Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 No moze kiedys zdobeda jakies punkt w tym roku. Moze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Zawsze jest do wzięcia Kasperczak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Ołjeaaaaaaa, jeszcze 45min i tańczymy sambę :potter: Maiden, gdzie reszta kibiców? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 W sumie to dobry ten Antolović, gdyby nie on już by spokojnie 4:0 było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Tak ogladam i ogladam., Ludzi to chyba nie jest jakos strasznie duzo wiec akustyke ten stadion ma za(pipi)ista Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Tak ogladam i ogladam., Ludzi to chyba nie jest jakos strasznie duzo wiec akustyke ten stadion ma za(pipi)ista nom..bo on z mysla o koncertach powstal Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Ja pierd.ole, ciekawe, czy sedzia tak bardzo chcial pomoc Legii, czy Cabaj rzeczywiscie jest idiota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 No moze kiedys zdobeda jakies punkt w tym roku. Moze. No, już dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Jak Legia chce zdobyc mistrzostwo z Iwanskim i dziesiecioma patalachami to powodzenia. Z takim potentatem jak Cracovia ledwo u siebie 3 punkty zdobyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Nono w pełni zasłużone 3 pkty LOL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Haha, sędzia chciał się zapisać w annałach Warszawskiego klubu. Nie no, ja rozumiem że niedawno w TV leciał Piłkarski Poker ale (pipi) bez przesady. No moze kiedys zdobeda jakies punkt w tym roku. Moze. No, już dziś. Biegłeś ze stadionu do domu, czy zabrałeś ze sobą lapa? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) A o tym, że Twoi krakowscy przyjaciele, padali po każdym kontakcie z graczami Legii leżąc po 3 min. łapiąc się za twarze to już nie pamiętasz prawda? Co do frekwencji, żeby nie uciekać od Twojego pytania Stona: A. Przede wszystkim poniedziałek B. Nieatrakcyjny przeciwnik C. Ceny biletów na środkowe sektory (ponad 100 zł.). A co do Twojego austriackiego gadania Obsolete. Legia ma dużo większy potencjał aniżeli zaprezentowała w tym meczu. Dobrze o tym wszyscy wiemy. A kibice Lecha lepiej zajęli by się postawą swojej drużyny. Ich piłkarze, jak się wczoraj okazało, nie umieją nawet oddać celnego strzału. PS: Stona, wiesz, ciężko oglądać mecz na stadionie przebywając 2 500 km. od niego. Edytowane 16 sierpnia 2010 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Gwizdna to zgodnie z przepisami, a ze bardzo zadko to stosuja i zrobil to aptekarsko to juz inna kwestia. Niemniej Cracovia sama sobie winna bo powinna wykorzystac to co miala i by bylo 2-5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Potencjal to ma pole elektryczne a Legia ma druzyne na srodek tabeli (co najwyzej). Pokazali swoj geniusz w 1 meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Każdy zespół ma dużo większy potencjał niż prezentuje w słabym meczu :potter: Tak, zrobimy bojkot i nie przyjdziemy na mecz. A nieeeeeee, Poznań to nie Azja, sorki :< O Lecha się nie martw, u Nas nie trzeba reklamować stadionu truskawkami żeby ktoś raczył przyjść na mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Z drugiej strony skoro tyle wydali na transfery to pewnie dodatkowe 500 tys na przekupienie co drugiego sedziego w sezonie nie robi im roznicy. Moze wiec nawet powalcza o prawo do gry w pucharze uefa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Potencjal to ma pole elektryczne a Legia ma druzyne na srodek tabeli (co najwyzej). Pokazali swoj geniusz w 1 meczu. Sluchaj, przestan zgrywac wielkiego znawce pilki, bo pokazales to ostatnio podczas MS. Ktory byles w typowaniu? najwiekszy forumowy ekspercie? Legia nic nie zagrala tak naprawde, ale na srodek tabeli to mocno przesadziles. I oceniajac potencjal druzyny po 2 kolejkach ligowych to Lech bedzie 15aty a Wisla 14sta, mistrzem bedzie Polonia, a w pucharach Jagiellonia i jaksa ekipa z 3miasta Dlatego juz wszystko wiemy i nie ogladajmy wiecej meczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Tak, zrobimy bojkot i nie przyjdziemy na mecz. A nieeeeeee, Poznań to nie Azja, sorki :< Jeżeli nie wiesz z jakich powodów zrodził się na Legii konflikt na linii kibice - klub to po prostu zamilcz. Warszawa to też, nie Azja. Z geografii orłem to Ty chyba w szkole nie byłeś. O Lecha się nie martw, u Nas nie trzeba reklamować stadionu truskawkami żeby ktoś raczył przyjść na mecz. O Lecha się w ogóle martwię się, nawet tego wątku nie poruszyłem w swoim poście. Powiem Ci więcej, Lech i jego kibice obchodzą mnie tyle zeszłoroczny śnieg. Cieszę się jednak, że oglądasz mecze mojej Legii. Znowu podobała mi się gra Komorowskiego. I nie chodzi tu o bramkę. Ładnie współpracował z Cabralem, szukał gry kombinacyjnej itp. Welna: "lubię to" Edytowane 16 sierpnia 2010 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Potencjal to ma pole elektryczne a Legia ma druzyne na srodek tabeli (co najwyzej). Pokazali swoj geniusz w 1 meczu. Sluchaj, przestan zgrywac wielkiego znawce pilki, bo pokazales to ostatnio podczas MS. Ktory byles w typowaniu? najwiekszy forumowy ekspercie? Nie wiem, zajrzyj se do odpowiedniego tematu, rak nie masz? W ogole kto ty jestes. I oceniajac potencjal druzyny po 2 kolejkach ligowych to Lech bedzie 15aty a Wisla 14sta, mistrzem bedzie Polonia, a w pucharach Jagiellonia i jaksa ekipa z 3miasta Nie zgadzam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Oj Maidenku, widzę że na starość skleroza doskwiera. Mówiłem Ci, oglądam mecze Lecha, Arki i Cracovii. Co do geografii, stare góralskie przysłowie mówi że "od Konina Azja się zaczyna" i tego się trzymajmy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Nie wiem, zajrzyj se do odpowiedniego tematu, rak nie masz? W ogole kto ty jestes. A kimże Ty jesteś przepraszam :o ? Stona: Mało mnie obchodzi Twoje prywatne życie, wybacz więc, że nie przykładam wagi do tak ważnych informacji. 8) Edit: Zaczynam, bo jak napisałem - cieszę się, że oglądasz mecz mojej drużyny. Oddaję głos trenerowi Ulatkowskiemu: ? Sędzia czekał, czekał i wyczekał. Przez cały mecz arbiter nie zwrócił uwagi ani raz Cabajowi. I nagle w 93 minucie podyktował rzut wolny za to, że Marcin trzymał futbolówkę sześć sekund. I wiadomo, że jak trwoga to do Maćka Iwańskiego. Sędzia podyktował zwycięstwo Legii, zapraszam go do nas do autokaru, niech pojedzie z nami do Krakowa. Nie będę interweniował nigdzie, bo nas nikt nie słucha. [...] Zapraszam arbitra do Krakowa, niech posłucha co mają na jego temat do powiedzenia kibice. Choć lepiej nie - bo jeszcze by zawisł na wieży mariackiej. Niezła groźba Edytowane 16 sierpnia 2010 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Maiden, to p wuj w ogóle zaczynasz temat z moim oglądaniem meczy. Zastanów się nad słowem pisanym zanim je zapostujesz. A z resztą zapomnij, już niejeden tu udowodnił że dyskusja z Tobą to jak rozmowa ze ścianą. EOT To raczej nie groźba, tylko rada. Po dzisiejszym dniu sędzia raczej kariery nie zrobi. No chyba że u Drzyzgi :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Ten pseudo sędzia może gwizdać jedynie w A-klasie.Brawa dla Ulatowskiego najpierw pięknie podsumowal festyn legi z Arsenalem i teraz celnie podsumował sędziego który może po tym meczu zostać honorowym obywatelem warszawki. Skandal przy Łazienkowskiej - Cracovia orżnięta http://www.weszlo.com/news/5425 Edytowane 16 sierpnia 2010 przez Buła1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 O jaki bonus: Gol Iwańskiego też był nieprawidłowy - piłka zagrana do niego nie zrobiła pełnego obrotu. Tak gwoli ścisłości. Ktoś potwierdzi, że wg przepisów piłka w rzucie wolnym pośrednim musi wykonać min. jeden pełen obrót[po podaniu] zanim można uznać bramkę? Bom niezmiernie ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 Piłka musi co? Skąd to wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi