Odin91 5 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Wiśle gratulujemy Jopa. Jak nie Głowacki to inny cep, no ileż można.. ;/ Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 JOP CO ZA CHŁOP :potter: Pewnie przechodzi do Lecha po tym sezonie Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 wisła wygra bankowo. lechowi będzie trudniej. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Nie byłbym taki pewien - Odra tak samo jak Mariusz P. " Tanio skóry nie sprzeda ". Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Tak w sumie po wczoraj, to nie wiem co ja mam myśleć. Ewidentny faul na Piechu, czerwo do Arboledy...ale nie, idzie kontra i Ruch traci bramkę. Paranoja w tej polskiej piłce. Ale chyba lepiej żeby już Lech był mistrzem, wątpię, że Cupiał zrobi jakiekolwiek transfery, a pewno pójdzie Brożek i Marcelo. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Z Lecha pojda Lewandowski i Peszko i bedzie to samo Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 (edytowane) Lewy na pewno w BvB za 5mln ojro, jeśli wszystko pójdzie na transfery to będzie dobrze dla Kolejorza, jeśli puszczą Peszkę będę idiotami. Edytowane 12 maja 2010 przez Musiol Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Jak Marcelo z Wisły odejdzie to Wisła spada do pierwszej ligii chyba, bo jedyny tam zawodnik który potrafi TROCHĘ grać w piłkę to właśnie brazylijczyk ;/ Cytuj
Gość Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Tak w sumie po wczoraj, to nie wiem co ja mam myśleć. Ewidentny faul na Piechu, czerwo do Arboledy...ale nie, idzie kontra i Ruch traci bramkę. Paranoja w tej polskiej piłce. Ale chyba lepiej żeby już Lech był mistrzem, wątpię, że Cupiał zrobi jakiekolwiek transfery, a pewno pójdzie Brożek i Marcelo. Tak, najlepiej zacznij snuć teorie spiskowe.. Oglądałeś mecz? Widziałeś jak baletnice z Ruchu co chwile się przewracały? Wystarczyło przebiec obok takiego i od razu szczupak w murawę szedł, a sędzia sięgał po kartonik. Śmiech na sali (czy raczej w pubie ) [nie będę cytował tekstów jakie leciały ] był przeogromny. Lech wygrał, bo był lepszą drużyną i tyle. Tak samo zdobędzie mistrza polski- bo jest najlepiej grającą drużyną w tym sezonie. Wisła, Legia i teraz Ruch przegrywają swoje szanse jedna po drugiej, tylko Lech cały czas daje radę. W sobotę popłynie Zagłębie i będzie święto Co do reszty spotkań. Wisła sama się pogrążyła, tak samo Legia [co oni robią? Chyba chcą tylko dowieść tego, jak mało są warci i jak szybko należy rozsprzedać drużynę]. Wracając do meczu. Dawno czegoś takiego nie przeżyłem. Z piekła do nieba. Jak Siergiej strzelił bramę, to przez 5 sekund nikt nie wiedział czy to na serio gol, a później jak wszyscy ryknęli, to myślałem że się sufit zawali. A tu za 30 sekund kolejny krzyk, bo Jop daje nam lidera :D Przeza(pipi)isty wieczór Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Oglądałeś mecz? Widziałeś jak baletnice z Ruchu co chwile się przewracały? Wystarczyło przebiec obok takiego i od razu szczupak w murawę szedł, a sędzia sięgał po kartonik.Widziałem mecz, widziałem sytuację jak Arboleda faulował Piecha i o niej się wypowiadam, o żadnej innej. Niech sobie Lech będzie mistrzem, bo to mnie najmniej obchodzi, mówię, że sędziowanie jest do dupy w naszym kraju. Cytuj
