Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka mnie jeszcze refleksja po wczorajszym dopadła, że specjalnie dla Widzewa władze ekstraklasy powinny przeforsować przepis o opcji tag team na pozycji bramkarza. Jak trzeba by było powalczyć na przedpolu to wbiegałby Mielcarz, bo to akurat wyjątkowo potrafi robić, a przez resztę czasu stałby Kaniecki przyspawany do linii bramkowej.

A najlepiej to rzeczywiście Kretek won na bramkę, bo na łąwce z ciebie niewielki pożytek. Typ nie wie co się dzieje jak grają dobrze, jak zaczynają grać chu/jowo to też nie ma pojęcia co się stało. Do tego przy tym levelu charyzmy pewno połowa bywalców cabaretu ma na niego równo wy/(pipi)ane

Opublikowano

Za(pipi)isty jest ten typ co odszedł z Polonii B. żeby Cracovie trenować, po czym Craxa dostaje w tej kolejce wpier/dol od Bytomia. Filipiak na pewno obs/rał się ze szczęścia.

A w Poznaniu konsternacja. Miały być białe chusteczki dla Zielińskiego, a teraz nie wiadomo co robić.

Opublikowano

No to Lech pokarał, stadion Lecha daje rade, najpierw karetka nie mogla wjechac, potem sie troche ponapier.dalali na trybunach :potter:

Przecież karetka tam cały czas jest. Skąd masz to info, od komentatorów?

Na trybunach się nie napierdalali. W ogóle z tego co słyszałem od kumpla [oglądał w TV] to wg. komentatorów to tam 3 wojna światowa był. No ale tak to jest jak plebejstwo z Krakowa przyjeżdża do europy :(

Co do trenera, to cytat z tego co krzyczeliśmy:

" Chcemy trenera, a nie jakiegoś bakera" ;)

Opublikowano

No była "zadyma", niszczyli tojtoje i punkt gastronomiczny. Pewnie u siebie tego nie mają i rozkradali na pamiątkę :( Mam nadzieję, że jakąś karę dostaną.

Ale widok ekipy biegnącej z II do nich - bezcenny :D

Drzesz sobie ryja a tu nagle lotna ekipa szybkiego reagowania przebiega przed Tobą z wyrazem twarzy " zaraz (pipi)a kogoś zabiję" :ninja:

PS. Mimo wszystko "jatki" nie było a Miruś Szymkowiak ma wybujałą wyobraźnię ;)

za onetem

Osiem meczów 11. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy obejrzało ok. 84,5 tysiąca widzów. To rekord obecnego sezonu. Najwięcej kibiców - 30 tysięcy - zgromadziło niedzielne spotkanie Lecha Poznań z Wisłą Kraków (4:1).

Fajnie robić 1/3 frekwencji.

Tak wiem że wynik i tak cały czas jest żałosny :mellow:

Opublikowano

Nie było kompletu na meczu z Wisłą? Śmiech.

To tylko potwierdza fakt, że najbardziej szanowane polskie ekipy to Legia, Widzew, Górnik i Wisła.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

No była "zadyma", niszczyli tojtoje i punkt gastronomiczny. Pewnie u siebie tego nie mają i rozkradali na pamiątkę :( Mam nadzieję, że jakąś karę dostaną.

Ale widok ekipy biegnącej z II do nich - bezcenny :D

Drzesz sobie ryja a tu nagle lotna ekipa szybkiego reagowania przebiega przed Tobą z wyrazem twarzy " zaraz (pipi) kogoś zabiję" :ninja:

PS. Mimo wszystko "jatki" nie było a Miruś Szymkowiak ma wybujałą wyobraźnię ;)

za onetem

Osiem meczów 11. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy obejrzało ok. 84,5 tysiąca widzów. To rekord obecnego sezonu. Najwięcej kibiców - 30 tysięcy - zgromadziło niedzielne spotkanie Lecha Poznań z Wisłą Kraków (4:1).

Fajnie robić 1/3 frekwencji.

Tak wiem że wynik i tak cały czas jest żałosny :mellow:

Ty byłeś kiedyś na tym swoim stadionie ziemniaku - tzn. przepraszam: "pyro"? Toalety(nie "tojtoje") jak były przed meczem tak i po meczu ich stan się nie zmienił, pkt. gastronomiczne również nie ucierpiały co więcej po meczu nadal serwowali kielbaski(całkiem dobre), hot dogi na zimno oraz napoje w butalkach(zamiast w kubeczkach - tak jak powinni to robić). Gdyby się tego trzymali to żadne butelki nie poleciałyby w wasze sektory. Co do stadionu z daleka robi wrażenie, natomiast z bliska czar pryska. Brak elewacji, jakieś rynny kończące się 5m nad ziemią. ZERO wykończenia w środku(pustaki i zaprawa) - poza kibelkiem.

Swoją drogą jakbym miał kraść wasze kible i klatki z kiełbasą - to podziękuję u nas mamy lepsze.

Jeszcze na koniec chciałem pozdrowić napinaczy z głównej trybuny.

Edytowane przez Ofsajd
Opublikowano

brak kompletu z meczu z Wisłą tylko pokazuje,że stadiony na euro są za duże na nasze ligowe realia. Jeśli tu nie ma kompletu to co dopiero będzie we Wrocławiu i Gdańsku gdzie na ligowe mecze chodzi teraz po 5-6tyś ludzi.

Do mnie na nasz ligowy kurnik powinno się budować jak najwięcej stadionów w stylu tych z Lubina i Kielc czyli obiektów na 15tyś. Szansę na w miarę regularne zapełnianie stadionów na chociażby 25tyś miejsc ma w kraju chyba jedynie Lech,Wisła i Legia. Szanse na zapełnianie 40tyś stadionów nie ma nikt :P

Opublikowano

Brak kompletu jest następstwem wspaniałej gry Kolejorza w poprzednich meczach.

Pełen stadion jest tylko w meczach z naprawdę dobrymi drużynami [czytaj nikt z polski] i to raczej szybko się nie zmieni, bo polski piknik nie przyjdzie na każdy mecz.

@Ofsajd

Nie nie byłem, czytałem komentarze z SMSów :mellow: Przyjezdni siedzą w kurniku na najstarszej IV trybunie, gdzie nikt nigdy jej nie wykańczał, co jakiś czas ją zalewa i w ogóle pełna prowizorka. I co? I tak nie potraficie [wychodzę z założenia że skoro rzucasz takimi sucharami to byłeś] się zachować nawet na takim czymś, więc co dopiero gdyby ktoś was wpuścił na pozostałą część stadionu.

Opublikowano

Jesteś aż takim hipokrytą? A nie pamiętasz jak to przyjechaliście do Krakowa i rzucaliście w sektor rodzinny zimnymi ogniami - 2007(

), a rok wcześniej walczyliście z ogrodzeniem(
)? Powiedz mi skoro my wczoraj zachowaliśmy się jak plebs to jak wy się wtedy zachowaliście? I jeszcze siejesz farmazony o tym jak to zdemolowaliśmy toalety i stoiska z jedzeniem.
Opublikowano (edytowane)

Prawda jest taka, że nie ma polskiej ekipy która nie robiły by wiochy. Ot, taka specyfika naszego narodu.

Burdy robią wszyscy od Widzewa przez Lecha na Legii skończywszy.

A tak na marginesie: Miążdzy mi czachę cenzura w kąciku sportowym.

No ale czego oczekiwać skoro moderuje, jak mi się wydaję, kibic drużyny która już nie istnieje :whistling: ?

Tej mod, może zamiast usuwać śmieszne zdjęcia, zacznij sypać warnami Stonie który, (uśredniając) w co piątym poście jawnie łamie regulamin kącika nagminie pisząc stolYca. No i z równie aptekarską starannością usuwaj tak napisane posty.

Ku pamięci: 1. Surowo zabronione jest używane obraźliwych, prowokacyjnych określen w stosunku do wszystkich klubów. Jeśli chcesz napisać 'Legła', 'Żydzew', 'Skisła', 'Judentus', 'Sreal', oraz pochodne, musisz liczyć się z natychmiastowym ostrzeżeniem i wykreśleniem CAŁEGO wpisu.

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nie ma cenzury tylko osobny regulamin. Piszę "StolYca", nie "stolYca" , a dlaczego tak piszę, to już wyjaśniałem i nie ma to nic wspólnego z piłką nożną.

Ofsajd, misiu malinowy, nie sieję farmazonów. A Twoje stwierdzenie że "napoje w butalkach(zamiast w kubeczkach - tak jak powinni to robić)" sugeruje że nie należy Wam dawać niczego, co może zostać użyte przeciwko innemu człowiekowi , bo z pewnością to wykorzystacie.

No i co by tu nie gadać, dostaliście w pupkę 4:1 z aktualnym ołtsajderem Ekstraklasy, co zapewne mocno boli :whistling:

Chyba Lech ma patent na mecze u siebie z drużynami z Krakowa [ Wisła + Cracovia = 9 strzelonych bramek :potter: ].

Opublikowano

Na Polskie warunki, poziom ligi i w ogole, to Legia moim zdaniem ma najbardziej optymalny stadion. Bylem wczoraj na meczu Legia - Gornik i ogladalo sie po prostu ZA(pipi)ISCIE. Stadion dla mnie idealny. Na 22tys ludzi mecz obejrzalo 18000. Jak oddadza ostatnia trybune, to pojemnosc ma oscylowac w granicach 32-33 tys, i jest wystarczajace. Wrazenia jak najbardziej ok, az chce sie chodzic na mecze ligowe :D. Tylko szkoda ze do Wawy mam 350km :(. Do tego Legia zaczyna w koncu grac.

Opublikowano

Ja swoje, a Ty swoje... owszem zabolało, ale nie tak bardzo jak wyczyn Jopa z zeszłego sezonu. Za tydzień czas na derby i 3pkt, bo jak nie z Pasiakami to z kim?

Opublikowano (edytowane)

Z tego co mi wiadomo to nie ma cenzury tylko osobny regulamin. Piszę "StolYca", nie "stolYca" , a dlaczego tak piszę, to już wyjaśniałem i nie ma to nic wspólnego z piłką nożną.

Szczyt hipokryzji! Proszę by się do tego ustosunkował moderator.

Jeżeli Stona dostanie na to przyzwolenie, domagam się zgody na używanie formuły "Kuchenkorz" - sformułowania nie mającego "nic wspólnego z piłką nożną", będę chciał w ten sposób podkreślić sukcessy strategicznego sposonra Lecha w produkcji wyposażenia AGD.

Shagohad: Kibicujesz Legii? Na której trybunie zasiadałeś?

Edytowane przez Maiden