QBH 246 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Wróciłem niedawno z meczu i przyznam, że czegoś takiego sie chyba nie spodziewałem. na trybunach wiadomo, gardlo zdarte, ale cała droga od stadionu aż po Rynek zamknięta i przemarsz przez nią kilku tysięcy kibiców robił niezły klimacik. Prawdziwe swieto i uroczystosc w miescie. Jop Jop Jop Jop, Jop Jop Joj Jop, Jop Jop Jooooooop! : ) Mamy Mistza! Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Jak to jest tera? W LM gra Lech, w LE Wisła i Ruch. Ale przecież niebiescy grają jeszcze w finalu Pucharu Polski ze szczecińską Pogonią. W razie zwycięstwa Ruchu, to Legia czy Pogoń ma LE? Czy nikt i coś poje.bałem? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 W finale PP gra Jagiellonia z Pogonią Szczecin. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 beskitu, widziałęm że coś pomyliłem ['] Cytuj
Gość Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Wróciłem niedawno z meczu i przyznam, że czegoś takiego sie chyba nie spodziewałem. na trybunach wiadomo, gardlo zdarte, ale cała droga od stadionu aż po Rynek zamknięta i przemarsz przez nią kilku tysięcy kibiców robił niezły klimacik. Prawdziwe swieto i uroczystosc w miescie. Jop Jop Jop Jop, Jop Jop Joj Jop, Jop Jop Jooooooop! : ) Mamy Mistza! Stary , kilkadziesiąt tysięcy! (pipi), to co się działo na ulicach to czysta poezja Szkoda że robiłem filmiki kalkulatorem, bo bym wrzucił tutaj ;/ MEGA Mamy mistrza, mamy lige mistrzów, Legia nie ma nic Areczka I Cracovia zostają w lidze To najlepszy sezon ligowy jaki pamiętam Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 A jakiś kanał transmituję na żywo tą galę ekstraklasy? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Sprawdzałem program C+ Sport i nic nie pisze żeby transmitowali na żywo. Ma być o 22.30 retransmisja. Podobno o 14.00 pokazują na żywo na Orange Sport Info. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 trochę się obawiałem że Lech nie wygra, ale się udało i to oni będą walczyć o LM. Też myślę że Wisła znów by nie zaczarowała w el. Cytuj
Gość Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Aaa, to nawet nie wiedziałem :)Fakt, w programie OSI jest od 14-15.30 gala. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 stonek byłeś już na meczu czy dalej na kanapie wolisz ogarniać? : ) Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Ja mam lepszy ;P Jeszcze parę godzinek i będzie jutro. A jutro MEEEEEEEEEEEEEECZZZZZZZZZZZZ NOOOOOOOO.. I BEDZIEMY PIC !!1!1 Stona, idziesz na mecz : > ? Idę z wiarą do pubu. :potter: Cytuj
Gość Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Nie wymagaj od Alienatora czytania poprzednich postów Cytuj
Gość Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Jakiś konkretny cel, czy po prostu Ci żal że nie masz z czego się cieszyć? Tabelki podsumowujące Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Mamy mistrza, mamy lige mistrzów, Legia nie ma nic Ot, kibic Lecha w pełnym tego słowa znaczeniu. Jego drużyna zdobywa mistrzostwo Polski po raz pierwszy od 18 lat, a on nawet w tak ważnym dla swojego klubu momencie, nie może się powstrzymać od hejtowania Legii. To chyba tylko świadczy o jej wielkości . W 2006 roku nie w głowie mi był Widzew, Lech czy Wisła. Cóż, widać co klub, to inni kibice, i inne obyczaje. Ja niecierpliwie czekam na finał PP. Wierzę, że Pogoń jest w stanie pokonać Jagiellonię. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Oby nie, chociaz co sie nie stanie i tak bedzie wpier.dol w eliminacjach LE. Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Mamy mistrza, mamy lige mistrzów, Legia nie ma nic Ot, kibic Lecha w pełnym tego słowa znaczeniu. Jego drużyna zdobywa mistrzostwo Polski po raz pierwszy od 18 lat, a on nawet w tak ważnym dla swojego klubu momencie, nie może się powstrzymać od hejtowania Legii. To chyba tylko świadczy o jej wielkości . W 2006 roku nie w głowie mi był Widzew, Lech czy Wisła. Cóż, widać co klub, to inni kibice, i inne obyczaje. Ja niecierpliwie czekam na finał PP. Wierzę, że Pogoń jest w stanie pokonać Jagiellonię. O w końcu znalazł się kibic Legii. To Wy jeszcze istniejecie? Myślałem że wszyscy wyginęli Ktokolwiek zdobędzie PP i tak odpada w 1 meczu E.LE. więc who cares? Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Rusza karuzela z licencjami na nowy sezon Ciekawe czy zakręcą tak, żeby ruch spadł, a Legia weszła do pucharów Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) Twoje posty, wbrew zamierzeniu, nie sa smieszne. Tymczasem Legia wzmacnia atak - na jej celowniku znalezli sie 22 - letni Tshibamba z Arki, oraz 23 - letni Bruno Mezenga z Flamengo. Edytowane 18 maja 2010 przez Maiden Cytuj
Cris 120 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Mezenga który w zeszłym sezonie strzelił 4 gole. Niezły. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 No i czibamba, czyli młodsza wersja czinjamy ;] idziem na mistrza, nie ma bata. Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Mój post o karuzeli nie ma być śmieszny. No chyba że bawią Cię wałki które odchodzą przy przyznawaniu licencji. A z tym wzmacnianiem ataku to hmm.. jak to mają być wzmocnienia, to słabo widzę powrót Legii do walki o tytuł. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (pipi)a Kosecki za dwa lata wygra konkurs świata i Legia będzie mistrzem. Wiem, bo gram w FMa to się znam. W ogóle zamiast obronę se Legia wzmocnić jeszcze to oni kupują jakieś ochłapy (ten Mezenga to w sumie pewnie lepszy niż cała nasza liga, ale wiadomo dlaczego...) do napadu. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) Tak, Mezenga strzelił tylko cztery gole, ponieważ nie grał w podstawowym składzie Flamengo. A nie grał ponieważ jego rywalami o miejsce w składzie byli kolejno, Adriano i Vagner Love. Pomimo młodego wieku zdążył już jednak zostać królem strzelców II ligi tureckiej (tej samej w której nie był w stanie zaistnieć Bieniuk). Nim któryś z was - mędrców - wyśmieje to osiągnięcie, niech mi proszę powie, ilu piłkarzom biegających po naszych boiskach tak sztuka by się udała. A Ty Stona Mezengę krytykuj. Wedle najnowszych doniesień Twój klub, w ramach wzmocnień przed walką o Ligę Mistrzów, w miejsce Lewandowskiego, ściąga Radko Despotovicia, 27-letniego Serba występującego w drugiej lidze hiszpańskiej. W tym sezonie strzelił dla swojego klubu aż cztery gole. On toczył dzielny bój o miejsce w składzie z takimi piłkarzami jak Kike, Rossato czy nie mniej znanym Linaresem. Ja jednak wolę Mezengę. A ludzie krytykujący Tchibambę zapewne nie mieli okazji oglądać go w akcji. Alien, mówisz, że "młodsza" wersja Chinyamy. Ja bym nie narzekał, przypomnę Ci tylko, że Chinyama był królem strzelców ekstraklasy. Myślę, że niejeden klub na świecie chwiałby mieć u siebie w składzie "młodszą" wersję króla strzelców ligi w której występuje. Oran: Widać znasz się. Kosecki został wczoraj wybrany najlepszym piłkarzem Młodej Ekstraklasy, a swego czasu, były trener Twojego klubu, zapytany kogo - gdyby mógł - kupiłby z Legii, odparł, że Koseckiego. Edytowane 18 maja 2010 przez Maiden Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi