Gość Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 Mistrzowskie zdjęcie :potter: Oni kogoś tam bili , czy próbowali roz(pipi)ić betonową posadzkę za pomocą rurek i plastikowych krzesełek? ? LOL jest nawet kolo w masce P-gaz XD (pipi), myślałem że te czasy już dawno minęły Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 No wesoło w brzydgoszczy było. Latający toi-toi (pipi)a xD Podobno prezesi Zetki przymierzają się do rozwiązania sekcji piłki kopanej. Trzeba przyznać, że nieźle wyszli na przyjaźni z PSS ŁKS DaJ-DaJ. Bo raczej sama zetka nie wpadłaby na genialny pomysł zdemolowania własnego stadionu w imię skazanej z góry na porażkę próby przedostania się do sektorów Widzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 Tyle, że to 'kibice' jakiegoś tam Widzewa zaczęli robić syf (zatrzymanie tramwaju hamulcem ręcznym, zniszczenie muru na terenie całego ośrodka sportowego, wtargnięcie i szykanowanie kilkuletnich chłopców trenujących na boisku treningowym, wrzucenie do kas biletowych racy dymnych i kradzież kilkudziesięciu biletów na mecz). Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 Ja wiem, że jeszcze parę dekad minie zanim do bydgoszczy trafią tramwaje, ale muszę cię oświecić - w nich nie ma hamulcy ręcznych. Coś tam od kogoś usłyszałeś, resztę powiedzieli ci na tefałenie i pier/dolisz jak potłuczony. Hamulec ręczny poszedł w pociągu wiozącym Widzew z Łodzi. Na boisko boczne wysypała się ekipa, widzący to kibole Zetki ruszyli w ich stronę ale foodfight udaremniła milicja. Gdzie ty w tym zamieszaniu widzisz czas i sposobność do molestowania nieletnich chłopców to nie wiem o_O Ja nie mówię, że Widzew nie robił syfu, ale jest różnica pomiędzy sianiem zamieszania na wyjeździe na terenie wrogiej ekipy, a rozpier/dalaniem WŁASNEGO stadionu nie wiadomo w jakim celu. Tak odreagowywali to rzekome szykanowanie pięciolatków na bocznym ? Szkoda, że jeszcze se tego stadionu nie podpalili, ŁKS ma w tym temacie bogate doświadczenie. Dobra, koniec gadek na tematy kibicowskie na forum dla nerdów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Korona Kielce 1 - 0 Cracovia Kraków Legia Warszawa 0 - 2 GKS Bełchatów No to mamy pierwszą niespodziankę tej kolejki ^_^ Wszystkie bramy strzelili "synowie marnotrawni" polskiego futbolu Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) No faktycznie jest niespodzianka myslalem że Cracovia wygra z Korona. Edytowane 27 sierpnia 2010 przez Buła1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Kibice ( kibole ) Widzewa należą do najmniej rozgarniętych w Polsce i wszyscy włodarze klubów z I ligi cieszyli się, że ci gnoje nie będą przyjeżdżali na ich stadiony, po awansie do ekstraklasy. Nienormalna sytuacja, powinni Zawisze i Widzew rozwiązać. Na 4 strony świata rozgonić to towarzystwo, jeśli nie dojrzało do normalnego dopingu. A Stonko, ja wiem, że Ty jesteś czołowym chuliganem LPH ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Dobra była też historia z "kibicami" Wisły którzy na mecz do łodzi jechali uzbrojeni w maczety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Kibole Legii się też nie popisali, ale nie chcę być niemiły . Fakt faktem, że Polacy nie mając nad sobą bata dziczeją i to co się wyrabia na większości stadionów woła o pomstę do nieba. Strasznie jest. Moja rada taka: rozwalić w polsce zawodowy futbol na 20 lat lub zmniejszyć ilość zespołów w polskiej lidze do 10 i narzucić im co miesięczne sprawdziany: wytrzymałościowe i techniczne. Na dodatek zlikwidować w Polsce zawodowy futbol i kazać tym tłukom ( piłkarzom ) pracować. Nie dostawaliby wynagrodzeń za grę, a jedyna szansa byłaby taka, że jakiś klub z zagranicy go ściągnie, więc by się starał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 ale fajnie sie ogladalo Belchatow na stadionie Legii..bardzo fajna atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Kibice ( kibole ) Widzewa należą do najmniej rozgarniętych w Polsce i wszyscy włodarze klubów z I ligi cieszyli się, że ci gnoje nie będą przyjeżdżali na ich stadiony, po awansie do ekstraklasy. Nienormalna sytuacja, powinni Zawisze i Widzew rozwiązać. Na 4 strony świata rozgonić to towarzystwo, jeśli nie dojrzało do normalnego dopingu. A Stonko, ja wiem, że Ty jesteś czołowym chuliganem LPH ;* No no, powinni Widzew rozwiązać, bo Zetka do spółki z ŁKS-em rozje/bała stadion w Bydgoszczy. Bodaj jedyny nienaruszony sektor na stadionie to ten zajmowany przez kibiców Widzewa (nie licząc toi-toia, ale on miał skrzydła !!). Błażejku ciesze się, że całej pierwszoligowej mizerii ulżyło po awansie Widzewa. W takiej Łęcznej już się nie będą stresować, że Widzew przyjeżdża w 1000 chłopa na zakazie i stresuje miejscowe bydło i trzodę chlewną :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Woleli bić po ryjach zamiast tracić siłę na krzesełka. Wiesz o czym mówię, trzode do właśnie robili Widzewiacy jak przyjeżdżali do małej mieściny i prawie rozpie'rdalali wszystko co znaleźli. Ja nic nie mam do ultrasów, ale iść na mecz i bać się, że po ryju się dostanie za złą koszulkę ? No weź, takie rzeczy to w filmach mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Zacznij chodzić na mecze z Niewidzialnym Templariuszem! A tak seryjnie, to niektóre ekipy po prostu utknęły w latach 90' Ale się zrobił offtop niepotrzebnie :< Nikt nie śmieje się z przegranej Legii Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Nikt się z przegranej legii nie śmieje bo to było do przewidzenia że sędzia im nie pomoże jak z Cracovia a Rybus drugi raz tak nie strzeli jak ze Śląskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) Tak, tak, śmiejcie się 8) Obserwuję ten klub i wiem, że tych kilka chudych lat jakie ostatnio przebyliśmy wreszcie zaczyna przynosić owoce. Co różni Legię od n.p. takiej Polonii, to, że od momentu przejęcia przez ITI Legia jest klubem w ciągłej budowie prowadzonej na wielu płaszczyznach. Najprostszy przykład: Wisła myśli o wybudowaniu akademii piłkarskiej. Legia takową posiada od 10-ciu lat. A jej wychowankowie trzy dni temu zajęli trzecie miejsce na międzynarodowym turnieju nie tracąc ani jednej bramki. A grała tam młodzież z największych klubów z Turcji, Francji, Włoch czy Rumunii. Efekty budowy klubu już na Łazienkowskiej widać. Choćby w postaci wielomilionowych transferów. Ktoś powie, że Polonia sprowadziła Sobiecha za 1 mln. euro. Fajnie, tylko ciekaw jestem kto jej będzie kupował piłkarzy po pierwszym niepowodzeniu Wojciechowski się obrazi i zwinie interes A więc śmiejcie się, ale zobaczymy kto się będzie najgłośniej śmiać za parę miesięcy 8) Edytowane 27 sierpnia 2010 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) Woleli bić po ryjach zamiast tracić siłę na krzesełka. Wiesz o czym mówię, trzode do właśnie robili Widzewiacy jak przyjeżdżali do małej mieściny i prawie rozpie'rdalali wszystko co znaleźli. Ja nic nie mam do ultrasów, ale iść na mecz i bać się, że po ryju się dostanie za złą koszulkę ? No weź, takie rzeczy to w filmach mogą być. Ogarnianie młodego umysłu w tematach kibicowskich - lekcja 1, basics of the basics. ULTRAS =\= HOOLS :potter: A co do Legii, to po tej randomowej łapance w okienku transferowym, porażek raczej nie należy traktować jako niespodzianki. Chcą budować dugi Arsenal, tylko nie biorą pod uwagę, że tam ten międzynarodowy zwierzyniec to w dużej mierze wychowankowie, a nie grajkowie wypatrzeni przez super skałterów Legii na youtube Edytowane 27 sierpnia 2010 przez Tokar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Borysiuk, Rybus, Żyro, Górski to wychowankowie klubu. :potter: Patrz podpunkt o akademii dwa posty wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Na razie to wygląda jak transfery Urbana i Trzeciaka, tylko droższe. A punkty i tak daja Legii Iwański i Rybus. Bramkarz też na razie niespecjalnie ogarnia, ale wiem za rok/dwa będzie nowym Borucem i byc moze tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 Borysiuk, Rybus, Żyro, Górski to wychowankowie klubu. :potter: Patrz podpunkt o akademii dwa posty wyżej. No nie bardzo. Rybus jest wychowankiem Pelikana Łowicz, a do tego prywatnie kibicem Widzewa, co podkreślił w jakimś wywiadzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 Potencjal to ma pole elektryczne a Legia ma druzyne na srodek tabeli (co najwyzej). Pokazali swoj geniusz w 1 meczu. Znowu mialem racje. Legia to jest mocna na takie druzyny jak Cracovia. Z czym do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 (edytowane) Te, radca prawny, mamy za sobą równe 10% sezonu Tokar - tenże Rybus zdementował tego newsa. Kaczka dziennikarska. Edytowane 28 sierpnia 2010 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 Woleli bić po ryjach zamiast tracić siłę na krzesełka. Wiesz o czym mówię, trzode do właśnie robili Widzewiacy jak przyjeżdżali do małej mieściny i prawie rozpie'rdalali wszystko co znaleźli. Ja nic nie mam do ultrasów, ale iść na mecz i bać się, że po ryju się dostanie za złą koszulkę ? No weź, takie rzeczy to w filmach mogą być. Ogarnianie młodego umysłu w tematach kibicowskich - lekcja 1, basics of the basics. ULTRAS =\= HOOLS :potter: A co do Legii, to po tej randomowej łapance w okienku transferowym, porażek raczej nie należy traktować jako niespodzianki. Chcą budować dugi Arsenal, tylko nie biorą pod uwagę, że tam ten międzynarodowy zwierzyniec to w dużej mierze wychowankowie, a nie grajkowie wypatrzeni przez super skałterów Legii na youtube Przecież napisałem, że nie mam nic do ultrasów, ci którzy mają obić ryja to w domyśle chuligani. No wstydź się, pierwsza lekcja Ci nie wyszła, jak chcesz to Ci mogę dać wykład z taktyki piłkarskiej, na pewno z lepszym efektem niż Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 No ale napisałeś to tak nieskładnie, że wyszło, że stawiasz znak równości między ultraską i chłopakami od mocnych wrażeń. Zresztą ci ostatni raczej szukają konfrontacji w swoim gronie, a nie polują na biednych błażejków. Nie tylko w Polsce można dostać po mordzie za barwy i już nieważne czy to fajnie czy niefajnie, ale po prostu tak jest. Jak chcesz mieć mniej stresów to zawsze możesz iść na mecz bez barw. No chyba, że w Łęcznej sołtys nakazał, że bez szalika/koszulki klubowej na stadion nie wpuszczają. A co do taktyki, to najpierw byś musiał podejść do plazmy HE HE HE ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 Wybacz, to z uwagi na późną porę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 http://www.weszlo.com/news/5476 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi