Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem, to spalono Tomasza Frankowskiego, a później ktoś stanął na jego zwęglonych zwłokach i strzelił gola? o.O

Ekstraklasa nie przestaje mnie zadziwiać :D

Opublikowano

Za(pipi)isty meczyk w Gdańsku. Szkoda niewykorzystanych sytuacji, mega obrona Burica, przekozak Pawłowski. Słupki, poprzeczki, krew i czerwona kartka. Naprawdę dawno takiego meczu w ekstraklapie nie oglądałem.

Opublikowano

U mięciela już demencja poczyniła spustoszenie w mózgu, bo chyba zapomniał w którym klubie obecnie gra. Dobrze, że mu Bruno z karata wyj/ebał na koniec

Gratuluje ostatniego zdania. Jakbyś nie wiedział Mięciel mimo tego że gra w ŁKSie to jest legionistą i się tego trzyma. A widzewu nic by bardziej od jego "elki" nie podniosło ciśnienia.

Co do sedziów w ekstraklasie to jestem za jakimiś karami finansowymi lub zawieszaniem na jeden mecz. Tak jak każe się kibiców czy piłkarzy, tak powinno się karać sędziów.

F**c (pipi) wybiórcze.

Opublikowano (edytowane)

dramat... to już przestaje być śmieszne... mówię oczywiście o tandemie Lamey - Jaliens z nieczego potrafią stworzyć 100% sytuacje dla przeciwników, na szczęście wtedy do akcji wkracza sędzia xD

Legia - Widzew, czyli kogo tym razem o(pipi)ie sędzia :D

Edytowane przez Ofsajd
Opublikowano

dramat... to już przestaje być śmieszne... mówię oczywiście o tandemie Lamey - Jaliens z nieczego potrafią stworzyć 100% sytuacje dla przeciwników, na szczęście wtedy do akcji wkracza sędzia xD

No, ale gola strzelili. Asysta Jaliensa, bramka Lameya.

Opublikowano

No, ale gola strzelili. Asysta Jaliensa, bramka Lameya.

Co z tego że raz na 10 meczy zdarzy im się strzelić gola, skoro praktycznie w każdym meczu przez nich wpada jakiś gol.

Opublikowano

Fortuna kołem się toczy, notowania ŁKSu u sędziów mocno spadły od poniedziałku ;D

Widzew o dziwo do przerwy nie schował się za poszustną gardą i coś tam nawet szarpie, czego efektem 10000% sytuacja Oziego, ale on potrafi strzelać tylko z dobitek, a tym razem krzywo się piłka odbiła od bramkarza.

Opublikowano

I dobrze, ewentualny remis zaciemniłby obraz sytuacji. Jeżeli masterplanem trenera to wprowadzenie dwóch "żądeł", po czym granie długich piłek na aferę na zawodników ~170 cm wzrostu no to gratulacje. W kolejnym okienku transferowym proponuję sprowadzić kolejnych 14 obrońców, to może w wypadku kartek lub kontuzji na szpicy będzie grał rezerwowy bramkarz.

Pora rozpocząć walk o utrzymanie :potter:

Opublikowano

Przy częstotliwości łapania kartek przez naszych obrońcow to 14 w kadrze to niegłupi pomysł :ph34r: Napastników mamy w sumie pół, bo Grzelczak poza strzelaniem od czasu do czasu bramek po fartownych kazikach z daleka głównie fauluję, za Oziego pewnie Kaniecki by zagrał lepiej w ataku,a ustawienie Ben Radhi za napastnikiem to ruch mistrzowski :D

Opublikowano (edytowane)

Jak sądzicie, ile za Pawłowskiego zaoferuje Wojciechowski w przerwie zimowej? ;>

Masakra co ten dzieciak wyprawia. Może się jaram zbytnio, w końcu to tylko kilka meczy ale naprawdę byłem w(pipi)iony że to on broni bramki Lechii w meczu z Lechem.

PS. Fajna oprawa ŁKSu

148rgi.jpg

I pomyśleć że z piro to wyglądałoby 2xlepiej :/

Edytowane przez Stona
Opublikowano

Podobno widział jak Wilk, który w momencie strzału Arioma był na spalony dotyka piłki zanim ta wpadnie do bramki. Nie wiem, nie widziałem, tak mi kumpel opisywał sytuację przez telefon.