Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Maiden sie zawiesił bo dyskutowalismy o tym w sobotnie popołudnie a ten rozpoczął na nowo wątek dzis o 10 rano. Koledzy wrócili z wojaży i ci opowiedzieli "prawde"?

ja nie widziałem , komentator powiedział , ze kibice legi rzucają racami . Co jak co, tv kłamie itp itd ale bardzo wątpie by komentator zmyslał takie akcje, mysle , ze ceni sobie swa robote... innymi słowy oceniam prawdopodobienstwo tych słów na 90 proc, znajac zwłaszcza kibiców legii

Nie odwiesilem sie - po prostu wytrzezwialem po sobotnich banachaliach.

Tam nie bylo rac - koniec watku. Nastepnym razem, zamiast cos tepo powtarzac za ziomeczkiem w TV, zweryfikuj informacje.

Tym bardziej gdy na ich podstawie pozwalasz sobie na wydawanie ostrych sadow Panie goralu.

Oglądam Ci ja foty na kilku serwisach, filmiki z dopingu i ni (pipi)a nie widzę rac. Achtungi - tak, świece dymne - tak, płonące szale/fana- tak XD , race - brak. Choć nie widziałem całego filmiku z trybuny gości więc nie daję sobie pisiora odciąć.

A co do tego że komentator ceni sobie swoją pracę. Człowieku, jak Wisła robiła burdę w sektorze gości, to komentatorzy z C+ widzieli "zamieszki na stadionie" i "bijatykę". (pipi) że byli odgrodzeni od nas plexi i tylko w nią napierdzielali. Fakt, rzucali debile racami w sektor pikników, ale do zamieszek i bijatyki to temu było daleko.

Oglądam Ci ja foty na kilku serwisach, filmiki z dopingu i ni (pipi)a nie widzę rac. Achtungi - tak, świece dymne - tak, płonące szale/fana- tak XD , race - brak. Choć nie widziałem całego filmiku z trybuny gości więc nie daję sobie pisiora odciąć.

Zapomniales o fladze ktora wam schajczylismy. :hi:

A co do tego że komentator ceni sobie swoją pracę. Człowieku, jak Wisła robiła burdę w sektorze gości, to komentatorzy z C+ widzieli "zamieszki na stadionie" i "bijatykę". (pipi) że byli odgrodzeni od nas plexi i tylko w nią napierdzielali. Fakt, rzucali debile racami w sektor pikników, ale do zamieszek i bijatyki to temu było daleko.

Jak my tam byliśmy to też nie było rac, z Widzewem Ci się coś pomyrdało...

(...)

Kolejny raz udowadniasz że (pipi) wiesz o kibicowaniu i o tym jak się robi klimat na stadionie. Dwa światy niestety. Wyjedź do Anglii, tam sobie posiedzisz i KULTURALNIE poklaszczesz po ładnej akcji <_<

(...)

Dobra, dla mnie kibolstwo (nie kibice jako całość) to grupa którą stawiam na równi z np. dziećmi pokolenia JotPe, i na tym może skończmy dysputy. Amen

Wam w POZnan*u ogólnie brakuje pokory, całe szczęście, że już jutro będziecie mieli doskonałą okazję ażeby się jej nauczyć rolleyes.gif Dzisiaj jadąc do roboty stałem w korku akurat na wysokości stadionu TSP i miałem okazję podziwiać piękną nową tymczasową trybunę, dzięki której jutro przy Rychlińskiego zasiądzie okrągłe, oszałamiające 4k widzów woot.gif

Ahahahahahahhahah. "O to jest dzień który dał wam Pan..." Chyba w bielsku zapomnieliście, że mecze na najwyższym poziomie trwają 90 min :whistling:

Na stadion już są zaklepane pieniądze w budżecie i przed wakacjami będzie przetarg na coś w stylu stadionu Korony whistling.gif

Z trybun mecz wyglądał b.pozytywnie, mocna huśtawka nastrojów z wynikiem. Płakać nie będę, zadecydowały naprawdę mega utalentowane indywidualności, wszystko przy lekkiej asekuracji sędziego.

Największy żal mam o pierwszego gola Lecha, kiedy Kriwiec biegł przez pół boiska z Komanem na plecach, a ten zamiast spokojnie go przytrzymać, czy posłuchać rady połowy stadionu ("Piotrek, kur.wa tnij go!!!!") pozwolił mu dobiec do naszego pola karnego i wystawić piłę Stiliciowi.

Jeden pozytyw jest taki, że jeśli po sezonie odejdą Stilić i Rudnevs to Lech raczej na dobre ugrzęźnie w środku tabeli, bo ofensywna paka w składzie Wilk, Mikołajczak, Ubiparipariparip czy Ślusarski pod światłym przewodnictwem Bakera gradu goli nie zwiastuje teehee.gif Chrapka, coby się chłopak do końca nie zmarnował możecie nam dać z powrotem.

Po 1. po sezonie nie odejdzie więcej kluczowych zawodników niż 1

Po 2. w kolejnym oknie transferowym będziemy się wzmacniać na skrzydle, albo skrzydłach.

Ja już powiedziałem, że w finale spotka się Lech z Lechią. Legia jest tak słaba, że straci 2 gole i pożegna się z tymi rozgrywkami. Pozdrawiam.

Edytowane przez Mefi23

Jeden pozytyw jest taki, że jeśli po sezonie odejdą Stilić i Rudnevs to Lech raczej na dobre ugrzęźnie w środku tabeli, bo ofensywna paka w składzie Wilk, Mikołajczak, Ubiparipariparip czy Ślusarski pod światłym przewodnictwem Bakera gradu goli nie zwiastuje teehee.gif Chrapka, coby się chłopak do końca nie zmarnował możecie nam dać z powrotem.

Troszkę zapominasz o tym, że u nas pozbywają się 1 dobrego gracza. To po pierwsze, a po drugie, gdzie Twoje dobre wychowanie? Taka zawiść tylko dlatego że Was rozpykaliśmy? Trochę brak logiki w Twoim rozumowaniu. Jeśli będziemy grali w LE, to wyprzedaży nie będzie. A jeśli nie zagramy, to Bakero nie będzie już trenerem :potter:

Czyli tak czy srak będzie to pozytywne zakończenie :D

Podbeskidzie pokazało, że nie grają pieniądze. Zabrakło trochę doświadczenia. Dać sobie wbić 3 bramki w 20minut :turned:

Żadna zawiść, tym bardziej nie po tym meczu- przecież ogólnie wiadomo, że dla nas ważniejszy jest piątkowy mecz w Świnoujściu whistling.gif Za Lechem nie przepadam od dłuższego czasu.

Po 1. po sezonie nie odejdzie więcej kluczowych zawodników niż 1

Po 2. w kolejnym oknie transferowym będziemy się wzmacniać na skrzydle, albo skrzydłach.

(...)

A już myślałem, że dalej będziecie kontynuować pioniersko/wizjonerski pomysł gry w piłkę nożną bez ani jednego skrzydłowego rolleyes.gif Z ciężkim sercem ale ze dwóch solidnych nazwisk na tę pozycję wam życzę, bo inaczej w LE (do której jakimś psim swędem pewnie wejdziecierolleyes.gif) będzie kompromitacja.

• Minusik 1

I zawsze dobre jest to: sprzedacie najlepszych nie będziecie mieli kim grać. Odszedł Lewy przyszedł Rudniew. Jak dla mnie na plus :) Co prawda po Peszce skrzydeł nie ma. No ale mieć tak niewdzięcznego piłkarza w kadrze to tez nie najlepsze rozwiązanie. Jak by on nie grał.

Edit: I na kiedy wam ten stadion wybudują? Bo grać w ekstraklasie na takich stadionach jak u was czy Polonii W to wstyd.

Nie powiedziane też, że po awansie nie rozkupią wam tej ekipy. I tak jak awansowaliście tak szybko spadniecie :whistling:

Edytowane przez lukas1988

Malina, Malina- brama z Wisła, bramka i asysta w dwumeczu z Lechem. Pierońsko szybki skrzydłowy, parę lat temu grał w Ekstraklasie ogony w Górniku

(...)

Edit: I na kiedy wam ten stadion wybudują? Bo grać w ekstraklasie na takich stadionach jak u was czy Polonii W to wstyd.

Nie powiedziane też, że po awansie nie rozkupią wam tej ekipy. I tak jak awansowaliście tak szybko spadniecie :whistling:

Strzelam, że nie wcześniej niż za dwa lata, ale obecny stadion, choć chu.jowy jak barszcz i tak spełnia wszystkie wymogi licencyjne. I już uderzając żartem starym jak świat: nawet ma trawę rolleyes.gif

Klub Legia Warszawa został ukarany zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w czterech wyjazdowych meczach Ekstraklasy. Dodatkowo Komisja Ligi nałożyła na klub karę finansową w wysokości dziesięciu tysięcy złotych w związku z szeregiem incydentów i zakłóceniami porządku przez osoby zasiadające w sektorze kibiców gości w trakcie meczu 22. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań - Legia Warszawa (wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych, spalenie koszulki drużyny gospodarzy i wzniecenie pożaru; wywieszenie transparentów niezwiązanych z zawodami).

W związku z tym samym meczem na klub Lech Poznań nałożono karę finansową w wysokości pięciu tysięcy złotych za niewykonanie poleceń delegata PZPN, wywieszenie transparentów niezwiązanych z zawodami oraz wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych.

Co za kur.e.stwo - PZPN, jak zawsze, wspiera Legię prawda?