Gość Maiden Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Twoje żarty nie są śmieszne. Kiedy to do Ciebie dotrze plebejuszu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/maor-melikson-blisko-wisly-krakow,1,4111498,wiadomosc.html ciekawy tydzień się zapowiada :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-krakow-pseudokibice-zabili-szefa-szalikowcow-cracovii,nId,318659 No, w Krakowie będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 O ciekawe, który stadion spłonię pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Beka Wracamy do epoki Dino Baggio and the flying knives? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Szkoda, że derby dopiero w maju Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie ma się co śmiać, u nas pozazdrościli krakowskich klimatów i jaki był wynik kilkusetosobowej ustawki pod Poddębicami to można było w mediach usłyszeć. W ramach odwetu w weekend na retkini jeździło parę samochodów i trochę osób połamało, w tym pewnie nawinął się ktoś nie mający nic wspólnego z łks-em. Niedługo trzeba będzie po ulicach chodzić w zbroi keflarowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dlatego najlepiej mieszkając w dzielnicy silnie "zwiazanej" z klubem najlepiej poruszac sie tylko samochodem, na dąbrowie też nie takie rzeczy świat widział Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 No bo na dąbrowie wbrew pozorom trochę pomiotu dawidowego koczuje. To taki trochę odpowiednik widzewskiego żabieńca - rejon kojarzony mocno z danym klubem, na którym teoretycznie nie ma prawa być żadnej ekipy przeciwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wiem, znam jeszcze z liceum pare osob, ktore ze tak powiem co jakis czas pacyfikuja niewiernych na terenie osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Krakowscy nożownicy. Nic nowego. Dzicz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Sam fakt ustawek jeszcze mogę zrozumieć, chcą się pizgać po ryjach , to niech to sobie robią gdzieś na polach po godzinach, ale już zabijanie kogoś maczetami to przesada o.O Bo z tego co się orientuję, to jest niepisana zasada że się sprzętów nie używa. Wszędzie tylko nie w Krakowie, gdzie wiadomo kultura najwyższych lotów itp. ale ustawki są na śmierć i życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 No na ustawkach jest taka zasada, chyba że ekipy inaczej się umówią. Ale to nie była ustawka a zwykła zasadzka/mord :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 gdzieś przeczytałem, ze z krakowem nikt sie na ustawki nie umawia, na ile to prawda to nie wiem, bo nie siedzę w temacie, ale może to być prawda ze względu na wszechobecny "sprzęt", nie chcial bym mieszkać w krakowie czy łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Bez przesady, chodze na mecze tyle lat i nikt mnie jeszcze nie obił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie mam zamiaru usprawiedliwiać takich akcji, wprost przeciwnie potępiam je. Nic na to nie poradzę że coś takiego dzieje się w Krakowie, czy Łodzi. To są ludzie którzy mają naje**ne we łbach, i nic, ani nikt tego nie zmieni. Mogę tylko powiedzieć/napisać że normalnemu kibicowi nic takiego nie grozi, to są porachunki między konkretnymi osobami, a że się bawią w ten sposób... ich sprawa. Ten zadźgany dzisiaj święty na pewno nie był, ale o tym powinien zadecydować sąd a nie mordercy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 (edytowane) no na Śląsku względnie spokojnie pomimo,że odmierzając cyrklem kółko stadiony Górnika,Ruchu,Polonii,GKS leżą gdzieś maks 30km od siebie. Nie wspominając o Zagłębiu Dąbrowskim zaraz niedaleko . Oczywiście dalej są dzielnice gdzie lepiej się nie zapuszczać,są ustawki i dziwne akcje ale większych patologii w stylu krakowskim nie ma. A swego czasu było duże ryzyko podobnych ekscesów z racji zabicia przez Żabki dwóch kibiców Ruchu - na szczęście skończyło się niepisaną zasadą nie wchodzenia stopą do miasta wroga, kibice Ruchu bojkotują każdy wyjazd do Zabrza, a średnio każde derby ubezpiecza około tysiąca policjantów i dwa helikoptery i jakoś da się żyć Edytowane 17 Stycznia 2011 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Takie sytuacje mają o tyle wspólnego z futbolem o ile sprawcami tych zdarzeń są kibole. O Krakowie, a poniekąd Łodzi słychać dużo interesujących historii, ale zwykłe mordowanie z powodów "przynależności" do barw innego klubu w tym samym mieście jest istnym szaleństwem. Jeśli chcą walić się po mordach nic nie stoi na przeszkodzie, aby zorganizować ustawkę i byłoby "kulturalnie", niestety ich chyba to nie rajcuje, bo szukają świeżej krwi i mają pełen fun z HUNTINGU na ludziach. Ojtam, po(pipi)ały mi się posty i zamiast swojego, wcięło Twój Sorks! /Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Takie sytuacje mają o tyle wspólnego z futbolem o ile sprawcami tych zdarzeń są kibole. Kibole to normalni kibice. Jesteś z Poznania i tego nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Kolejny się znalazł. Już tłumaczyłem, że wkradł się mały błąd logiczny, którego i tak nie mam zamiaru zmieniać. Edytowane 18 Stycznia 2011 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bo jesteś z Lubonia <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Z Australii..! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To jest jakaś wasza wielkopolska obelga, że ktoś jest z Lubonia? :| Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To jest jakaś wasza wielkopolska obelga, że ktoś jest z Lubonia? :| Luboń to prawie Liban, czyli bardziej prze(pipi)ane mieć nie można. :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Chyba, drogi Wielkopolaninie, nie masz bladego pojęcia o Libanie , że wypisujesz taki bullshit Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi