kilix 128 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Ta, myślisz, że Tusk ma cokolwiek do gadania w sprawie miast-gospodarzy Euro2012. Swoją drogą za(pipi)isty obrazek był jak Małecki prowadził doping ;] Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez kilix Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Najlepszy i tak był pan "Atak na Smolarka". Asysta fartowna. A jutro najciekawszy mecz, który pewnie zadecyduje o utrzymaniu Arki lub Pasów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Taki transparent był nie tylko na Lechu Faktycznie- właśnie oglądam Ligę+ i zwracam honor. Widzę, że na środowisko kibicowskie padł blady strach, że szeryf Donek rozprawi się z nim tak jak z dopalaczami Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Spory kontrast między wczorajszym meczem Wisły a dzisiejszym 'widowiskiem' w grodzie Kroloppa. W Krk naprawdę ładna gra (Pan Valkcx to transferowy czarodziej), normalny, kulturalny doping (prowadzony przez niejakiego Patryka Małeckiego ), a w POZnan*u marnie: na boisku mogło być gorzej, choć jak patrzę na Skabę, Manu, Wilka, Ślusarskiego czy Mikołajczyka to się zastanawiam kto tych typów wpuścił do Ekstraklasy??, na trybunach standard- z tego co wiem to każdy transparent na płocie musi być zatwierdzony przez PZPN, ale oczywiście w Lechu z obrażającym premiera transparentem nie ma problemu, zarząd klubu z przyjemnością karę zapłaci. Jak Tuska uważam za strasznego nieudacznika, tak nie obraziłbym się gdyby się wku.rwił i podziękował POZnan*iowi za Euro 2012. Jak coś to spoko, Ślunski będzie gotowy Tusk to se może. Odebrać wnuczkę z przedszkola. A tak jak już pisałem wszelkie kary ultrasi mają wliczone w koszta więc nie pierdol. Bo pojęcie masz blade... Mecz słabo-średni. Legia dobrze się zaprezentowała z oprawą lecz z dumą mogę stwierdzić, że w Kotle byli nie słyszalni. Jak to za bakero bywa na trybunach ciekawiej niż na boisku Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 normalny, kulturalny doping (prowadzony przez niejakiego Patryka Małeckiego) (...) na trybunach standard- z tego co wiem to każdy transparent na płocie musi być zatwierdzony przez PZPN, ale oczywiście w Lechu z obrażającym premiera transparentem nie ma problemu, zarząd klubu z przyjemnością karę zapłaci. (...) Kolejny raz udowadniasz że (pipi) wiesz o kibicowaniu i o tym jak się robi klimat na stadionie. Dwa światy niestety. Wyjedź do Anglii, tam sobie posiedzisz i KULTURALNIE poklaszczesz po ładnej akcji <_< PS. Jaki to był ten transparent, bo nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Wygląda na to że tylko Jaga chce jeszcze powalczyć z Wisłą o tytuł, reszta po za Lechem straciła punkty. W Lubinie powinni dostać karę za te jaja z oświetleniem, a Zagłębie powinno zatrudnić jakiegoś ogarniętego elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 a rekord frekwencji w XXI wieku dalej należy do Wielkich Derbów Śląska z 2008 roku. Wczoraj było w Poznaniu jedynie 36tyś kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 [ Mecz słabo-średni. Legia dobrze się zaprezentowała z oprawą lecz z dumą mogę stwierdzić, że w Kotle byli nie słyszalni. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PS: "nieslyszalni" piszemy razem :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 a rekord frekwencji w XXI wieku dalej należy do Wielkich Derbów Śląska z 2008 roku. Wczoraj było w Poznaniu jedynie 36tyś kibiców Ile tam było wiary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 40.700 kibiców jak mnie pamięć nie myli oficjalnie. Stadion miał pojemność 47tyś ale prawie 7 tyś miejsc było przeznaczone na sektory buforowe. Po przebudowie Śląski ma mieć 55.211 miejsc i już podjęto rozmowy z pzpn by za rok na otarcie Śląskiego tak ustawić grafik ekstraklasy by Ruch- Górnik mógł się odbyć na wyremontowanym stadionie. Odliczając buforowe będzie mogło go oglądać blisko 50tyś kibiców więc rekord który za rok ustanowią Wielkie Derby Śląska będzie mógł w naszym kraju pobić jedynie mecz ligowy oglądany na Narodowym w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 A że takiego meczu nie będzie, to i rekord zostanie na Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 rekordy i tak są i będą na śląsku zarówno jeśli chodzi o reprezentacje jak i o ligę: rekord ligi - 7 października 1973 r. Mecz Ruch Chorzów - Gwardia Warszawa na Śląskim oglądało ponoć 85 tys. widzów rekord meczu reprezentacji - 20 października 1957 Polska – ZSRR na Śląskim oglądało 100tys. widzów rekord wszechczasów - 18 września 1963 Górnik Zabrze – Austria Wiedeń na Śląskim oglądało 120tys widzów Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No to super Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 H3_H3 nie ma tak łatwo Cracovio - najpierw przypadkowy samobój Kaczmarka, potem bramką ręką Labukasa i 2:0 dla Arki :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 H3_H3 nie ma tak łatwo Cracovio - najpierw przypadkowy samobój Kaczmarka, potem bramką ręką Labukasa i 2:0 dla Arki :potter: 3:0 os'rałem się Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cracovia postanowiła że będzie walczyć o utrzymanie dopiero jak Arka sobie je zagwarantuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) yyyyyyyyyyyy............za rzucanie racami? No więc jeszcze raz oglądałem mecz, w tym także rozmaite fotoreportaże. Racę w kierunku murawy, na wejście piłkarzy, rzucili kibice wielkopolskiego klubu. Legioniści w ogóle nie mieli na tym meczu rac. Na sektor buforowy rzucane były petardy, a odpalone świece dymne nigdy nie opuściły naszego sektora. Za wypisywanie bzdur drogi Orsonie, zagazuj więc proszę, samego siebie. Elo. Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Na meczu z Legią były race? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Finał Superucharu Polski w ... Ostródzie (pipi)łem XD Ciekawe ile musieli posmarować za takie coś. Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Stona ups ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Superpucharu Polski, w lipcu będzie wycieczka na mazury Finał Pucharu Polski będzie chyba w Bydgoszczy. Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 TFU, fakt, z tego podekscytowania tym niusem się smyknąłem Z Krakowa daleka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 A kto powiedział że trzeba tam jechać na jeden mecz? Będzie można to ładnie w komponować w plany wakacyjne, na mazurach jeszcze nie byłem także w końcu jest dobra ku temu okazja No i kolejny stadion który ciężko było by odwiedzić przy okazji spotkań ligowych. btw. Gdzie rok temu był mecz o ten śmieszny pucharek? 2lata temu byłem w Lubinie, a trzy w Ostrowcu Świętokrzyskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 W Płocku, z Jagą graliśmy. @down To skończ i leć na piknik uczyć pokory kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (...) Kolejny raz udowadniasz że (pipi) wiesz o kibicowaniu i o tym jak się robi klimat na stadionie. Dwa światy niestety. Wyjedź do Anglii, tam sobie posiedzisz i KULTURALNIE poklaszczesz po ładnej akcji <_< (...) Dobra, dla mnie kibolstwo (nie kibice jako całość) to grupa którą stawiam na równi z np. dziećmi pokolenia JotPe, i na tym może skończmy dysputy. Amen Wam w POZnan*u ogólnie brakuje pokory, całe szczęście, że już jutro będziecie mieli doskonałą okazję ażeby się jej nauczyć Dzisiaj jadąc do roboty stałem w korku akurat na wysokości stadionu TSP i miałem okazję podziwiać piękną nową tymczasową trybunę, dzięki której jutro przy Rychlińskiego zasiądzie okrągłe, oszałamiające 4k widzów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Na meczu z Legią były race? o.O Orson widzial Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi