Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak w sumie po wczoraj, to nie wiem co ja mam myśleć. Ewidentny faul na Piechu, czerwo do Arboledy...ale nie, idzie kontra i Ruch traci bramkę. Paranoja w tej polskiej piłce. Ale chyba lepiej żeby już Lech był mistrzem, wątpię, że Cupiał zrobi jakiekolwiek transfery, a pewno pójdzie Brożek i Marcelo.

Opublikowano (edytowane)

Lewy na pewno w BvB za 5mln ojro, jeśli wszystko pójdzie na transfery to będzie dobrze dla Kolejorza, jeśli puszczą Peszkę będę idiotami.

Edytowane przez Musiol
Gość Oran
Opublikowano

Jak Marcelo z Wisły odejdzie to Wisła spada do pierwszej ligii chyba, bo jedyny tam zawodnik który potrafi TROCHĘ grać w piłkę to właśnie brazylijczyk ;/

Opublikowano

Tak w sumie po wczoraj, to nie wiem co ja mam myśleć. Ewidentny faul na Piechu, czerwo do Arboledy...ale nie, idzie kontra i Ruch traci bramkę. Paranoja w tej polskiej piłce. Ale chyba lepiej żeby już Lech był mistrzem, wątpię, że Cupiał zrobi jakiekolwiek transfery, a pewno pójdzie Brożek i Marcelo.

Tak, najlepiej zacznij snuć teorie spiskowe..

Oglądałeś mecz? Widziałeś jak baletnice z Ruchu co chwile się przewracały? Wystarczyło przebiec obok takiego i od razu szczupak w murawę szedł, a sędzia sięgał po kartonik. Śmiech na sali (czy raczej w pubie ;) ) [nie będę cytował tekstów jakie leciały ] był przeogromny.

Lech wygrał, bo był lepszą drużyną i tyle. Tak samo zdobędzie mistrza polski- bo jest najlepiej grającą drużyną w tym sezonie. Wisła, Legia i teraz Ruch przegrywają swoje szanse jedna po drugiej, tylko Lech cały czas daje radę. W sobotę popłynie Zagłębie i będzie święto :D

Co do reszty spotkań. Wisła sama się pogrążyła, tak samo Legia [co oni robią? Chyba chcą tylko dowieść tego, jak mało są warci i jak szybko należy rozsprzedać drużynę].

Wracając do meczu. Dawno czegoś takiego nie przeżyłem. Z piekła do nieba. Jak Siergiej strzelił bramę, to przez 5 sekund nikt nie wiedział czy to na serio gol, a później jak wszyscy ryknęli, to myślałem że się sufit zawali. A tu za 30 sekund kolejny krzyk, bo Jop daje nam lidera :D :D :D

Przeza(pipi)isty wieczór :D

Opublikowano
Oglądałeś mecz? Widziałeś jak baletnice z Ruchu co chwile się przewracały? Wystarczyło przebiec obok takiego i od razu szczupak w murawę szedł, a sędzia sięgał po kartonik.
Widziałem mecz, widziałem sytuację jak Arboleda faulował Piecha i o niej się wypowiadam, o żadnej innej. Niech sobie Lech będzie mistrzem, bo to mnie najmniej obchodzi, mówię, że sędziowanie jest do dupy w naszym kraju.
Opublikowano

Dostał w dupę, należało się im wszystkim za to baletowe upadanie po każdym kontakcie z przeciwnikiem. Arboleda nie kopnął go specjalnie. Więcej sugeruj się wypowiedziami komentatorów z C+, to daleko zajedziesz :potter:

A co do samego sędziowania. W tym meczu było na tragicznie niskim poziomie.

Opublikowano
sędziowanie jest do dupy w naszym kraju.

fakt..

Mysle ze Lech ma wieksza szanse na przejście eliminacji dl LM niz Wisła, dlatego niech ma te 1 miejsce.

Nie byłbym taki pewien - Odra tak samo jak Mariusz P. " Tanio skóry nie sprzeda ".

Faktycznie Odra przeciez jeszcze ma szanse na utrzymanie moze beda chcieli wygrac z Wisłą hehe

Opublikowano

Więcej sugeruj się wypowiedziami komentatorów z C+, to daleko zajedziesz :potter:

Przecież widziałem to w TV, na powtórkach i później na necie, c otu ma sugerowanie się do faktu ewidentnego faulu? Ja wiem, że jesteś z Poznania, ale mógłbyś być kapkę obiektywny. Faktem jest, Ruch mógł strzelić bramkę więcej i byłoby pozamiatane.

Opublikowano

Krauze im obiecal milion zlotych jak sie utrzymaja. Mnie by zmotywowalo.

Krauze pozatem jak im to obiecał to jeszcze zdążyli 2 mecze przegrać. EEEh co ja mam z tą Areczką.

Jop pewnie zostanie gwiazdą internetu.

Opublikowano

Krauze im obiecal milion zlotych jak sie utrzymaja. Mnie by zmotywowalo.

Krauze pozatem jak im to obiecał to jeszcze zdążyli 2 mecze przegrać.

Chcieli podbic stawke.

A widzieliscie jak Good Jop przed golem przetarl reka czolo, by pilka nabrala lepszej rotacji? Profeska.

Gość Oran
Opublikowano

Ja widziałem jego mordę właśnie jak tam kogoś z bara pociągnął (w polu karnym, gdy się ustawiali do wolnego) i mówię se "ZARA BĘDZIE JESZCZE KARNY..." 10 sek. później Jopek jak zaj.ebał bramę typu "stadiony świata" to koniec.

Opublikowano
Wcześniej Ruchowi należał się rzut karny. Za faul Bosackiego na Sobiechu. - Interwencja obrońcy Lecha była niezgodna z przepisami, więc Ruchowi należała się "jedenastka". Oczywiście karny to jeszcze nie gol, ale fakt pozostaje faktem, że w tej sytuacji Paweł Gil pomylił się. Do rozstrzygnięcia pozostaje jeszcze, czy Bosackiemu należała się czerwona kartka, czy tylko żółta. Ale to moglibyśmy ocenić z szerszej perspektywy, nie tylko dzięki "oku" kamery telewizyjnej - tłumaczy Sławomir Stempniewski, były przewodniczący Kolegium Sędziów PZPN, a obecnie ekspert stacji Canal Plus.

http://www.futbol.pl/artykul/84158.html

No ale już czasu się nie cofnie, widać, że sędziowanie jest na poziomie ligi podwórkowej.

Opublikowano

EOT, bo widzę, że teraz skaczesz z Arboledy na Bosego ;)

Za dwa dni wielkie święto na Starym :D Już się nie mogę doczekać :dance:

Opublikowano (edytowane)

EOT, bo widzę, że teraz skaczesz z Arboledy na Bosego ;)

Za dwa dni wielkie święto na Starym :D Już się nie mogę doczekać :dance:

Nie skaczę, tylko wklejam. Ja bym tego nie gwizdnął ;) Wklejam tylko jako opinię "eksperta" ;) Jak Lech przegra to niech rozwiążą zespół i przegonią w 4 strony świata.

Edytowane przez Musiol
Opublikowano

Lech nie przegra. Już raz z(pipi)ali, w zeszłym sezonie. A jak wiadomo- nic dwa razy się nie zdarza ;)

Gość Oran
Opublikowano

(pipi)a i jeszcze Wisła ZREMISOWAŁA jaka beka :D Weźcie idźcie w pi.zdu, Jop, tajny gracz Lecha.

• Minusik 1
Opublikowano

No i dobrze, może wreszcie obejdzie się bez kompromitacji polskiej drużyny w kwalifikacjach do Czempljons Lig.

Legia na szczęście nie zagra w pucharach, a już się bałem jak strzelili na 2-2, że jednak wcisną trzeciego gola i trzeba będzie ich 'grę' oglądać, uff.

Chu.jowo, że się Arka utrzymała, byłby fajne mecz w świno ; ]