Gość Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Dostał w dupę, należało się im wszystkim za to baletowe upadanie po każdym kontakcie z przeciwnikiem. Arboleda nie kopnął go specjalnie. Więcej sugeruj się wypowiedziami komentatorów z C+, to daleko zajedziesz :potter: A co do samego sędziowania. W tym meczu było na tragicznie niskim poziomie. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 sędziowanie jest do dupy w naszym kraju. fakt.. Mysle ze Lech ma wieksza szanse na przejście eliminacji dl LM niz Wisła, dlatego niech ma te 1 miejsce. Nie byłbym taki pewien - Odra tak samo jak Mariusz P. " Tanio skóry nie sprzeda ". Faktycznie Odra przeciez jeszcze ma szanse na utrzymanie moze beda chcieli wygrac z Wisłą hehe Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Więcej sugeruj się wypowiedziami komentatorów z C+, to daleko zajedziesz :potter: Przecież widziałem to w TV, na powtórkach i później na necie, c otu ma sugerowanie się do faktu ewidentnego faulu? Ja wiem, że jesteś z Poznania, ale mógłbyś być kapkę obiektywny. Faktem jest, Ruch mógł strzelić bramkę więcej i byłoby pozamiatane. Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Krauze im obiecal milion zlotych jak sie utrzymaja. Mnie by zmotywowalo. Krauze pozatem jak im to obiecał to jeszcze zdążyli 2 mecze przegrać. EEEh co ja mam z tą Areczką. Jop pewnie zostanie gwiazdą internetu. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Krauze im obiecal milion zlotych jak sie utrzymaja. Mnie by zmotywowalo. Krauze pozatem jak im to obiecał to jeszcze zdążyli 2 mecze przegrać. Chcieli podbic stawke. A widzieliscie jak Good Jop przed golem przetarl reka czolo, by pilka nabrala lepszej rotacji? Profeska. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Ja widziałem jego mordę właśnie jak tam kogoś z bara pociągnął (w polu karnym, gdy się ustawiali do wolnego) i mówię se "ZARA BĘDZIE JESZCZE KARNY..." 10 sek. później Jopek jak zaj.ebał bramę typu "stadiony świata" to koniec. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Wcześniej Ruchowi należał się rzut karny. Za faul Bosackiego na Sobiechu. - Interwencja obrońcy Lecha była niezgodna z przepisami, więc Ruchowi należała się "jedenastka". Oczywiście karny to jeszcze nie gol, ale fakt pozostaje faktem, że w tej sytuacji Paweł Gil pomylił się. Do rozstrzygnięcia pozostaje jeszcze, czy Bosackiemu należała się czerwona kartka, czy tylko żółta. Ale to moglibyśmy ocenić z szerszej perspektywy, nie tylko dzięki "oku" kamery telewizyjnej - tłumaczy Sławomir Stempniewski, były przewodniczący Kolegium Sędziów PZPN, a obecnie ekspert stacji Canal Plus. http://www.futbol.pl/artykul/84158.html No ale już czasu się nie cofnie, widać, że sędziowanie jest na poziomie ligi podwórkowej. Cytuj
Gość Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 EOT, bo widzę, że teraz skaczesz z Arboledy na Bosego Za dwa dni wielkie święto na Starym Już się nie mogę doczekać Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Będę turlał się ze śmiechu jeżeli Lech przepuści taką okazję na zdobycie Mistrza Polski :potter: Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 (edytowane) EOT, bo widzę, że teraz skaczesz z Arboledy na Bosego Za dwa dni wielkie święto na Starym Już się nie mogę doczekać Nie skaczę, tylko wklejam. Ja bym tego nie gwizdnął Wklejam tylko jako opinię "eksperta" Jak Lech przegra to niech rozwiążą zespół i przegonią w 4 strony świata. Edytowane 13 maja 2010 przez Musiol Cytuj
Gość Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Lech nie przegra. Już raz z(pipi)ali, w zeszłym sezonie. A jak wiadomo- nic dwa razy się nie zdarza Cytuj
Gość Oran Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 (pipi)a i jeszcze Wisła ZREMISOWAŁA jaka beka Weźcie idźcie w pi.zdu, Jop, tajny gracz Lecha. 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Prawidłowo. Lech wygrał, a Cracovia i Arka się utrzymały Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 No i dobrze, może wreszcie obejdzie się bez kompromitacji polskiej drużyny w kwalifikacjach do Czempljons Lig. Legia na szczęście nie zagra w pucharach, a już się bałem jak strzelili na 2-2, że jednak wcisną trzeciego gola i trzeba będzie ich 'grę' oglądać, uff. Chu.jowo, że się Arka utrzymała, byłby fajne mecz w świno ; ] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi