Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ofsajd
Opublikowano

prezes chyba dalej na(pipi)any leży gdzieś magazynie na piłki ;P

Opublikowano

Śląska za czasów Lenczyka jeszcze nikt nie pokonał, tak że ten wynik nie jest to jakiś tragiczna masakra ze strony Jagiellonii.

Opublikowano

Typowo polskie myślenie. Co to znaczy "jeszcze nikt" ? Oznacza tylko tyle, że kiedyś zostaną pokonani, a gdyby Jagiellonia byłaby w formie, to na pewno zdobyliby 3 punkty w meczu z Śląskiem.

Opublikowano

Kazmierczak ty cioto!!!

Temat o polskiej lidze jest tutaj prawie tak dobry jak ten o tym, która konsola jest lepsza.

Gość Maiden
Opublikowano

Ty na meczu miałeś być c'nie? Chyba, że wynik nie korzystny to i Maiden szybciej trybuny opuścił :whistling:

Maiden ma dobrą pracę i stać go na smarfona i internet 3G :teehee:

Co do meczu - Borys zaj.ebał piękną brameczkę  8)

Opublikowano

Ty na meczu miałeś być c'nie? Chyba, że wynik nie korzystny to i Maiden szybciej trybuny opuścił :whistling:

To kiepsko dopingowałeś, jeżeli w czasie meczu miałeś czas na zabawę telefonem :P (Bez spiny :)) Legia wprawiła mnie w dobry humor i nie chce by to się zmieniło :potter:

Gość Ofsajd
Opublikowano (edytowane)

To kiepsko dopingowałeś, jeżeli w czasie meczu miałeś czas na zabawę telefonem :P (Bez spiny :)) Legia wprawiła mnie w dobry humor i nie chce by to się zmieniło :potter:

Poczekaj do niedzieli ;) Bardzo mnie cieszy wczorajszy wynik Śląska, czekam na podobny wynik dla Lechii w Białymstoku :D

btw. bramki faktycznie z kosmosu.

Edytowane przez Ofsajd
Opublikowano

Dobrze, ze sedzia nie zauwazyl, ze podajacy przy drugiej bramce dla Slaska Cwielong byl na dosc wyraznym spalonym ;)

To tylko szczegół :potter:

Dokładnie, trzeba promować ofensywny futbol ;)

• Plusik 1
Opublikowano

Śląsk w zeszłym tygodniu nie wygrał przez sędziowski błąd z Jagiellonią, a Legia to chyba więcej punktów zawdzięcza sędziom, niż własnej grze, więc z punktu widzenia karmy jest to dobre.

Opublikowano

No i sr/aczka. Porażka z liderem na wyjeździe niby wliczona w koszty, ale znowu to w jaki sposób się to stało wkur/wia niemiłosiernie. Najpierw przez 20 minut napór, Wisła nie wie gdzie jest, tylko (pipi)a znowu nie mogą zakończyć akcji strzałem w światło bramki. Później oczywiście bramka stracona po pierwszej kontrze i już dalej ciężko w gaciach.

Mielcarz man of the match. Najpierw super sensowna pyskówka, a później genialna interwencja nogami w akcji sam na sam. No ja pier.dole jakim trzeba być łbem, żeby w takiej sytuacji próbować wykopywać piłkę spod nóg przeciwnikowirolleyes.gif

Gość Ofsajd
Opublikowano

Lidera mamy!! :D Jutro liczę na to że pasiaści wywalczą remis i to będzie piękny weekend. 4pkt nad Jagą, 5 nad Legią, 6 nad Lechią. Reszta już się nie liczy. Takie moje skromne zdanie.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe. Trudno będzie gonić tym bardziej, że prezentujemy styl daleki od ideałów ale jeszcze mamy do rozegrania 13 spotkań.

Jaga pięknie idzie :D