Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
- Dałem arbitrowi pieniądze w podziękowaniu za dobre sędziowanie - zeznał szkoleniowiec.

To krzepiące, że szlachetny zwyczaj dawania napiwków ma się w Polsce dobrze.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

To jest lepsze

"Jednym z jego asystentów zostanie Bogusław Kaczmarek."

:potter:

A to jeszcze lepsze

Komisja Kształcenia i Licencjonowania Trenerów PZPN przyznała w środę licencję 21 trenerom. Wśród nich znalazł się mający 16 zarzutów korupcyjnych Janusz Wójcik.
Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Polonia na stulecie chce Barcelony

Jednym z najważniejszych punktów obchodów przypadającego w tym roku stulecia Polonii ma być mecz z silnym europejskim klubem na Stadionie Narodowym. W grę wchodzi FC Barcelona, ale jest droga. - Chcą półtora miliona euro - mówi właściciel "Czarnych Koszul" Józef Wojciechowski.

http://www.sport.pl/pilka/1,70997,8940078,Polonia_na_stulecie_chce_Barcelony.html

Opublikowano

Dokładnie tak ma być. 4000 ludzi na 40 000 stadionie. Będzie epicko.

Opublikowano

To Ty nie masz pojęcia ilu dzieciaków kocha Barcelonę.

A dorośli kochają Legię! Bo to klub wymagający dojrzałości!

Opublikowano

Nie wiem jak z krzesełkami, ale to chyba krakowscy kibice rzucali kibelkami na stadionie w POZnaniu :wub:

Ciekawy czy który się kupką ubrudził?

Te, murzyn-ogórek, jaki klub macie w Jarosławiu?

Opublikowano

Co wy się tak przyje**liście do tego POznania? Ja rozumiem jakby to była jedyna taka akcja w ostatnich 10 latach, ale wydaje mi się że jednak nie była. I jeszcze wypomina to kibic klubu którego fani wykazali się bardzo dużo kulturą osobistą kilka lat temu w Wilnie...

Opublikowano (edytowane)

e-Bedboyjku, wygugluj sobie hasełko "ironia".

Edytowane przez Maiden