Bartg 5 435 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Powoli dochodzimy do granicy jakiegoś absurdu absolutnego, w następnej kolejce proponuję 90 minut "jebac pzpn", może delegat umrze na zawał. Edytowane 22 Maja 2011 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 W następnych kolejkach raczej standardowo, szydera na trybunach i brak oprawy oraz dopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Te kurwa ćwoki nawet meczu kadry nie umieją zorganizować. Nie przypominam sobie by wcześniej karali za bluzgi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 LOLwuut? Karali karali ale tylko jako bonus. Tzn. była kara główna[XD] np. piro i do tego z urzędu dochodziła kara za bluzgi, za samo bluzganie nie karano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) @Stona, skąd masz tę rozpiskę? Edytowane 22 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Post Sociosa na forum WL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Jagiellonia dostała 10 000 pln kary za szczególne natężenie wulgaryzmów na meczu z Legią. Wiadomo, na kogo bluzgali i nie sądzę, by było to częstsze niż gdziekolwiek indziej (chodzi o miasta gdzie nie bali sie bluzgać). Po prostu do 85min stanowiło jedyny doping. Wg delegata PZPN: - 13 x "(pipi) PZPN", - 3 x "ole ole, od(pipi)", - 3 x "policja (pipi)ana będzie", - 2 x "(pipi) (pipi)" (do piłkarzy Legii), - 3 x "Donald! co? Ty (pipi)", - 3 x "Donald łobuzie, wsadzimy Ci (pipi)a w buzię", - 6 x "Donald gdzie Twój mózg", - 4 x "gdzie są drogi i stadiony, Donald (pipi)u (pipi)ony", - 3 x "strzelcie (pipi)m gola". (pipi)łem XD Ciekawe kiedy ktoś dorwie ich taryfikator Beczka totalna, dostali 10k za bluzgi. PZPN przechodzi samych siebie , pewnie im hajsu zaczyna brakować. Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny albo karze nagany. Według mnie to powinni zamknąć ten plebs. Nie chciałbym być z córką na meczu gdzie banda bezmózgów śle na lewo i prawo bluzgi.To tyle w temacie. Edytowane 22 Maja 2011 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) No boga, nie oglądaj posiedzeń sejmu przy córce, i nie posyłaj jej do szkoły. Wulgaryzmy, wulgaryzmami, ale jeszcze jakiś bydlak ją dmuchnie za parę lat, i co będzie ? Edytowane 22 Maja 2011 przez Maiden 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 No boga, nie oglądaj posiedzeń sejmu przy córce, i nie posyłaj jej do szkoły. Wulgaryzmy, wulgaryzmami, ale jeszcze jakiś bydlak ją dmuchnie za parę lat, i co będzie ? Ader zostanie dziadkiem? Podobno kibice Banika Ostrawa i Gieksy na wyjeździe do Pilzna wywiesili transparent: "Kibole z Polski oglądają tu mecze Czeskie stadiony też zamkniecie?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) No boga, nie oglądaj posiedzeń sejmu przy córce, i nie posyłaj jej do szkoły. Wulgaryzmy, wulgaryzmami, ale jeszcze jakiś bydlak ją dmuchnie za parę lat, i co będzie ? Niestety zachowaniem jak trzoda w chlewie kibice(?) niczego nie osiągną. Zabawnie to wygląda - te wszystkie lamenty kiboli,ultrasów i kij wie czego jeszcze.Nie jestem za zamykaniem stadionów,ale bandy troglodytów też nie popieram. Powinni podnieść ceny biletów jak w Anglii,gdzie plebs na porządne mecze nie idzie,bo go nie stać. Dalej się nawzajem pocieszajcie,plusujcie swoje denne wypowiedzi i klepcie po plecach,ale jeśli nic się nie zmieni w zachowaniu stadionowych chuliganów,to hasła "Donald matole" na nic się zdadzą. Edytowane 22 Maja 2011 przez Ader 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) No boga, nie oglądaj posiedzeń sejmu przy córce, i nie posyłaj jej do szkoły. Wulgaryzmy, wulgaryzmami, ale jeszcze jakiś bydlak ją dmuchnie za parę lat, i co będzie ? ą.Zabawnie to wygląda - te wszystkie lamenty kiboli,ultrasów i kij wie czego jeszcze.Nie jestem za zamykaniem stadionów,ale bandy troglodytów też nie popieram. "Angielskie" ceny biletów zafundował nam PZPN na mecz z Argentyną. Dam sobie łapę uciąć, że na 30.000-czny stadion, przyjdzie góra 7000 osób. Będziesz miał swoją Anglię. I dopłacisz do niej z własnych pieniędzy, gdyż, szacunkowo, żeby zwrócić sobie koszta organizacji imprezy masowej na tym stadionie, trzeba około 10.000 widzów. Tak na marginesie; Czy Ty w ogóle znasz pojęcie słów których używasz? Wiesz czym się różni ultras od chuligana? Śmiem wątpić. Zajmij się więc lepiej pieluchami. Dalej się nawzajem pocieszajcie,plusujcie swoje denne wypowiedzi i klepcie po plecach Postaw sobie fioletowego klocucha z zazdrości Edytowane 22 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) No boga, nie oglądaj posiedzeń sejmu przy córce, i nie posyłaj jej do szkoły. Wulgaryzmy, wulgaryzmami, ale jeszcze jakiś bydlak ją dmuchnie za parę lat, i co będzie ? Niestety zachowaniem jak trzoda w chlewie kibice(?) niczego nie osiągną. Zabawnie to wygląda - te wszystkie lamenty kiboli,ultrasów i kij wie czego jeszcze.Nie jestem za zamykaniem stadionów,ale bandy troglodytów też nie popieram. Powinni podnieść ceny biletów jak w Anglii,gdzie plebs na porządne mecze nie idzie,bo go nie stać. Dalej się nawzajem pocieszajcie,plusujcie swoje denne wypowiedzi i klepcie po plecach,ale jeśli nic się nie zmieni w zachowaniu stadionowych chuliganów,to hasła "Donald matole" na nic się zdadzą. Tym dowiodłeś, że nie wiesz o czym mówisz. Maiden mnie uprzedził. Edytowane 22 Maja 2011 przez Ore Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Niestety zachowaniem jak trzoda w chlewie kibice(?) niczego nie osiągną. Zabawnie to wygląda - te wszystkie lamenty kiboli,ultrasów i kij wie czego jeszcze.Nie jestem za zamykaniem stadionów,ale bandy troglodytów też nie popieram. Powinni podnieść ceny biletów jak w Anglii,gdzie plebs na porządne mecze nie idzie,bo go nie stać. Dalej się nawzajem pocieszajcie,plusujcie swoje denne wypowiedzi i klepcie po plecach,ale jeśli nic się nie zmieni w zachowaniu stadionowych chuliganów,to hasła "Donald matole" na nic się zdadzą. Twierdzisz że przez podniesienie cen biletów wzrośnie poziom spotkań w lidze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Niestety zachowaniem jak trzoda w chlewie kibice(?) niczego nie osiągną. Zabawnie to wygląda - te wszystkie lamenty kiboli,ultrasów i kij wie czego jeszcze.Nie jestem za zamykaniem stadionów,ale bandy troglodytów też nie popieram. Powinni podnieść ceny biletów jak w Anglii,gdzie plebs na porządne mecze nie idzie,bo go nie stać. Dalej się nawzajem pocieszajcie,plusujcie swoje denne wypowiedzi i klepcie po plecach,ale jeśli nic się nie zmieni w zachowaniu stadionowych chuliganów,to hasła "Donald matole" na nic się zdadzą. Twierdzisz że przez podniesienie cen biletów wzrośnie poziom spotkań w lidze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Myślę że właśnie ludzie pokroju Adera zasiadają w PZPN. Beton taki. Podnieśmy ceny biletów, podniesie się poziom reprezentacji! Podnieśmy wysokość kar za oprawy, podniesiemy poziom dopingu! Koledzy, a teraz podnieśmy kieliszki w górę, podniesiemy sobie poziom samozadowolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ader musi być bogatym tatusiem, mnie nie stać na mecz z Argentyną, należę więc (według jego kryteriów) do plebsu Noworysz z Ozorkowa ku.rwa ma.ć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Maiden jeśli zsumować wartości alkoholi, które nabywasz , czym chwalisz sie w hp, to wychodz,ze mógłbyś chodzić "na Argentyne" 2 razy w tygodniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Gdyby nie jedno zdanie to możnaby uznać ulotkę za rzetelną, ale "gdzie w ponad rok od katastrofy w Somleńsku nieznane są przyczyny śmierci najważniejszych osób w państwie" to już wiadomo kto za tym gęga. kibol protest powered by PiS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) A czy są znane? Oświeć mnie Watsonie. Orson: Nie stać mnie na przepłacanie szrotu. 100 x bardziej wolę (za tę cenę) pójść na np. dobrą sztukę do Opery Narodowej. Edytowane 22 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 wg mnie sprawa jest prosta: przez lata kibice grali w chu.ja , teraz zagrano z nimi. Coś jak karma, wszystko co robisz do ciebie wraca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) O, to za jego karmę, Donalda wy.je.bie na najdalsze księżyce Saturna Edytowane 22 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja wam proponuję ignorować takich ludzi jak Ader. Do niczego to nie prowadzi a stadiony zna z GóWna itp. Olać Ciepłym sikiem, wg mnie sprawa jest prosta: przez lata kibice grali w chu.ja , teraz zagrano z nimi. Coś jak karma, wszystko co robisz do ciebie wraca... Edit: przykłady proszę :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) No boga, nie oglądaj posiedzeń sejmu przy córce, i nie posyłaj jej do szkoły. Wulgaryzmy, wulgaryzmami, ale jeszcze jakiś bydlak ją dmuchnie za parę lat, i co będzie ? ą.Zabawnie to wygląda - te wszystkie lamenty kiboli,ultrasów i kij wie czego jeszcze.Nie jestem za zamykaniem stadionów,ale bandy troglodytów też nie popieram. "Angielskie" ceny biletów zafundował nam PZPN na mecz z Argentyną. Dam sobie łapę uciąć, że na 30.000-czny stadion, przyjdzie góra 7000 osób. Będziesz miał swoją Anglię. I dopłacisz do niej z własnych pieniędzy, gdyż, szacunkowo, żeby zwrócić sobie koszta organizacji imprezy masowej na tym stadionie, trzeba około 10.000 widzów. Tak na marginesie; Czy Ty w ogóle znasz pojęcie słów których używasz? Wiesz czym się różni ultras od chuligana? Śmiem wątpić. Zajmij się więc lepiej pieluchami. Dalej się nawzajem pocieszajcie,plusujcie swoje denne wypowiedzi i klepcie po plecach Tak się składa ,że wiem co to ultras,a co to hools.Jestem kibicem ŁKSu od lat 11 i wiem prawdopodobnie więcej na temat całego tego zjawiska niż nie jeden z was.Byłem na wielu meczach,derbach nie derbach,nie tylko w Polsce i wiem jak to zjawisko wygląda np. w Niemczech,Francji czy Anglii. Ale co ja wam będę tłumaczył,wy wiecie najlepiej i wy znacie jedyna prawdę. Ale jak mówiłem - możecie kontynuować swoje biadolenie i kreować się na uciśnionych,obrońców prawdy i wolności,a także wzorowych obywateli i patriotów. Good luck. P.S Niestety zachowaniem jak trzoda w chlewie kibice(?) niczego nie osiągną. Zabawnie to wygląda - te wszystkie lamenty kiboli,ultrasów i kij wie czego jeszcze.Nie jestem za zamykaniem stadionów,ale bandy troglodytów też nie popieram. Powinni podnieść ceny biletów jak w Anglii,gdzie plebs na porządne mecze nie idzie,bo go nie stać. Dalej się nawzajem pocieszajcie,plusujcie swoje denne wypowiedzi i klepcie po plecach,ale jeśli nic się nie zmieni w zachowaniu stadionowych chuliganów,to hasła "Donald matole" na nic się zdadzą. Twierdzisz że przez podniesienie cen biletów wzrośnie poziom spotkań w lidze? Jak ja mam to skomentować?Większej głupoty dawno nie słyszałem. Chodziło o to,że gdy podniesie się ceny biletów, taki tępak o mętnym spojrzeniu, prosto spod bramy, nie wjedzie na mecz,bo nie będzie go na to stać. Jasne,.wiem,że ludzie robiący zadymy na stadionach to nie tylko margines,ale jeśli w Anglii pomogło choć trochę,to czemu ma u nas nie pomóc?Oczywiście same podwyżki cen to tylko jeden z wielu środków jakie należy wprowadzić(np. ogromne kary finansowe dla hoolsów,nie dla klubu,respektowanie zakazów stadionowych itp.),by zmarginalizować to zjawisko. Problem jest tylko taki,że taka przemiana potrwa lata,a nie jak uważa rząd - zniknie z dnia na dzień. Co do samego kibicowania - na pewno nie jestem typem kibica,który to, jak słynny Staruch, wbiega na boisko i uderza zawodnika drużyny,której jest kibicem - jego motywy mnie interesują. To jest duma Warszawy,największy kibic Legii?Fajnie tam macie. Nie należę też do ludzi,którym skacze adrenalina przy wykrzykiwaniu haseł w stylu "CHWDP" czy "JE.BAĆ tu nazwa drużyny !!" Edytowane 22 Maja 2011 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 No boga, nie oglądaj posiedzeń sejmu przy córce, i nie posyłaj jej do szkoły. Wulgaryzmy, wulgaryzmami, ale jeszcze jakiś bydlak ją dmuchnie za parę lat, i co będzie ? ą.Zabawnie to wygląda - te wszystkie lamenty kiboli,ultrasów i kij wie czego jeszcze.Nie jestem za zamykaniem stadionów,ale bandy troglodytów też nie popieram. "Angielskie" ceny biletów zafundował nam PZPN na mecz z Argentyną. Dam sobie łapę uciąć, że na 30.000-czny stadion, przyjdzie góra 7000 osób. Będziesz miał swoją Anglię. I dopłacisz do niej z własnych pieniędzy, gdyż, szacunkowo, żeby zwrócić sobie koszta organizacji imprezy masowej na tym stadionie, trzeba około 10.000 widzów. Tak na marginesie; Czy Ty w ogóle znasz pojęcie słów których używasz? Wiesz czym się różni ultras od chuligana? Śmiem wątpić. Zajmij się więc lepiej pieluchami. Dalej się nawzajem pocieszajcie,plusujcie swoje denne wypowiedzi i klepcie po plecach Tak się składa ,że wiem co to ultras,a co to hools.Jestem kibicem ŁKSu od lat 11 i wiem prawdopodobnie więcej na temat całego tego zjawiska niż nie jeden z was.Byłem na wielu meczach,derbach nie derbach,nie tylko w Polsce i wiem jak to zjawisko wygląda np. w Niemczech,Francji czy Anglii. Ale co ja wam będę tłumaczył,wy wiecie najlepiej i wy znacie jedyna prawdę. Ale jak mówiłem - możecie kontynuować swoje biadolenie i kreować się na uciśnionych,obrońców prawdy i wolności,a także wzorowych obywateli i patriotów. Good luck. Pozazdrościć ŁKS-owi kibiców. "Wiem ale nie powiem" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 22 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi