Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Przez pół roku zarobili prawie 9mln euro na transferach, podejrzewam, że znowu przyjdą jakieś leszcze za darmo, a Cupiał wrzuci resztę do kieszeni.

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 777,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

No ale Wisła ma chyba dług w tej jego firmie, nie? Czy jak to tam jest rozwiązane?

Opublikowano

Ma i to potężny, ale chyba nie liczy, że to się kiedykolwiek zwróci w 100%. Zwłaszcza, że wyprzedał pół drużyny i bez transferów znowu będzie kompromitacja w pucharach.

Opublikowano
- Dałem arbitrowi pieniądze w podziękowaniu za dobre sędziowanie - zeznał szkoleniowiec.

To krzepiące, że szlachetny zwyczaj dawania napiwków ma się w Polsce dobrze.

Opublikowano

Theo Bos został nowym szkoleniowcem Polonii Warszawa - poinformowała stacja "Orange Sport Info"

Obstawiam, że do kwietnia się utrzyma na stołku :potter:

Opublikowano

To jest lepsze

"Jednym z jego asystentów zostanie Bogusław Kaczmarek."

:potter:

A to jeszcze lepsze

Komisja Kształcenia i Licencjonowania Trenerów PZPN przyznała w środę licencję 21 trenerom. Wśród nich znalazł się mający 16 zarzutów korupcyjnych Janusz Wójcik.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Polonia na stulecie chce Barcelony

Jednym z najważniejszych punktów obchodów przypadającego w tym roku stulecia Polonii ma być mecz z silnym europejskim klubem na Stadionie Narodowym. W grę wchodzi FC Barcelona, ale jest droga. - Chcą półtora miliona euro - mówi właściciel "Czarnych Koszul" Józef Wojciechowski.

http://www.sport.pl/pilka/1,70997,8940078,Polonia_na_stulecie_chce_Barcelony.html

Opublikowano

Przecież na takim kartoflisku to oni nawet rozgrzewać się nie będą chcieli :teehee:

Opublikowano

Może zagrają na narodowym?

Opublikowano

Umiecie czytać? w newsie stoi jak byk, że grają na narodowym.

Opublikowano

Dokładnie tak ma być. 4000 ludzi na 40 000 stadionie. Będzie epicko.

Opublikowano

To Ty nie masz pojęcia ilu dzieciaków kocha Barcelonę. Moim zdaniem stadion byłby zapełniony , a i biletów zbrakłoby.

Opublikowano

Dokładnie tak ma być. 4000 kibiców Polonii na 40 000 stadionie. Będzie epicko.

fix'd :potter:

Bo reszta to będą fani Barcelony ;)

Opublikowano

To Ty nie masz pojęcia ilu dzieciaków kocha Barcelonę.

A dorośli kochają Legię! Bo to klub wymagający dojrzałości!

Opublikowano

No trzeba mieć siłę by krzesełka wyrywać.

Opublikowano

Zwłaszcza, że technika idzie do przodu i coraz trudniej takie krzesełko wyrwać.

Opublikowano

Nie wiem jak z krzesełkami, ale to chyba krakowscy kibice rzucali kibelkami na stadionie w POZnaniu :wub:

Ciekawy czy który się kupką ubrudził?

Te, murzyn-ogórek, jaki klub macie w Jarosławiu?

Opublikowano

Co wy się tak przyje**liście do tego POznania? Ja rozumiem jakby to była jedyna taka akcja w ostatnich 10 latach, ale wydaje mi się że jednak nie była. I jeszcze wypomina to kibic klubu którego fani wykazali się bardzo dużo kulturą osobistą kilka lat temu w Wilnie...

Opublikowano

Te, murzyn-ogórek, jaki klub macie w Jarosławiu?

Google mówi J.K.S Jarosław :P

Opublikowano

Dla niektorych umiejetnosc korzystania z google to za wysokie progi.

Opublikowano

e-Bedboyjku, wygugluj sobie hasełko "ironia".

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Ja Cię Cholibka, UŻYŁEM IRONII W INTERNECIE!

250px-Nietzsche187a.jpg