Wielki K 94 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 wejście bramkarza było czyste. Kogo to obchodzi, grunt, że Legia nie strzeliła gola ps. Żartuję. Nie wiem, czy już mi się robi gorzej, ale od oglądania tego uskutecznianego przez 3/4 zespołów ligi stawiania autobusu w bramce tak chce się rzygać, że aż momentami miałem nadzieję, że Legia coś końcu wciśnie i odprawi Craxę bez punktów. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 A ja miałem nadzieję że jednak nie, choć przez ostatnie kilkanaście minut już się patrzeć nie dało. Ważne że 1ptk jedzie do Krakowa. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Kurde, Śląsk, co to ma być? Nie gracie tylko dla siebie! Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 GOOOOOOOOOOL hahahah pięknie Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Zadzwoniłem do Oresta i poprawiliśmy kilka rzeczy w naszej grze. Edytowane 11 grudnia 2011 przez ogqozo Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Rasiak strzela pierwszego gola po powrocie i Jaga wygrywa z Lechią 1-0 c(pipi)! Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Ofensywa Lechii nadal daje radę i śrubuje rekord świata w najmniejszej ilości strzelonych goli w sezonie, skutecznie odstraszając ludzi od przychodzenia na stadion <_< Chyba żadne zmiany na boisku już nic nie dadzą, więc ja spróbowałbym zmienić coś na trybunach- niech np. kibice Lechii zamiast wrzeszczeć 'precz z komuną', zaczną śpiewać 'komuno wróć'. Może pomoże?? Edytowane 11 grudnia 2011 przez Wielki K Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Myślę że powinni przejść od słów do czynów. If u know what i mean Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 http://www.sport.pl/pilka/1,64946,10799006,Robert_Lewandowski_laureatem_plebiscytu__Pilki_Noznej_.html Skorża trenerem roku? W którym przegrał obie rundy z biedniejszym jakieś sto razy Śląskiem? Kto przyznaje te nagrody? Mam nadzieję, że czytelnicy, bo jeśli redaktorzy, to tracę kompletnie szacun dla tego tygodnika. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) http://www.sport.pl/...ki_Noznej_.html Skorża trenerem roku? W którym przegrał obie rundy z biedniejszym jakieś sto razy Śląskiem? Kto przyznaje te nagrody? Mam nadzieję, że czytelnicy, bo jeśli redaktorzy, to tracę kompletnie szacun dla tego tygodnika. hoho już się tak nie rozpędzaj z tym oburzeniem, rozumiem że dla Ciebie trenerem roku, a może i dekady jest Orest, może i faktycznie obie rundy żeście z Legią wygrali, tylko co z tego? Obiektywnie patrząc: Skorża: PP + 3miejsce w lidze + awans ze stosunkowo trudnej grupy LE Lenczyk: wicemistrzostwo i mistrzostwo jesieni(?) edit: tak że sory Winetu, ale Maciek trochę więcej zdziałał A.D 2011 Edytowane 11 grudnia 2011 przez Ofsajd Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) hoho już się tak nie rozpędzaj z tym oburzeniem, rozumiem że dla Ciebie trenerem roku, a może i dekady jest Orest, może i faktycznie obie rundy żeście z Legią wygrali, tylko co z tego? Obiektywnie patrząc: Skorża: PP + 3miejsce w lidze + awans ze stosunkowo trudnej grupy LE Lenczyk: wicemistrzostwo i mistrzostwo jesieni(?) edit: tak że sory Winetu, ale Maciek trochę więcej zdziałał A.D 2011 No tak, 3 miejsce to faktycznie więcej niż pierwsze i drugie. Zwłaszcza zarządzając najbogatszym klubem ligi wyciągnąć trzecie miejsce to już w ogóle nagroda Nobla się należy. Wiem, że Legia nieźle gra w Pucharze UEFA ale bez jaj. Zwłaszcza, że jest osobna nagroda za drużynę roku, żeby docenić ten ich wynik niekoniecznie ubóstwiając samego Skorżinho. Edytowane 11 grudnia 2011 przez ogqozo Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 3 miejsce w lidze + pp to lepsze osiągnięcia niż 2 i kompromitacja w europejskich pucharach. Co zrobisz, jak nic nie zrobisz. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Na szczęście Lech Poznań się nie skompromitował w europejskich pucharach i za rok też tego uniknie. Edytowane 11 grudnia 2011 przez ogqozo Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 oj komuś tutaj chyba lekko sodówa do głowy uderzyła ja wiem że Wy teraz lider i tak dalej, ale proponuję zachować mimo wszystko chłodny umysł i chociaż trochę dystansu do świata. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Na szczęście Lech Poznań się nie skompromitował w europejskich pucharach i za rok też tego uniknie. Ale mu tu mówimy o trenerze roku O.o I dlaczego Skorża jest przed Lenczykiem. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) ja wiem że Wy teraz lider i tak dalej, ale proponuję zachować mimo wszystko chłodny umysł i chociaż trochę dystansu do świata. Tak jak ty, uważający, że Maciej Skorża jest trenerem roku w Polsce. No nie umiem nic już dodać, żeby cię jakoś bardziej obśmiać. Edytowane 11 grudnia 2011 przez ogqozo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Ale serio, to tylko Ogqozo i Śląsk, czym Wy się panowie przejmujecie. Na koniec sezonu Śląsk zajmie miejsce poza podium, Ogqozo będzie coś przebąkiwał że on to z góry zakładał i wszyscy jesteśmy głupi że uwierzyliśmy mu, że Śląsk ma szansę na mistrza. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 ja wiem że Wy teraz lider i tak dalej, ale proponuję zachować mimo wszystko chłodny umysł i chociaż trochę dystansu do świata. Tak jak ty, uważający, że Maciej Skorża jest trenerem roku w Polsce. No nie umiem nic już dodać, żeby cię jakoś bardziej obśmiać. Faktycznie lepiej nic nie dodawaj, pośmialiśmy się, wesoło było, ale już wystarczy. btw. obawiam się że to Ty jesteś jednym z tych nielicznych którzy to uważają inaczej. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Ale serio, to tylko Ogqozo i Śląsk, czym Wy się panowie przejmujecie. Na koniec sezonu Śląsk zajmie miejsce poza podium, Ogqozo będzie coś przebąkiwał że on to z góry zakładał i wszyscy jesteśmy głupi że uwierzyliśmy mu, że Śląsk ma szansę na mistrza. No brawo, prawie umiesz myśleć. Mówię o faktach, które już były. Np. takich, że dwukrotnie biedniejsza drużyna wyciągała przez cały rok grała lepiej, niż bogatsza, i zaczęło się to akurat w momencie, gdy przyszedł do nich nowy trener. Jak to nie jest powód do nagrody, bo Skorża wygrał nieobchodzący nikogo Puchar Polski, no to gratulacje. Może od razu przyznawajmy wszystkie nagrody tylko na podstawie budżetu klubu. Lech miałby jakieś szanse na podium, bo w ligowej tabeli raczej mu się to nie uda. Edytowane 11 grudnia 2011 przez ogqozo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Na szczęście Lech Poznań się nie skompromitował w europejskich pucharach i za rok też tego uniknie. Przypomnij nam wszystkim co Śląsk osiągnął przez ostatnie... 20 lat? Cokolwiek? Może chociaż... A.. PUCHAR EKSTRAKLASY! No, szaleństwo. Dziękuję, dobranoc. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Ale serio, to tylko Ogqozo i Śląsk, czym Wy się panowie przejmujecie. Na koniec sezonu Śląsk zajmie miejsce poza podium, Ogqozo będzie coś przebąkiwał że on to z góry zakładał i wszyscy jesteśmy głupi że uwierzyliśmy mu, że Śląsk ma szansę na mistrza. No brawo, prawie umiesz myśleć. Mówię o faktach, które już były. Np. takich, że dwukrotnie biedniejsza drużyna wyciągała przez cały rok grała lepiej, niż bogatsza, i zaczęło się to akurat w momencie, gdy przyszedł do nich nowy trener. Jak to nie jest powód do nagrody, bo Skorża wygrał nieobchodzący nikogo Puchar Polski, no to gratulacje. Może od razu przyznawajmy wszystkie nagrody tylko na podstawie budżetu klubu. Lech miałby jakieś szanse na podium, bo na boisku wyglądają one dość marnie. 1) przed chwilą pisałeś że 100 razy - zdecyduj się 2) możesz rozwinąć bo nie rozumiem skąd taki pomysł Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Przypomnij nam wszystkim co Śląsk osiągnął przez ostatnie... 20 lat? Cokolwiek? Może chociaż... A.. PUCHAR EKSTRAKLASY! No, szaleństwo. Dziękuję, dobranoc. A ze Skorżą w roli trenera by pewnie wygrał Ligę Mistrzów. Sure. Edytowane 11 grudnia 2011 przez ogqozo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Ale ja tutaj porównuję Lech do Śląska, bo wywołałeś mój Klub do tablicy. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Zależy jakie kto przyjmie kryteria, to mu wyjdzie inny wynik. Chyba jednak przy poziomie naszej ligi i randomie, jaki się od czasu do czasu zdarza, sukces w pucharach ( a takim było wyeliminowanie Spartaka i wyjście z grupy ) stawiałbym wyżej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi