Bartg 5 435 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Liga jest całkiem śmieszna w tym sezonie, jeden-dwa dobre mecze i jesteś praktycznie w pucharach, dwie porażki i lecisz nad strefę spadkową Będzie piękny fail w europejskich pucharach latem Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Występy w lidze wcale nie muszą przekładać się na występy w Europie, co doskonale pokazał w tym sezonie Lech. W lidze piach, w LE eleganckie mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bo tak naprawde chodzi o to, ze nasza liga jest bardzo mocna, i tu nawet Real bylby szosty <ok> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Czy Puchar jest wasz to się jeszcze przekonamy ... (chociaż może nie przecież macie Manu czarny ninja Polskiej Ligi ! ) Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez ZonaRepublic Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ostatnimi czasy obrodziło w fanów ekstraklasy widzę :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 ja tam tylko Legi nie lubie , ekstraklase od swieta sledze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zaraz przyjdzie Maiden i powie że masz kompleks, bo dla Niego nie lubić czegoś = mieć kompleks XD No a ontop. tabela spłaszczyła się jeszcze bardziej. Od 4-12 miejsca są 3 ptk różnicy XD No kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ekstraklasa jest ok i można podyskutować , ale jeżeli jakiś fan legi ma sceptyczne podejście do Lecha to nie ominę takiego tematu ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ekstraklasa jest ok i można podyskutować , ale jeżeli jakiś fan legi ma sceptyczne podejście do Lecha to nie ominę takiego tematu ! Legii trochę szacunku, pędzlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) I większych zdolności ortograficznych, juniorze Historią piłki nożnej się specjalnie nie interesuję, więc nt. Lecha Poznań się nie wypowiadam. Zostawiam więc ten wątek zainteresowanym - historykom sportu. Co do samego Manu: Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jeżeli chodzi o kompleksy to wystarczy spojrzeć na tabelę poniżej... http://pl.wikipedia.org/wiki/Tabela_wszech_czasów_Ekstraklasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Kolejny fan historii? Jeśli chodzi o Wasze problemy, wystarczy spojrzeć na AKTUALNĄ tabelę :potter: A już w ogóle uber pro jest spojrzeć na tabelę rundy wiosennej Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jeżeli chodzi o kompleksy to wystarczy spojrzeć na tabelę poniżej... http://pl.wikipedia.org/wiki/Tabela_wszech_czasów_Ekstraklasy No graliście 24 sezony więcej od Lecha a zdobyliście aż 2 mistrzostwa więcej. Szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Coz, moze i tak ale jak spojrze na obecna tabele to widze: Lech 33pkt. Legia 32pkt. więc rozumiem ze nie poruszasz tematu, ktora z druzyn obecnie jest lepsza?? No graliście 24 sezony więcej od Lecha a zdobyliście aż 2 mistrzostwa więcej. Szacun... Tyle ze Legia na podium była 30 razy a Lech... 10 Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez OsciBosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Obecnie Lech jest lepszy. Myślałem że dla każdego kto potrafi liczyć do 33 to oczywiste :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Coz, moze i tak ale jak spojrze na obecna tabele to widze: Lech 33pkt. Legia 32pkt. więc rozumiem ze nie poruszasz tematu, ktora z druzyn obecnie jest lepsza?? No graliście 24 sezony więcej od Lecha a zdobyliście aż 2 mistrzostwa więcej. Szacun... Tyle ze Legia na podium była 30 razy a Lech... 10 "Jeśli jesteś pierwszy, to jesteś pierwszy. Jeśli jesteś drugi, to jesteś nikim." (Bill Shankly) W piłce jak i w innych sportach liczą się tytuły i mistrzostwa. O niższych nic nie dających miejscach się nie mówi bo i po co. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Obecnie Lech jest lepszy. Myślałem że dla każdego kto potrafi liczyć do 33 to oczywiste :potter: Chyba nawet wole zeby byl pod koniec tego sezonu lepszy i zdobyl PP, bo to co w tej chwili sie u nas dzieje to wstyd i hańba... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Nie tyle wstyd i hańba, co po prostu Maciej Skorża :potter: My mamy JMB który w jakiśtam sposób stara się też wszystko zepsuć ale nie za bardzo mu to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Jeżeli OsciBosciego nazywasz fanem historii, to siebie Wielkopolaninie określaj proszę mianem fanem science-fiction, względnie, niedoszłym prawnikiem. Odpowiedz mi proszę Stona na jedno pytanie - jak się czujesz z faktem, że twór któremu kibicujesz, choć nosi nazwę Lecha Poznań, nie poniósł konsekwencji przekrętów korupcyjnych które zostały mu udowodnione. Czy dobrze, się stało, że całą winę ponieśli piłkarze, np. wasza ukochana legenda, Piotr R.? "Jeśli jesteś pierwszy, to jesteś pierwszy. Jeśli jesteś drugi, to jesteś nikim." (Bill Shankly) W piłce jak i w innych sportach liczą się tytuły i mistrzostwa. O niższych nic nie dających miejscach się nie mówi bo i po co. No to przecież już ustaliliśmy ilukrotnie Legia sięgała po majstra, a ilukrotnie Lech do 2006 r. (dalej, przynajmniej ja, nie liczę). Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Pamietajmy jeszcze o jednym skradzionym Mistrzostwie... Poza tym wszyscy dobrze wiemy ze fanom Lecha bardziej niz na swojej druzynie zalezy na obrazaniu Legii. A prawda jest taka ze dla Nas najwiekszym przeciwnikiem jest Widzew i Wisła, a Poznaniacy na siłe próbują dołączyc do tego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Już Ci Maiden to tłumaczyłem X razy , przeszukaj sobie ten temat, temat o Lechu, przeczytaj , masz odp. Ja nie mam zamiaru co dwa miesiące tłumaczyć Ci wciąż tego samego. I po raz kolejny, nie mamy zamiaru na siłę nigdzie dołączać. Sportowo już to dawno zrobiliśmy :potter: A do nienawiści do Legii nas po prostu wychowano. Mi z tym dobrze. My pamiętamy o skradzionych piłkarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Skrardzionym przez PZPN, i oddanym jeszcze wtedy istniejącemu Lechowi warto dodać (pod zarzutem rzekomej korupcji, której Legii nigdy nie udowodniono). I choćby którykolwiek z was się nawet zes.rał na fioletowo, to takie są fakty. Lech natomiast, punktami handlował, a całą winę zrzucono na piłkarzy. Klubu nigdy należycie nie pokarano (spadek do I ligi by się przydał). Osci: Dokładnie, największa kosa jest z Widzewem (dlatego jestem tak napalony na meczyk, tym bardziej po info od Tokara) a dalej Wisła/Polonia. Wielkopolan wrzuciłbym do "trzeciej" kategorii typu Arka/Cracovia. Edit: Stona: Czytaj ze zrozumieniem - Ty mi X tłumaczyłeś sposób przeprowadzenia fuzji. Nie przedstawiłeś mi swoich odczuć na na temat afery korupcyjnej z udziałem Lecha Poznań, i braku kary dla tegoż. Podzielisz się opinią? Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Tak, nic nam jako klubowi nie udowodniono. Tak jak Wam. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Tak, nic nam jako klubowi nie udowodniono. Tak jak Wam. Proste. W sumie tak, bo teraz gracie na papierach Amici Wronki, a wydaję się, że ona była czysta Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Już Ci Maiden to tłumaczyłem X razy , przeszukaj sobie ten temat, temat o Lechu, przeczytaj , masz odp. Ja nie mam zamiaru co dwa miesiące tłumaczyć Ci wciąż tego samego. I po raz kolejny, nie mamy zamiaru na siłę nigdzie dołączać. Sportowo już to dawno zrobiliśmy :potter: A do nienawiści do Legii nas po prostu wychowano. Mi z tym dobrze. My pamiętamy o skradzionych piłkarzach. Zeby jeszcze pokazac roznice miedzy nami, to jak w Warszawie wystawialiscie swojego Batmana, to My prowadzilismy caly czas doping, a jak My puscilismy pod koniec Stadionowych Zadymiarzy to skupiliscie sie na obrazaniu nas. Jak to inaczej nazwac jak nie kompleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi