Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No proszę, kto by się spodziewał takich niespodzianek. Buki pewnie srogo sobie na tej kolejce zarobiły :)

84256731.jpg

84136233.jpg

Opublikowano

Np. ? Bo mocno ssane Twoje teorie mi się wydają. Legia czy Wisła sprzedała mecz? A może Cracovia czy Ruch?

Opublikowano

no przecież jasne, że odra kupiła mecz od legi :P

dużo niespodzianek, kibice lecha się cieszą (w tym ja też), ale poziom naszej ekstraklasy zaczyna być porażający...

Opublikowano

Np. ? Bo mocno ssane Twoje teorie mi się wydają. Legia czy Wisła sprzedała mecz? A może Cracovia czy Ruch?

To raczej dygresja po ostatnich dwoch kolejkach i ich poziomie, podobnie grali 15 lat temu, tylko ze tam podawali niecelnie, bo mieli zaplacone, tutaj podaja niecelnie, bo nie potrafia inaczej :ermm:

Opublikowano

HAHAHAH Legia nie mam pytan :whistling: W sumie gdyby nie slepy sedzia liniowy ( 3 spalone przeciwko Polonii niesluszne ) i Grzelak walacy w 1na1 jak najmocniej byloby ze 3:3, a tak Legia kolejna porazka, Iwanski grajacy w ogole w tym zespole to pomylka, wrzutki na poziomie okregowki. Ciekawe, czy juz Urbana wyrzuca.

Opublikowano

Więc chyba tylko Lech "coś" sobą reprezentuje, ale i tak szykuję się kolejny blamaż w europie. Noż (pipi)a :/

Opublikowano (edytowane)

Nom Wisła z Jagą powinna przegrac, ale Grosicki nie mial pomyslu jak strzelic gola, a biegl sam na sam ze 3 razy. Mogl im pomoc Pawelek, ktory po fenomenalnej interwencji po strzale glowa gracza Jagi z 5 metrow patrzyl kilka minut pozniej jak leci mu odbita pilka nad glowa i trafia w poprzeczke :lol: Legia dno, jedynie Grzelak sie staral w ataku i Astiz w obronie, reszta do wymiany. Iwanskiego powinni do rezerw odeslac, zero zaangazowania, podania jedynie do najblizszego gracza, zeby czasem nie stracic. Jesli Urban wymyslil, zeby Iwanski nadal uderzal rzuty wolne i rozne to chyba rzeczywiscie lepiej go zwolnic, juz Mucha by to lepiej zrobil.

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

No to przynajmniej się ich dużo naoglądał :D

Kolejna kolejka, kolejne niespodziewajki. Normalnie ta liga cały czas mnie zaskakuje!

Opublikowano

Nikt nie chce mistrzostwa, bo to oznacza koniecznosc gry w eliminacjach ligi mistrzow, gdzie teraz jak przegrasz w 2 rundzie to nie ma nawet Ligi Europejskiej :lol: Wszyscy mierza w eliminacje LE

Opublikowano

Karuzela się kręci. Urban, Fornalak i teraz Skorża. Łiiiiiiiiiiiiiiii XD Nie ma to jak Liga Polska.

Opublikowano (edytowane)

Fornalak to akurat po ch.uju ważne :D Dobrze, że Skorża został wy.je.bany, szkoda, że jakiś niemcuch ma go zastąpić.

Skorża out - sport.pl

Edytowane przez Oran
Opublikowano

W pierwszym meczu 1/4 finału Remes Pucharu Polski Ruch Chorzów pokonał na własnym boisku Legię Warszawa 1:0 (0:0).

Legia cały czas w dołku.

Opublikowano

Przez 3 dni nic sie nie moglo zmienic, sam Bialas mowil po meczu, ze nie ma czasu na porzadny trening. Zreszta jego nominacja to bardziej jako figuranta, ot ustawi sklad, moze zmieni taktyke, zespol przygotowywal kto inny, pilkarzy dobieral kto inny, Bialas ma tylko doczolgac Legie do pucharow.

Opublikowano

Ogólnie zobaczymy jutro czy Wisła strzeli bramkę (a właściwie już dziś), bo tego brakowało ostatnio ;D

Opublikowano

Właśnie czytałem - zastanawiam się tylko czy te 4 mln co niby za sezon mają mieć to tyle co poprzedni sponsor, czy lepiej, gorzej? Stonek pewnie wie ile dostawali :D

Opublikowano

Umowa z BetClickiem była na ok 4-5mln więc jest to to samo [choć dla mnie BetClick był pewniejszym sponsorem - choć jak widać nie przy naszym rządzie ;) ].

Opublikowano

Huh obejrzalem pierwsza polowe pucharowego meczu Korona-Jaga i bylo tu wiecej skladnych akcji i celnych strzalow, niz przez 3 kolejki ekstraklasy. Dobrze pokazuje to, ze w meczach ligowych polowie druzyn sie po prostu nie chce.

Opublikowano

Kasperczak znowu wyj.ebie Brożka na wypożyczenie do GKS'u i będzie po Wiśle ;D

Bez kitu, ale Brożek podobno wrócił do starej tradycji bycia zezolcem (nie oglądałem meczu więc to co w necie wyczytałem piszę).

Opublikowano

Kolejna kolejka za nami :)

wynikie.jpg

tabelaq.jpg

Lech z Ruchem gonią Wisłę, Legia cały czas w dołku. Polonia spadła już na samo dno. Zobaczymy co zrobi elprezeso ;)