Opublikowano 11 lutego 200916 l Mnie tam rozbawił i widzę, że szykuje się polskie sonydefenseforce. ;] BTW Na forum xbox.com pojawił się ciekawy post: Moi drodzy polski XBL będzie ale ..... w 2010 roku. Microsoft Polska ma wybudować specjalnie dla potrzeb ruchu sieciowego, ogromną serwerownię. Pochłonie to miliony, które muszą z czegoś pokryć. Jak na razie kryzysio daje się we znaki, sprzedaz oprogramowania i systemow softwarowych spada. to nie korzystnie dla firmy .... dlatego ma byc wsparcie z centrali .... userow XBL przybywa ... to nowa inwestycja na przyszlość , ktora da dochody i oczywiscie prace wielu ludzi . Microfoft Polska juz szacuje straty z opoznieniem wsparcia XBL na rynku lokalnych konsol XBOX360 i Xbox ... to wielki rynek i wielki kraj jak na europę. Ceny konsol bedą stale taniej o ile kurs euro znajdzie się w stanie stabilizacji. Źródło : znajomi z Microsoft Warszawa Link: http://forums.xbox.com/32/25723534/ShowPost.aspx#25723534 Tylko nie wiadomo czy to prawda, ale nawet wiarygodne to...
Opublikowano 11 lutego 200916 l Kroolik a IMO jak widze jak sie tu niektorzy pienia nie wiadomo o co, tak ze niemal im zylka peknie zaraz, to beka jest przednia a poza tym Ty juz jestes stary Dark Alexx, no wiarygodne to jak jasny ch.uj
Opublikowano 12 lutego 200916 l Szybkie pytanie, w co trzeba dokładnie wejść by usunąć informacje o grach z 0GS?
Opublikowano 12 lutego 200916 l Tutaj masz dokładnie pokazane: http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=330
Opublikowano 12 lutego 200916 l mam taki problem chce wlaczyc xboxa 360 i jest napisane blad systemu o co chodzi?
Opublikowano 12 lutego 200916 l Numerację błędu podaj. Jaki pisze "system error. contact with support" w kilku językach to konsola zapewne zdycha. Podaj numer błędu na dole ekranu. Edytowane 12 lutego 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 12 lutego 200916 l kurde czyli oddać będę musiał do serwisu ?? ale jak odczepię dysk to konsola działa normalnie fuck
Opublikowano 12 lutego 200916 l E67? Przeczytaj numer błędu i podaj. Jeżeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajże. Jest możliwość sprawdzenia czy z innym HDD działa Ci X360? Edytowane 12 lutego 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 12 lutego 200916 l E67? Przeczytaj numer bÓdu i podaj. Jeßeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajße. Jest moßliwoÖŚ sprawdzenia czy z innym HDD dziaÓa Ci X360? E74 teraz to du.pa nawet bez dysku pojawia sie to (pipi). kurde za(pipi)isci w ciagu 3 miesiecy 2 razy w naprawie bedzie moj x0
Opublikowano 13 lutego 200916 l E67? Przeczytaj numer błędu i podaj. Jeżeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajże. Jest możliwość sprawdzenia czy z innym HDD działa Ci X360? nie E66 to zly naped DVD, czyli model napedu inny niz byl oryginalnie z konsola E67-E68-E69 - to błedy zwiazane z HDD E68 to glowny blad i najczesciej wyskakujacy... oczywiscie przy E74 to nie zwiazane z dyskiem, wiec serwis...
Opublikowano 13 lutego 200916 l No i fajnie zadzwoniłem do biura obsługi i jedzie do serwisu zaje.biście to już 3 raz a konsole mam dopiero niecałe 2 lata dobrze chociaż że nie musiałem płacić bo czytałem gdzieś na forum że będę musiał za tą naprawę zapłacić ;]
Opublikowano 13 lutego 200916 l Nie zapomnij się upomnieć o jakiś gratis za to że wysyłasz konsole już 3 raz w ciągu 2 miesięcy Edytowane 13 lutego 200916 l przez Krzys PL
Opublikowano 13 lutego 200916 l E74 teraz karta grafiki wymianana płyty głównej, termin do 16 dni, przynajmniej tak było w moim przypadku.
Opublikowano 13 lutego 200916 l E74 teraz karta grafiki wymianana płyty głównej, termin do 16 dni, przynajmniej tak było w moim przypadku. ale dali ci nową konsolę czy wymienili tylko płytę główną ?
Opublikowano 15 lutego 200916 l Można w jakiś sposób przywrócić anulowany update? Przez przypadek wcisnąłem "No" przy update'cie do nowego PES'a( i więcej już się mnie nie pytał ). Skutek jest taki, że nie moge grać z osobami, które mają ten update( mają teraz inną wersje ). Wyczyściłem cache, wywaliłem System Data do PES'a i nic. Macie jakiś pomysł?
Opublikowano 15 lutego 200916 l Polacz sie z Live i uruchom ponownie gry ew sprawdz czy ta aktualizacja nie jest w Markeplace i pobierzesz recznie
Opublikowano 15 lutego 200916 l mam pare pytań: jak kupiłem dysk do xboxa to moge z karty przenieść sejwy i wogóle? żeby podłaczyć się do neta a mam NXE to wystarczy kabel RJ45 i podłączenie go do konsoli i routera i wtedy wystarczy cos ustwaic w konsol i już bedzie smigać, czy trzeba cos podawać oprócz kraju?najlepiej UK? jak mam 3 razy darmowego golda to jak co miesiąc zakładam nowe konto to cały czas mam tyle samo GS czy zeruje się? z góry dzieki za odp
Opublikowano 15 lutego 200916 l 1. Możesz 2. Tylko taki kabel. W konsoli nic nie ustawiasz tylko ew. w routerze. Wybierasz, kraj, język i gamertag. 3. GS jest równy zeru za każdym razem, kiedy zakładasz nowe konto. A przy okazji. Polacz sie z Live i uruchom ponownie gry ew sprawdz czy ta aktualizacja nie jest w Markeplace i pobierzesz recznie Robiłem już tak i żadnych efektow. Edytowane 15 lutego 200916 l przez white rabbit
Opublikowano 15 lutego 200916 l Ok, nie wiem czy ma to jakikolwiek sens, ale może spróbuj odpalić kilka innych gier, tak żeby pobrać do nich updaty i wrócić do PES?
Opublikowano 15 lutego 200916 l Najlepiej w jakieś starsze, pamiętam że jak odpalałem jakiegoś starocia przed GoW1 to zawsze się jakiś update ściagał. On sam w sobie nic nie dawał, ale moze w przypadku PES2009 razem z tym bezużytecznym ściągnie Ci się ten najnowszy patch. Mocno naciagana teoria, ale warto spróbować