_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Projekt ustawy: http://kibicezabezpieczenstwem.pl/projekt-ustawy/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 2. kolejka, 2. hattrick Wielki K. i co z tym Podbeskidziem? Miała być rewelacja, mieli walczyć jak w meczach PP z Wisłą czy Lechem, a jak na razie beniaminki walczą o to kto więcej bramek straci w jednym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 "o to jest dzień, o to jest dzień który dał nam pan" Rekord Lecha z pierwszej kolejki pobity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 co ciekawe oba mecze zostały rozegrane w Bełchatowie, 2 mecze - 11 bramek xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Boisko w Bełchatowie nie sprzyja beniaminkom. ŁKSowi zostały tam 4 mecze do rozegrania. Ciężko to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.fifpro.org/news/news_details/1661 jest głośno Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Idzie idzie Podbeskidzie. Wielki K pewnie siedzi jeszcze na stadionie z twarzą schowaną w dłoniach Ktoś to w ogóle oglądał? Jak wyglądał mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kosowski cały czas wrzucał z rożnego, a Popek strzelał. Coś w ten deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Idzie idzie Podbeskidzie. Wielki K pewnie siedzi jeszcze na stadionie z twarzą schowaną w dłoniach Ktoś to w ogóle oglądał? Jak wyglądał mecz? Luzik, już doszedłem do siebie. W sumie dobry mecz Podbeskidzia- mieliśmy nawet jedną ładną sytuację bramkową. Jedyne, co lekko zasugerowałbym naszemu trenerowi przed kolejnymi meczami, to spokojne wytłumaczenie obrońcom i bramkarzowi, czym są rzuty rożne, i być może dodanie, że od czasu do czasu, dośrodkowaną przez przeciwnika piłkę można wybić, tym samym uniemożliwiając mu zdobycie czterech (a licząc wątpliwy faul na obrońcy- pięciu) goli w meczu z tego stałego fragmentu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 brak mi słów... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A najbardziej rozpierdala wypowiedź Frankowskiego który jest oburzony że kibice przestali ich dopingować i skupili się na pojazdach na policję. Tak mi się czasami wydaje, że ci kopacze to jednak totalni debile. Franek mówi że potrzebują dopingu, bo wtedy się lepiej gra ale nie ogarnia że jak tak dalej pójdzie i płemieł z milicjantami zaostrzy restrykcje, to jedynym dopingiem jaki zobaczy i usłyszy na trybunach będzie mlaskanie ryjami pełnymi popcornu i siorbiącymi coca-colę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To się w głowie nie mieści, żeby za randomowe wrzuty milicja się na sektor wpier/dalała o_O Swoją drogą ciekawe, czemu nie pofatygowali się do Lechii, która też krzyczała coś po łacinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Bo mieli prikaz na Jagę. Drugiego "gniazdowego" zgarnęli rano i trzymali na posterunku do końca meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ŁKS nie odpuszcza Podbeskidziu w walce o rekord straconych bramek - po 50 min dostają już 4 do jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 brak mi słów... Widzę, że fanatycy angielskich trybun Cię zminusowali. Ciekawe, kiedy reszta ekip w Polsce w końcu zrozumie, że niedługo każdy doping tak się będzie kończył. Tu potrzebne jest jakieś zorganizowane działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Może po tej kolejce Probierz znajdzie zatrudnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 I co z tego? Niech sobie te minusiki w pupki wsadzą Najgorsze jest to że taka zorganizowana akcja się nie uda, to raz. Dwa że protest w formie braku dopingu, flag itd jest bez sensu bo dokładnie do tego oni chcą doprowadzić. Tu trzeba by było zrobić coś takiego: 10tys kibiców z całych Niemiec zjechało się do Berlina i RAZEM protestowali przeciwko uciskom ze stron władz. @Orson: jednak lepiej będzie jak się nie spotkamy nawet przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Uważam, że wprost przeciwnie. Wcale nie jest bez sensu taki protest. Wystarczyły 2 kolejki z poprzedniego sezonu, by komentatorzy z C+ zaczęli miauczeć, że mecze bez atmosfery to nie mecze. Brak dopingu odbił się też na frekwencji przynajmniej na BUłgarskiej. Jeżeli kasa się nie bedzie zgadzać, to może właściciele klubów też pójdą po rozum do głowy. Zresztą bawić się na trybunach i udawać że nic się nie dzieje? Zakazują nam piro i sektorówek. Niedługo zakażą stać nam stać na trybunach. Itd itd. Ja też osobiście nie wyobrażam sobie dopingu, gdy obok mnie siedzi milicjant z jakimś śmiesznym stjułardem i tylko czeka by wypisać mandat i przy(pipi)ić paroletni zakaz stadionowy. Bardzo się ciesze, że akurat w Poznaniu będzie kontynuowany protest z zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ŁKS zaczął sezon w sposób, którego nie pamiętam od dawna. W sumie to po prostu nie pamiętam, kiedy ostatnio ktoś tak zaczął. Warto pamiętać, że Śląsk po heroicznym 0-0 z Lokomotiwem Sofia grał w większości zawodnikami rezerwowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cracovia przegrała w zeszłym roku pierwsze 6 meczy tracąc w nich 12, czy 13 bramek. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ŁKS za tydzień na wyjeździe (?) z Polonią, tak że ma szansę tyle goli wyrobić w trzech meczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cracovia przegrywa z Legią 3-1 po trzech "fifowych" bramkach. Takiego przypadku/farta/whatever w jednym meczu to ja nie widziałem chyba nigdy. Każda z trzech bramek strzelonych przez gości była kuriozalna. Nie wiem jak wyglądał cały mecz, bo byłem zajęty innym, lepszym, więc wypowiadam się tylko o bramkach. Mam nadzieję, że się w końcu wezmą w garść, bo w tym roku wiosennego cudu chyba się nikt nie spodziewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ta, te bramki to .. to nie wiem co. Wola boRZa? Nie mówię że Pasy zasłużyły na zwycięstwo czy cuś ale bez przesady. Piłka jest taka niesprawiedliwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) To chodzi o to że Pasiaste obrony nie mają, tyle. Piłka niesprawiedliwa? Niesprawiedliwe to jest załatwianie sobie utrzymania pod stołem. edit. Żeby nie było - nie piszę tu o ostatnim sezonie, bo to był cud Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dobra dobra, jesteś tak samo obiektywny co do Cracovii jak ja co do Legii ;P A to że obrony nie mają, to wie nawet pan Heniek od magazynu. Łatwiej dostać premię za utrzymanie, niż za pudło. - Chyba z takiego założenia wychodzą kopacze Cracovii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi