Gość Orson Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Maiden sie zawiesił bo dyskutowalismy o tym w sobotnie popołudnie a ten rozpoczął na nowo wątek dzis o 10 rano. Koledzy wrócili z wojaży i ci opowiedzieli "prawde"? ja nie widziałem , komentator powiedział , ze kibice legi rzucają racami . Co jak co, tv kłamie itp itd ale bardzo wątpie by komentator zmyslał takie akcje, mysle , ze ceni sobie swa robote... innymi słowy oceniam prawdopodobienstwo tych słów na 90 proc, znajac zwłaszcza kibiców legii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie odwiesilem sie - po prostu wytrzezwialem po sobotnich banachaliach. Tam nie bylo rac - koniec watku. Nastepnym razem, zamiast cos tepo powtarzac za ziomeczkiem w TV, zweryfikuj informacje. Tym bardziej gdy na ich podstawie pozwalasz sobie na wydawanie ostrych sadow Panie goralu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Oglądam Ci ja foty na kilku serwisach, filmiki z dopingu i ni (pipi)a nie widzę rac. Achtungi - tak, świece dymne - tak, płonące szale/fana- tak XD , race - brak. Choć nie widziałem całego filmiku z trybuny gości więc nie daję sobie pisiora odciąć. A co do tego że komentator ceni sobie swoją pracę. Człowieku, jak Wisła robiła burdę w sektorze gości, to komentatorzy z C+ widzieli "zamieszki na stadionie" i "bijatykę". (pipi) że byli odgrodzeni od nas plexi i tylko w nią napierdzielali. Fakt, rzucali debile racami w sektor pikników, ale do zamieszek i bijatyki to temu było daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Oglądam Ci ja foty na kilku serwisach, filmiki z dopingu i ni (pipi)a nie widzę rac. Achtungi - tak, świece dymne - tak, płonące szale/fana- tak XD , race - brak. Choć nie widziałem całego filmiku z trybuny gości więc nie daję sobie pisiora odciąć. Zapomniales o fladze ktora wam schajczylismy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Też potwierdzam. Nie było rac. Orsonie nie wierz we wszystko co mówią w TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Alez byly, huny z Warszawy do gazu111jeden11!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 płonące szale/fana- tak XD Zapomniales o fladze ktora wam schajczylismy. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Oglądam Ci ja foty na kilku serwisach, filmiki z dopingu i ni (pipi)a nie widzę rac. Achtungi - tak, świece dymne - tak, płonące szale/fana- tak XD , race - brak. Choć nie widziałem całego filmiku z trybuny gości więc nie daję sobie pisiora odciąć. A co do tego że komentator ceni sobie swoją pracę. Człowieku, jak Wisła robiła burdę w sektorze gości, to komentatorzy z C+ widzieli "zamieszki na stadionie" i "bijatykę". (pipi) że byli odgrodzeni od nas plexi i tylko w nią napierdzielali. Fakt, rzucali debile racami w sektor pikników, ale do zamieszek i bijatyki to temu było daleko. Jak my tam byliśmy to też nie było rac, z Widzewem Ci się coś pomyrdało... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) No możliwe, sorks, chodzi mi o sam fakt wyolbrzymiania Spam poleciał, wracamy ontopic Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Spoko, Obso tez widzial. Ale hamburgerka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Złodzieje i pijacy są Kibice z Warszawy Złodziejsko-przemytniczy klub To Legia Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 (...) Kolejny raz udowadniasz że (pipi) wiesz o kibicowaniu i o tym jak się robi klimat na stadionie. Dwa światy niestety. Wyjedź do Anglii, tam sobie posiedzisz i KULTURALNIE poklaszczesz po ładnej akcji <_< (...) Dobra, dla mnie kibolstwo (nie kibice jako całość) to grupa którą stawiam na równi z np. dziećmi pokolenia JotPe, i na tym może skończmy dysputy. Amen Wam w POZnan*u ogólnie brakuje pokory, całe szczęście, że już jutro będziecie mieli doskonałą okazję ażeby się jej nauczyć Dzisiaj jadąc do roboty stałem w korku akurat na wysokości stadionu TSP i miałem okazję podziwiać piękną nową tymczasową trybunę, dzięki której jutro przy Rychlińskiego zasiądzie okrągłe, oszałamiające 4k widzów Ahahahahahahhahah. "O to jest dzień który dał wam Pan..." Chyba w bielsku zapomnieliście, że mecze na najwyższym poziomie trwają 90 min Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja bym raczej powiedział, że na najwyższym poziomie rozgrywkowym w kraju, bo jednak sam poziom meczu to była okręgówka Zarówno jeśli chodzi o stadion, jak i o poziom sportowy ;/ No to teraz Maiden czekamy na Was Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Na stadion już są zaklepane pieniądze w budżecie i przed wakacjami będzie przetarg na coś w stylu stadionu Korony Z trybun mecz wyglądał b.pozytywnie, mocna huśtawka nastrojów z wynikiem. Płakać nie będę, zadecydowały naprawdę mega utalentowane indywidualności, wszystko przy lekkiej asekuracji sędziego. Największy żal mam o pierwszego gola Lecha, kiedy Kriwiec biegł przez pół boiska z Komanem na plecach, a ten zamiast spokojnie go przytrzymać, czy posłuchać rady połowy stadionu ("Piotrek, kur.wa tnij go!!!!") pozwolił mu dobiec do naszego pola karnego i wystawić piłę Stiliciowi. Jeden pozytyw jest taki, że jeśli po sezonie odejdą Stilić i Rudnevs to Lech raczej na dobre ugrzęźnie w środku tabeli, bo ofensywna paka w składzie Wilk, Mikołajczak, Ubiparipariparip czy Ślusarski pod światłym przewodnictwem Bakera gradu goli nie zwiastuje Chrapka, coby się chłopak do końca nie zmarnował możecie nam dać z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Po 1. po sezonie nie odejdzie więcej kluczowych zawodników niż 1 Po 2. w kolejnym oknie transferowym będziemy się wzmacniać na skrzydle, albo skrzydłach. Ja już powiedziałem, że w finale spotka się Lech z Lechią. Legia jest tak słaba, że straci 2 gole i pożegna się z tymi rozgrywkami. Pozdrawiam. Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jeden pozytyw jest taki, że jeśli po sezonie odejdą Stilić i Rudnevs to Lech raczej na dobre ugrzęźnie w środku tabeli, bo ofensywna paka w składzie Wilk, Mikołajczak, Ubiparipariparip czy Ślusarski pod światłym przewodnictwem Bakera gradu goli nie zwiastuje Chrapka, coby się chłopak do końca nie zmarnował możecie nam dać z powrotem. Troszkę zapominasz o tym, że u nas pozbywają się 1 dobrego gracza. To po pierwsze, a po drugie, gdzie Twoje dobre wychowanie? Taka zawiść tylko dlatego że Was rozpykaliśmy? Trochę brak logiki w Twoim rozumowaniu. Jeśli będziemy grali w LE, to wyprzedaży nie będzie. A jeśli nie zagramy, to Bakero nie będzie już trenerem :potter: Czyli tak czy srak będzie to pozytywne zakończenie Podbeskidzie pokazało, że nie grają pieniądze. Zabrakło trochę doświadczenia. Dać sobie wbić 3 bramki w 20minut Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Żadna zawiść, tym bardziej nie po tym meczu- przecież ogólnie wiadomo, że dla nas ważniejszy jest piątkowy mecz w Świnoujściu Za Lechem nie przepadam od dłuższego czasu. Po 1. po sezonie nie odejdzie więcej kluczowych zawodników niż 1 Po 2. w kolejnym oknie transferowym będziemy się wzmacniać na skrzydle, albo skrzydłach. (...) A już myślałem, że dalej będziecie kontynuować pioniersko/wizjonerski pomysł gry w piłkę nożną bez ani jednego skrzydłowego Z ciężkim sercem ale ze dwóch solidnych nazwisk na tę pozycję wam życzę, bo inaczej w LE (do której jakimś psim swędem pewnie wejdziecie) będzie kompromitacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Taka sama kompromitacja jak w zeszłym sezonie, c'nie? Taaaak, Ty lepiej się martw o awans do ekstraklasy Z takimi końcówkami, jak pokazaliście w PP ten awans wcale taki pewny nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) I zawsze dobre jest to: sprzedacie najlepszych nie będziecie mieli kim grać. Odszedł Lewy przyszedł Rudniew. Jak dla mnie na plus Co prawda po Peszce skrzydeł nie ma. No ale mieć tak niewdzięcznego piłkarza w kadrze to tez nie najlepsze rozwiązanie. Jak by on nie grał. Edit: I na kiedy wam ten stadion wybudują? Bo grać w ekstraklasie na takich stadionach jak u was czy Polonii W to wstyd. Nie powiedziane też, że po awansie nie rozkupią wam tej ekipy. I tak jak awansowaliście tak szybko spadniecie Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Malinowski? dobrze kojarzę? W dwumeczu zaprezentował się dosyć dobrze, to jest nominalny napastnik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Malina, Malina- brama z Wisła, bramka i asysta w dwumeczu z Lechem. Pierońsko szybki skrzydłowy, parę lat temu grał w Ekstraklasie ogony w Górniku (...) Edit: I na kiedy wam ten stadion wybudują? Bo grać w ekstraklasie na takich stadionach jak u was czy Polonii W to wstyd. Nie powiedziane też, że po awansie nie rozkupią wam tej ekipy. I tak jak awansowaliście tak szybko spadniecie Strzelam, że nie wcześniej niż za dwa lata, ale obecny stadion, choć chu.jowy jak barszcz i tak spełnia wszystkie wymogi licencyjne. I już uderzając żartem starym jak świat: nawet ma trawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ile ma lat ten zawodnik, bo szczerze powiedziawszy nie chce mi się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klub Legia Warszawa został ukarany zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w czterech wyjazdowych meczach Ekstraklasy. Dodatkowo Komisja Ligi nałożyła na klub karę finansową w wysokości dziesięciu tysięcy złotych w związku z szeregiem incydentów i zakłóceniami porządku przez osoby zasiadające w sektorze kibiców gości w trakcie meczu 22. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań - Legia Warszawa (wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych, spalenie koszulki drużyny gospodarzy i wzniecenie pożaru; wywieszenie transparentów niezwiązanych z zawodami). W związku z tym samym meczem na klub Lech Poznań nałożono karę finansową w wysokości pięciu tysięcy złotych za niewykonanie poleceń delegata PZPN, wywieszenie transparentów niezwiązanych z zawodami oraz wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych. Co za kur.e.stwo - PZPN, jak zawsze, wspiera Legię prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Puchar Polski w tym roku wyląduje w Stolicy. Rzekłem! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi