Gość Maiden Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Obraźliwe transparentry i klniecie przez spora częś meczu to lokalny folklor. Tam tego raczej nie ma. Wątpie by na Premierleague chodzilł tylko kwiat narodu angielskiego jednak od dawna tam nie lecą już "fucki" z trybun. Ty: A. Nie mówisz poważnie B. Nie wiesz, bo Premiership nie oglądasz Zacznijmy od tego, że jak Angole w ogóle doping prowadzą, to najczęściej polega on na wrzucaniu na rywali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Orson, jesteś śmieszny. Jak mantrę powtarzasz że chcesz na trybunach Anglię , bo dzięki temu wg. Ciebie w MAGICZNY sposób nasi kopacze zaczną grać w piłkę. Puknij się w głowę. Jesteś fanem piknikowania? Zacznij chodzić na stadion. Kupuj karnety. Im więcej Was będzie na stadionie, tym mniej będzie Nas. PROSTE. Tylko trzeba coś dać od siebie, a nie siedzieć przed TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) przeszkadza mi przeklinanie, nie lubie tego i staram sie nie używać w życiu codziennym to i na meczach nie trawie a ze zdjęć które dałeś wole to z premierleague bo tam ważne jest to co NA BOISKU a nie palenie światełek (race) czy śpiewanie wulgarnych hasełek nie wątpie, że ekstraklasa też taka kiedyś bedzie, stanie sie masowa i kulturalna .a LM będzie gościła tu co sezon. Powoli powoli pękają pozostałosći popier.doloności : -) i wogóle cóż za porównanie, Old Traford a ten się pyta czy chce takiej atmosfery...nie no, lepsza klima jest na Łazienkowskiej , palą race i mają flagę z Jezusem (LOL : -) i dostają w dupe od litewskich kelnerów. A pitem demolują litwe dając powód litwinom do nazywania Polaków dzikusami, jakby mało było zatargów miedzy krajami dawnej konfederacji. Rzygac mi sie chce sytuacją gdy tabuny ludzi ciągle pierd.olą o oprawie a o samej piłce niemal wogóle. Rzygać mi się chcę jak czytam te Twoje płacze w kółko o jednym. O czym innym chcesz rozmawiać jak piłka u nas leży i kwiczy, a oglądanie meczy to w większości jest katorgą? Ja no własnie nie zawsze, Lech gra całkiem fajną piłkę , która sie bardzo fajnie ogląda , wisła tez potrafi czaem zagrac dobry futbol (mam nadzieję , ze w eliminacjach coś pokażą, kto wie...) czy moja wizja kibicowania jest utopijna? akurat, zobaczycie za 10 lat jak sie wszystko w tej materii zmieni, siegnijcie pamięcią 10 -15 lat wstecz i pomyślcie jak to wyglądało i zauważcie trend w którym to idzie a , ze ciągle o tym samym? Bo akurat ten temat jest ostatnio "hot", bedą eliminacje do LM, będą puchary , bedziemy pisac ciekawsze rzeczy ....no chyba, ze wy znów zamiast o grze bedziecie pałowac sie nad oprawą;-) ________________________________________ stona to ty jesteś smieszny...nie w magiczny sposób piknikowanie podniesie poziom piłki a w bardzo prosty :potter: bedzie nas stadionach grzecznie , zaczną przychodzi masy, nie od razu ale to bedzie szło w tym kierunku , co zapewni coraz większe wpływy do kasy a dalej sam wiesz... aha i zastanów sie czy moderator powinien używac zwrotów "jesteś smieszny" w kierunku userów.... Edytowane 24 Maja 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 15 lat temu Legia i Widzew z powodzeniem grały w Lidze Mistrzów :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Legie pamietam, swietne mecze... i co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) To ad hoc Twojej wizji w której model kibicowania przekłada się na wyniki sportowe :potter: Edytowane 24 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) ha, mylisz sie! Otóż Legia epoki Pisza, podbrożnego, Szczesnego seniora zbudowała switną drużyne. Tak samo jak wisła Szymkowiaka, Frankowskiego , Kosy i Żurawskiego. Tyle, że po sukcesach piłkarze ci byli od razu wykupowani a na transfery nie było. tzn było ale na farta, na sprawdzonych piłarzy nie było siana. Widac to na przykładzie "twojej" Legii , która nie może trafic i kupuje buble- Chinyama , Manu i wielu innych Lech ma farta i dlatego jest na fali. Wtopili raczej z Ubi paripem ale taki Rudnevs wynagradza wszystko. Tyle, ze fart zawsze sie kiedyś skonczy. A teraz spójrz na Porto- nie jest to potega finansowa jak barca, real czy Chelsea , tez im wykupili złota druzyne, wygrywająco LM i Uefa. Jednak tam moedel piknikowania (cho innego niż w anglii ) zapewnia wpływy i kupują dobrych piłkarzy, bez ryzyka. dlatego porto wygrało LE. Na tym to polega, oni nie rezykują z transferami, tam nie kupuje sie obiecujących graczy a już bardzo solidnych, tam nie ma przypadku. Bo ich stac by nie było. elo. rób mi oscypka. Edytowane 24 Maja 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 @Orson tip: nazwy drużyn piszemy wielką literką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Tak jak i zwroty osobowe: Ty, Wy, Twoja itp. :potter: Co do wątku: tzn było ale na farta, na sprawdzonych piłarzy nie było siana. Widac to na przykładzie "twojej" Legii , która nie może trafic i kupuje buble- Chinyama , Manu i wielu innych Tamta Legia wykupiła pół składu Widzewa z LM, a więc graczy "sprawdzonych", na czele z Łapińskim, Siadaczką, i niedoszłą gwiazdą Blackburn, Markiem Citko :potter: Masz nikłe pojęcie o rodzimej piłce. Nie mamy o czym rozmawiać góralu, przynajmniej nie w tym temacie. Edytowane 24 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Hahaha niejaki Orson z herbem Chelsea w Avatarze wypowiada sie na temat dopingu na stadionach w Premiership ... Przeklenstwa wrzucanie na przeciwnika i kibicow rywali ( oczywiscie apogeum pod kratami dzielacymi sektor przyjezdnych od gospodarzy ) to ESENCJA kibicowania w Premiership vide np ostatni mecz na ktorym bylem United z Wolves ( jakis siwy grubas z potezna broda z Wolverhampton darl dosc glosno morde to bylo slychac jak kilkadziesiac osob zaczyna spiewac do kolesia FUCK YOU SANTA i piosenka rozprzestrzenia sie na kilka tysiecy ludzi ^_^ ) No fakt krzeselko mialem przypisane do dupy ale nikt nie karze mi na nim siedziec skakac i drzec morde mozna nikt cie nie chce spacyfikowac i Atmosfery takiej jak na Old Trafford to wiekszosc klubow swiata moze tylko pozazdroscic ( pisze z telefonu wiec sorry za bledy ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) lol, co jak widac , byly to trafione zakupy bo zaprowadziły ją na salony :potter: No nie mamy Maiden, też uważam, ze nie masz pojęcia :potter: ale pokój, nie zamierzam sie z tobą napinac, chocby dlatego, ze swieci słoneczko ładnie po prostu mamy inny światopogląd na pewne kwestie, inna sprawa, ze moja wizja stanie się faktem :potter: jesli za 10 lat obydwaj tu bedziemy, wspomnimy sobie ten moment;-) ___________________________________ ukyo załamka wiadomo, ze wśród tysiecznego tłumu kilka osób zawsze bedzie klnełeo, jak siedziałeś obok grubasa to słyszałes...jednak musi byc to ledwie słyszalen bo oglądając mecz nie słychac "faków" a oglądając ekstraklase słychac "urwy" non stop. skala Ukyo, skala Edytowane 24 Maja 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Tylko że widzisz, My to wszystko znamy z autopsji, Ty z TV. I serio, jesteś śmieszny. To że jestem modem, nie oznacza że nie mogę wyrażać swojego zdania o Twoich poglądach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Ja wciąż nie wierzę, że Ty piszesz te posty na powadze - obstawiam ostre prowo albo... A. Cała trójka złapała poważne kontuzje; zadziałał tu przypadek, a nie chęć "zaoszczędzenia" na budżecie transferowym. B. Człowieku, sam byłem w Anglii na paru meczach, i zawsze, jak tłum się zrywał to tylko po to by "wrzucać" na kibiców gości. Ale moje zdanie możesz pie.rdo.lić, Ukyo zna to od kuchni, bo tam siedzi. To, że oglądając mecz nie słychać "faków" to zasługa dźwiękowców, pracowników stacji TV. Taki tip. Edytowane 24 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Orson ja staram sie byc na przynajmniej 5 meczach w sezonie ( ze wzgledu na dostepnosc biletow i fakt ze na bilet sezonowy Manchesteru United czeka sie teraz okolo 34 lata xDDD ) Byles kiedys na meczu Premiership ?? Byles kiedykolwiek gdziekolwiek z Anglikami ?? Prosze cie klniecie to jak pisalem ESENCJA dopingu na Wyspach ... Ale no tak ty ogladales w TV tak samo jak w Czechach i Szwecjii ogladali MS w TV bez Wuwuzeli co oczywiscie musi oznaczac ze ich nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Ja wciąż nie wierzę, że Ty piszesz te posty na powadze - obstawiam ostre prowo albo... B. Człowieku, sam byłem w Anglii na paru meczach, i zawsze, jak tłum się zrywał to tylko po to by "wrzucać" na kibiców gości. Ale moje zdanie możesz pie.rdo.lić, Ukyo zna to od kuchni, bo tam siedzi. To, że oglądając mecz nie słychać "faków" to zasługa dźwiękowców, pracowników stacji TV. Taki tip. cenzurują mecze na zywo? taaa jasne, szkoda, ze u nas nie wpadli na to.... ___________________________________________ ukyo mieszkałem kilka miesięcy w Londynie, akurat klniecie nie było jedyną pasją Anglików których poznałem, jeden żarł namietnie koks ale klnął tyle co, czyli rzadko w sumie;-) ___________________________________________- a ty stona własnie nie rozumiesz podstawowych kwestii, mozesz wyrażac swoją opinie ale zwrot "jesteś smieszny " jest prowokacyjny, jak mi zdejmiesz warna to cie podje.bie;-) ;-) ;-) <zartuje, nie jestem konfidentem ale oprzytomniej i zachowaj troche obiektywizmu jako moderator...kur.wa zaczynam rozumiec żale maidena...chcesz wyrażac swe opinie uzywając prowokujących zwrotów? prosze bardzo ale zrezygnuj z moderki i dissujmy sie jako zwykli userzy...póki co jako mod pewien poziom obiektywizmu powinieneś zachować jeśli potrafisz ) Edytowane 24 Maja 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) cenzurują mecze na zywo? taaa jasne, szkoda, ze u nas nie wpadli na to.... ROTFL, wiesz co to znaczy odpowiednio ustawić mikrofony zbierające dźwięki z estadio? Oderwij się czasem od TV. ukyo mieszkałem kilka miesięcy w Londynie, akurat klniecie nie było jedyną pasją Anglików których poznałem, jeden żarł namietnie koks ale klnął tyle co, czyli rzadko w sumie;-) Żarł koks na stadionie? LOL [bo nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale Ukjo mówił o estadio] a ty stona własnie nie rozumiesz podstawowych kwestii, mozesz wyrażac swoją opinie ale zwrot "jesteś smieszny " jest prowokacyjny, jak mi zdejmiesz warna to cie podje.bie;-) ;-) ;-) <zartuje, nie jestem konfidentem ale oprzytomniej i zachowaj troche obiektywizmu jako moderator...kur.wa zaczynam rozumiec żale maidena) Cały czas podtrzymuję swoje zdanie. Maiden, masz coś do mnie? edit. żeby nie offtopować jak orson @orson Nie mam zamiaru zachowywać dystansu. Edytowane 24 Maja 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) to ja ci mówie, zrezygnuj z moderki a bedziemy sobie tak odpowiadac , póki jestes modem zachowuj dystans pewny A maiden wyrazał zdanie na twój temat w temacie który chyba on zresztą założył, skleroza? Edytowane 24 Maja 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Tak Orson mecze Premiership sa tak samo jak i mecze MS ( pozbywanie sie dziweku Wuwuzeli ) obrabiane przez dzwiekowcow w czasie rzeczywistym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Maiden, masz coś do mnie? Żart; nic ;-) Edytowane 24 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 @Ukjo Zburzyłeś teraz jego światopogląd o cudownych, Angielskich kibicach Ty Murzynie! Fornalik coś sugeruje że ostatni meczyk był ustawiony. Łojoj! Opinia trenera Ruchu Chorzów Waldemara Fornalika, że jego piłkarze odpuścili mecz z Polonią Warszawa , wywołała prawdziwą burzę w klubie. Sprawę bada rzecznik dyscypliny PZPN. Chcę mieć pewność, że ten mecz przegraliśmy w kategoriach sportowych - wypalił trener chorzowian Waldemar Fornalik na konferencji po niedzielnym spotkaniu (0:3). Część opinii odebrała jego wypowiedź, jako kolejną odsłonę wątku korupcyjnego w polskim futbolu. - Już nawet rozmawiałem z kilkoma obserwatorami meczu i pytałem, czy zawodnicy Ruchu markowali grę - zdradza nam Wojciech Petkowicz, rzecznik dyscypliny w PZPN. - Na razie nie mam żadnego dowodu świadczącego o nieczystej grze, ale zadzwonię jeszcze do pana Fornalika, by wyjaśnił, co miał na myśli - dodał. Szef rady nadzorczej Ruchu Dariusz Smagorowicz całą sprawę skomentował następująco: - Coś ty Waldek najlepszego narobił! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Maiden dałbym Ci plusa, ale nie mam ;( @Stona, Zieliński dostał już jakiś wyrok za korupcje? czy dopiero sobie na takowy zbiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Stona ale Angielscy kibice sa cudowni ^_^ Tak jak i Polscy roznica jest taka ze jak tam bys wyrwal krzeselko i (pipi)nal bys nim w inny sektor/glowe innego kibica/(pipi)owego grajacego pilkarza to by sie obsral na mietowo nagranie z CCTV + Sektor + Numer Krzeselka + Imie, Nazwisko, Adres Delikwenta = Okolo 10k Funtow kary + Ogolnokrajowy zakaz stadionowy ... Gra w wypadku zlapania na pewno warta swieczki ... W Polsce ww sytuacja = Oj tam Oj Tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Tak Orson mecze Premiership sa tak samo jak i mecze MS ( pozbywanie sie dziweku Wuwuzeli ) obrabiane przez dzwiekowcow w czasie rzeczywistym oglądałem tak z 80 % MŚ w Afryce i wwzele wcale nie były wyciszone, przynajmniej w polskiej tv. Serio. sorry za offf, ende Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Tak Orson mecze Premiership sa tak samo jak i mecze MS ( pozbywanie sie dziweku Wuwuzeli ) obrabiane przez dzwiekowcow w czasie rzeczywistym oglądałem tak z 80 % MŚ w Afryce i wwzele wcale nie były wyciszone, przynajmniej w polskiej tv. Serio. sorry za offf, ende Ja już nie wiem. To całe pisanie Orsona to musi być prowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Przykro mi ze Polska TV to 3 swiat w tym temacie Byly wyciszane w krajach Skandynawskich, Czechach, Fracnjii, Anglii edit: co do Wysp to wyciszanie przyszlo dosc pozno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi