Opublikowano 26 listopada 201014 l 2 pierwsze bramki po debilnych błędach obrony, 3 totalny random po wrzutce, Krzywicki kiksuje i fartem pokonuje Sapele :potter:
Opublikowano 26 listopada 201014 l 2 pierwsze bramki po debilnych błędach obrony, 3 totalny random po wrzutce, Krzywicki kiksuje i fartem pokonuje Sapele :potter: Oto obraz polskiej EKSTRAKLASY.
Opublikowano 26 listopada 201014 l Ale za to ile emocji, oby w Gran Derbi w poniedziałek było równie dużo
Opublikowano 26 listopada 201014 l Polonia jak na razie 0-0 z Legią. Ale pewnie 3 pkt pojadą do Warszawy po karnym z dupy :potter: Edit: już 0-1 Edytowane 26 listopada 201014 l przez lukas1988
Opublikowano 26 listopada 201014 l Polonia jak na razie 1:0 0-0 z Legią. Ale pewnie 3 pkt pojadą do Warszawy po karnym z dupy :potter: Fix'd niestety, nawet ladna bramka Radovicia
Opublikowano 26 listopada 201014 l Mecz bardzo ładny i nawet nie zaskoczyłaby mnie wygrana Bytomia, gdyby do tego doszło. Dobrze, jednak, że Warszawa wygrała, nie pobiją mnie na ulicy warszawiacy :potter:
Opublikowano 27 listopada 201014 l O lol jaki śnieg nawala w Kielcach, dobre jaja będą jak ktoś złe buty założy
Opublikowano 27 listopada 201014 l Ja zadowolony nie jestem. Meczu niestety nie oglądałem to się nie wypowiadam co do gry. Ale Bakero to debil. Każdy mecz mnie coraz bardziej w tym utwierdza.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Więcej i tak by pewnie nie wymęczyli nawet z Rudnevsem. Lechowi należał się karny. Mecz nudny jak flaki z olejem. Pod koniec przełączałem na Mam Talent a w połowie na Borussie. Nie dość że poziom meczu żenujący to jeszcze piłki nie było widać. Cieszy że ten chociaż jeden punkcik jedzie do Poznania.
Opublikowano 27 listopada 201014 l No ale jednak zawsze jest ta nadzieja, że walnie jakoś z główki czy cuś. Fakt, że to jedyny napastnik i przy takiej sytuacji powinien grać 90 min. Podobno stilić później pełnił rolę środkowego napastnika
Opublikowano 28 listopada 201014 l (pipi)a, jak wygrywać toi z rozmachem.. 4:0. Myśl szkoleniowa Michniewicza zaczyna przynosić efekty ;D Na minus piłkarzyki pajacykii strzelające focha po meczu. Chu.j wam w szprychy gwiazdorzy..
Opublikowano 28 listopada 201014 l Ta, sędziowie chyba znowu chcą pojeździć do Breslau się wyspowiadać, bo to co się ostatnio wyprawia, to kpina.
Opublikowano 28 listopada 201014 l Dziś o godzinie 21.40 odbędzie się losowanie 1/4 finału Pucharu Polski. W gronie ośmiu zespołów mających szansę na końcowy triumf jest siedmiu reprezentantów Ekstraklasy i Podbeskidzie Bielsko-Biała, które na co dzień występuje w I lidze. Mecze ćwierćfinałowe będą już rozgrywane systemem mecz i rewanż. Pierwsze spotkania zaplanowano na 1-2 marca. Rewanże odbędą się dwa tygodni później. Lech Poznań Wisła Kraków Jagiellonia Białystok Ruch Chorzów Legia Warszawa Polonia Warszawa Lechia Gdańsk Podbeskidzie Bielsko-Biała
Opublikowano 28 listopada 201014 l Wisła po samobóju Pietrasiaka pokonała Polonię, ciekawe czy Janas już wyleci :potter: Najlepsze jak po meczu piłkarze Polonii poszli podziękować kibicom i w zamian dostali w ryj śnieżkami
Opublikowano 28 listopada 201014 l Pary 1/4 finału Pucharu Polski Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała Lech Poznań - Polonia Warszawa Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok Ruch Chorzów - Legia Warszawa
Opublikowano 29 listopada 201014 l Najciekawiej piłkarsko w Gdańsku, o ile obie drużyny potraktują sprawę poważnie. Kibicowsko może być wesoło w Chorzowie. Z humorystycznych newsów: Bartosz Kaniecki największą niespodzianką wśród powołań Smudy na mecz towarzyski z Bośnią. No (pipi)a Edytowane 29 listopada 201014 l przez Tokar
Opublikowano 29 listopada 201014 l No chłopak, który gra od czasy do czasu tylko dlatego, że nikt nie jest w stanie ustalić czy bardziej kaleki jest on czy rudy klocek Mielcarz. Jego stary musi łoić wódę ze Smudą, nie ma innej opcji.
Opublikowano 29 listopada 201014 l Lol what the fuck O_O Przecież Kaniecki to bot, już mniej by mnie rozśmieszyło powołanie Cabaja czy Gąsińskiego
Opublikowano 29 listopada 201014 l Chyba bym umarł ze śmiechu Blisko trzy godziny rozmawiał właściciel Polonii Józef Wojciechowski z Jackiem Zielińskim po przegranym meczu z Wisłą Kraków. Prawdopodobnie nie na darmo.Wygląda jednak na to, że sprawa jego powrotu na Konwiktorską nabrała tempa i jest bliska finału. Najbardziej możliwy scenariusz jest taki, że szkoleniowiec, który w maju zdobył z Lechem mistrzostwo Polski i pracował już w Polonii od lipca 2008 roku do marca 2009, będzie kimś na kształt dyrektora sportowego, koordynatorem odpowiedzialnym za transfery, ale pomagającym też Pawłowi Janasowi w codziennej pracy
Opublikowano 29 listopada 201014 l To zamawiaj trumnę Będzie mu pomagał, później go zastąpi :potter: Co mnie martwi bardziej, że nasi działacze upodobali sobie eks trenerów Polonii...
Opublikowano 29 listopada 201014 l No ale to dlatego, że w Polonii już pracowali wszyscy możliwi trenerzy :potter: