że konsola ma problem z DNS-em. Co się stało i co mam zrobić? Jestem totalnie zielony w temacie online'u i proszę o pomoc... Nienawidzę, jak coś samo z siebie się psuje, nosz fak. Ja dość często mam dokładnie taką samą sytuację, nie wiem czemu. Zawsze pomaga odłączenie i ponowne podłączenie routera do prądu. Edytowane 3 lutego 2009 przez maciucha Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Ja mam za to problem z OPEN NAT, mam wszystko dobrze zrobione, tylko nie wiem czemu, ale po jakimś czasie znowu robi się zamknięty i pomaga resetowanie Liveboxa. Ktoś ma z tym podobny problem? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Ściągała Wam się aktualizacja Dasha ? Jeśli tak to co ona dała ? :o Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Czytałbyś foruma, czytałbyś polygamie - byś wiedział Naprawili dźwięk przez HDMI... ponoć. Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) czesc prosilbym o wycenienie mi mojej konsoli ile jest teraz ok warta bo na forum juz sie nie sprzedaje konsol nie wiem czemu. wiec tak arcade kupiony we wrzesniu 2008 roku pad bialy bezprzewodowy stan bdb karta 256mb bial takze stan bdb zasilacz papiery pudelko to wiadmomo przerobiony nowym softem ma lite-ona jeszcze 2 miesiace golda dodaje pare gratisów ile to jets teraz warte? zapomnialem jeszcze o tym kablu co dodają do zestawu av Edytowane 4 lutego 2009 przez CODENAME 47 Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Dokładnie podobnego Xbox-a, tyle że nie przerobionego sprzedałem za 600 zł. Ok. 2-3 miesiące temu. Cytuj
Gość Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Jest jakies info o nowym SSX, czy jedyna alternatywa jest Shaun White Snowboarding? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Cholera, nadal mi nie łączy, problem nadal ten sam: DNS. Pomocy... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Rozwiązane! Trzeba było włączyć udostępnianie połączenia, nie wiedziałem, że wcześniej mama wyłączyła i sama o tym nie wiedziała . Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Witam. Na ile wycenilibyście 5-cio miesięczną konsole x360 Premium 60 Gb (stan idealny, oczywiście brak przeróbki, w zestawie wszystko to co domyślnie)? Bo zastanawiam się czy nie sprzedać x'a, i nie kupić PS3:/ W razie czego na sprzedaż miałbym też 5 gier, oryginalny kabel VGA, nieużywany przedni panel oraz drugi pad, więc myślę że na PS3 powinno być Edytowane 5 lutego 2009 przez PawciosS Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 najlepsza wycena jest wejscie na strony z aukcjami i zobaczyc za ile sie koncza podobne do Twojego sprzetu i bedzie odpowiedz ile ludzie sa sklonni dac za taka konsole bo to jest najwazniejsze, a nie wycena na "oko" Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 A jak wygląda sprawa Golda w przypadku sprzedaży, nowy użytkownik mógłby normalnie korzystać z obecnego abonamentu (mam Golda gdzieś do końca tego roku) na własnym, nowym koncie? Czy ten Gold który obecnie posiadam, działa tylko na moim profilu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi