Opublikowano 8 sierpnia 201113 l To jest Legia. Oni tak robią. W zeszłym sezonie mieli taki okres, kiedy przegraliby bodaj 7 meczów pod rząd, gdyby nie gole-kurioza (mniej niż tutaj zawalone przez obrońców, a bardziej losowe) i pomoc sędziów. Obejrzałem mecz Śląska i muszę stwierdzić, że znowu co najmniej dwa gole stracone przez ŁKS były... kontrowersyjne. Nie wiem, jak to wyglądało z Lechem, ale 2-3 gole były podarowane przez sędziego. Tutaj Śląsk miał przewagę, ale kto wie, jak wyglądałby mecz, gdyby pierwsze dwa gole nie zostały uznane. Nie mówię, że karnego/rożnego nie było na 100%, ale sędzia mógł tak uznać i nie byłaby to wielka kontrowersja. Tak więc, mając trochę szczęścia do sędziów, ŁKS mógłby osiągnąć wyniki, które wyglądałaby jednak nie tak fatalnie. Sędziowie nie popisali się na pewno w meczu Górnik-Widzew, kradnąc punkty zabrzanom. Za tak ewidentnie udawany faul Broź powinien dostać drugą żółtą kartkę, a nie możliwość strzelenia z karnego na 1-1. Jak zwykle mam nosa do Ligi Fantasy. Zawiedziony Kosowskim, wywaliłem go w pizdu za Jakuba Bociana, chociaż miałem kasę na kogoś dwa razy droższego. Bocian nie zagrał, a Kosowski zdobył 17 pkt. Nawet nie wiedziałem, że on potrafi tak kopać prawą nogą. Na szczęście punktowali nadal Henriquez, Bruno i Voskamp. W Ekstraklasie zapanowała prawdziwa dominacja graczy zagranicznych. Voskamp i Iliew to kolejni zawodnicy, którzy już teraz wyglądają świetnie na tle ligi, a gdy się zgrają, powinni obaj być w gronie kilku największych boiskowych gwiazd. Z Polaków są wśród nich obecnie tylko Frankowski i Małecki...
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l Z ŁKSem Lech dostał 1 bramkę gratis, bo piłka po odbiciu się od poprzeczki nie przeszła linii bramkowej. Jak gracie w fantasy, to możemy zrobić jakąś forumkową ligę. Z tym że musi być więcej niż 3 osoby http://www.psxextreme.info/topic/96682-fantasy-liga/page__pid__2444295#entry2444295
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=_yaWLEfvyFw Profesjonalna liga, profesjonalna telewizja, profesjonalny reporter/dziennikarz. Roman Kołtoń w formie.
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l Gdzie w necie można zobaczyć skróty wszystkich meczów polskiej ligi ?
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Co bramki w meczu Lech - Zagłębie, jest po mnie Franek też swoje zrobił, nie wspominając o murzynie z Cracovi. Z drugiej strony, Legia strzelała tak pocieszne gole Jak robić błędy w obronie to Cracovia chyba się uczyła całe wakacje.
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Kibice Górnika pomogli ofiarom katastrofy kolejowej w Babach http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/08/12/kibice-gornika-pomogli-ofiarom-katastrofy-kolejowej-w-babach/
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l ŁKS dzisiaj postawił ciężkie warunki, tylko 2:0 w plecy z Polonią. Polonią grającą taki piach, że każda inna ekipa nie miałaby z nimi problemu. No w każdym razie postępu ciąg dalszy, nawet zaczęli strzelać. Póki co nie do tej bramki, ale to jest element do dopracowania.
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Wisełka cieniutko, wymęczone 1-0 i to po kontrowersyjnym karnym. Słabo to wygląda bez Maora
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Piękny akcja i wykończenie Bensona. Zdecydowanie ciekawszy mecz w Gdańsku niż wczoraj w Krakowie. Edit. Fakt, bramka powinna zostać uznana Edytowane 14 sierpnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Lech nie ma w planach przeniesienia się do Bełchatowa? Tam im ładnie bramki wpadają
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l W tym sezonie wygląda to już zdecydowanie lepiej niż w całym poprzednim. Dla przypomnienia statystyki z sezonu 2010/11: 3 wygrane, 2 remisy, 10 porażek 10-17 bilans bramkowy.
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l W dniu 15.08.2011 o 19:44, lukas1988 napisał(a): W tym sezonie wygląda to już zdecydowanie lepiej niż w całym poprzednim. Dla przypomnienia statystyki z sezonu 2010/11: 3 wygrane, 2 remisy, 10 porażek 10-17 bilans bramkowy. Spokojnie, zostało wam jeszcze 12 wyjazdów, może akurat je przegracie - tracąc po 2-3 bramki w każdym i już statystyki się poprawią ;P
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Delegat PZPN nakazał bramkarzowi zaklejenie jego numeru na koszulce (88): http://babol.pl/kat,1025471,title,Absurd-PZPN-siegnal-zenitu,wid,13457841,wiadomosc.html?ticaid=6cda2
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l 3-0 dla Lecha a tu cisza? Gdzie się podziali Ci wszyscy kibice polskich drużyn ??
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Bo tak ma na nazwisko. "s" na końcu dopisali mu Łotysze. On chce by mówiono na niego tak jak naprawdę się nazywa. "Artiom Rudniew (ros. Артём Руднев, wym. [ɐrtj'ɵm rudɲ'ev], łot. Artjoms Rudņevs, wym. [artjɔms rudɲɛfs]"