_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Porażki Lecha sprawiają, że nie można się śmiać z innych drużyn ?? Z forum Lecha dowiedziałem się, że Buric ma dzisiaj urodziny. Ciekawe czy gwiazdki wpadną na debilny plan i wyjdą dziś(czyt. sobota) na balety. Jeżeli mają trochę rozumu to zostaną w domach. Inaczej może być na nic niezłe polowanie W okresie przygotowawczym balowali, więc co to za problem chlać po przegranym meczu/ Powodzenia panowie. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Porażki Lecha sprawiają, że nie można się śmiać z innych drużyn ?? Z forum Lecha dowiedziałem się, że Buric ma dzisiaj urodziny. Ciekawe czy gwiazdki wpadną na debilny plan i wyjdą dziś(czyt. sobota) na balety. Jeżeli mają trochę rozumu to zostaną w domach. Inaczej może być na nic niezłe polowanie W okresie przygotowawczym balowali, więc co to za problem chlać po przegranym meczu/ Powodzenia panowie. może wpadli w ciąg Obstawiam domówkę na hacjendzie Jose Marii @Orson: ten jeden kibic zamknął się w sobie i płacze do poduszki :] :* Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 a taki jeden kibic Lecha wyśmiewał wczoraj Wisłe i Legie Jedyną osobą która kogoś wczoraj wyśmiewała był Rozi szydzący z Wisły. No chyba że potrafisz zarzucić cytatem z jeszcze kogoś (pipi)a, nie ma to jak przerpierdolić na własnym stadionie z jakimś niszowym GKSem. Przecież oni nie wygrali chyba od 10lat. No ale wiadomo, hose marja włoży ręce do kieszeni i dzieje się magia. (pipi)a. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (pipi)a, nie ma to jak przerpierdolić na własnym stadionie z jakimś niszowym GKSem. Przecież oni nie wygrali chyba od 10lat. No ale wiadomo, hose marja włoży ręce do kieszeni i dzieje się magia. (pipi)a. O to to dobre. Gwiazdy futbolu jak Fonfara, Sapela, Baran czy bracia Mak pod wodzą Kamila Kieresia bez większych problemów poradzili sobie z polską Barceloną. btw co Kotor i Kamiński zrobili przy bramce to też nie wiem. Wiadomo że wszystko nie zagrało i nie ma co się czepiać szczegółów , ale Lech po raz kolejny udowodnił że jest mistrzem w traceniu frajerskich goli. Rozumiem jakby Kotor był z Gwinei Równikowej, a Kamiński to tak na serio Pan Włodzimierz znaleziony kilka dni temu w szałasie w Tatrach - mogą się nie rozumieć. Ale no dwóch polaków, w odległości 2-3m od siebie, grają razem kilka lat i nie mogą się dogadać. Matko boska. Wszystko od początku do końca w tej drużynie zawodzi. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Mimo, że nie chciałbym już widzieć w Ekstraklasie takich tworów, jak Bełchatów, to jednak w Bielsku wynik został przyjęty z pewnym zadowoleniem. W końcu rywal w grze o europejskie puchary traci punkty btw, komentujący mecz Wisły ze Standardem Andrzej Iwan dobrze doyebał żartem, lekko jajcarsko proponując na Euro parę stoperów Czekaj - Kamiński Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (pipi)a, nie ma to jak przerpierdolić na własnym stadionie z jakimś niszowym GKSem. Przecież oni nie wygrali chyba od 10lat. No ale wiadomo, hose marja włoży ręce do kieszeni i dzieje się magia. (pipi)a. No bo ostatnimi czasu u siebie niszczymy ich do zera Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Ojtam, ostatnio przegraliśmy w 2008 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Wiedziałem, że słaby ten Lech, ale żeby aż tak?! Teraz za tydzień kolejne 3 punkt w meczu z Górnikiem. ;P Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) Mimo, że nie chciałbym już widzieć w Ekstraklasie takich tworów, jak Bełchatów, to jednak w Bielsku wynik został przyjęty z pewnym zadowoleniem. W końcu rywal w grze o europejskie puchary traci punkty btw, komentujący mecz Wisły ze Standardem Andrzej Iwan dobrze doyebał żartem, lekko jajcarsko proponując na Euro parę stoperów Czekaj - Kamiński wytłumacz mi proszę czym różni się "twór" GKS od "tworu" Podbeskidzia? Widzew przegrał z Podbeskidziem 0-1 po bramce Patejuka. Po 3 meczach w tej kolejce mamy 3 wygrane gości, mam nadzieję że tendencja ta utrzyma się do końca, no może po za meczami w Zabrzu i Wrocławiu. edit: za dużo cycatów Edytowane 18 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Taktyka wyprzedaży wszystkiego co da się sprzedać i granie młodą ekstraklasą zaczyna przynosić wymierne efekty. Myślałem, że nie będzie emocji w tej rundzie, ale ta drużyna jest w stanie zapewnić dramatyczną walkę o utrzymanie do ostatniej kolejki. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Mimo, że nie chciałbym już widzieć w Ekstraklasie takich tworów, jak Bełchatów, to jednak w Bielsku wynik został przyjęty z pewnym zadowoleniem. W końcu rywal w grze o europejskie puchary traci punkty btw, komentujący mecz Wisły ze Standardem Andrzej Iwan dobrze doyebał żartem, lekko jajcarsko proponując na Euro parę stoperów Czekaj - Kamiński wytłumacz mi proszę czym różni się "twór" GKS od "tworu" Podbeskidzia? (...) No, np. Bielsko gra w niebieskich koszulkach, a Bełchatów w ciemnozielonych. Nie żeby w BB był jakiś wybitny klimat dla futbolu (bo takowego tu raczej brak), ale różnic można by znaleźć więcej, sypnę trzema: TSP ma większą frekwencję, gra ostatnio ładniejszą piłkę i nie jest utrzymywane przez spółkę Skarbu Państwa. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Okej z tym ostatnim się zgodzę - tyle że rozumując w ten sposób sporo klubów z innych dyscyplin trzeba było by zlikwidować (siatkarzy, koszykarzy), co do grania ładniejszej piłki to nie mam pojęcia, a frekwencja jest wynikiem tego że TSP jest beniaminkiem, za 3-4 lata jak będzie co roku w środku tabeli to ludzie przestaną chodzić na mecze z innymi średniakami i kandydatami do spadku. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) Śląsk 1-1 Ruch po golach Cetnarskiego i Piecha. mój plan się pomału spełnia (z wyjątkiem Lechii, ale remis też nie jest zły) ]:-> Edytowane 18 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 sędzia Małek i asystenci również Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Też, ale sam mecz na pewno najlepszy w tej kolejce jak do tej pory, bramka Ilieva - klasa. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 (edytowane) -Pareiko -Paljic edit: brawa dla Górnika i trenera Nawałki! Edytowane 19 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 No człowiek przychodzi do domu. Włącza C+ a tam słychać tylko śpiew Kibiców Górnika którego zacytować nie mogę ;P Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 (edytowane) Świetny mecz w Lubinie (już w końcówce zeszłej rundy podobała mi się gra Zagłębia, widać, że Hapal robi tam dobrą robotę) i świetny wynik w Zabrzu. btw, w sumie szkoda, że Nacho Novo nie mógł jeszcze grać, bo prawdopodobnie obsrałby się z zachwytu patrząc na zabrzańskie estadio Edytowane 19 lutego 2012 przez Wielki K Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Dobrze, że Kolejorz zagrał perfekcyjny mecz, wykorzystał podknięcia się rywali i zmniejszył stratę. NOKURWAMĄĆJAPIERDOLE Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 (edytowane) Zbigniew Boniek: - Widzew i ŁKS powinny połączyć się w FC Łódź! Jan Tomaszewski: - To moje marzenie! http://www.sport.pl/sport-lodz/1,117108,11180241,Zbigniew_Boniek____Widzew_i_LKS_powinny_polaczyc_sie.html dla poznaniaków: ciekawe kto by chodził na mecze takiego wynalazku - chyba kibice siatkówki chodzący do Atlas Areny Edytowane 20 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 ahahha, srogo pojechali. FC Łódź XD A ten FC to skrót od czego? Beskitu, kilkanaście tysięcy karnetów? I kto będzie przychodził na te mecze? Mityczne "matki z dziećmi i całe rodziny"? Wybiórcza czasami jak rzuci pomysłem, to człowiek nie wie czy śmieć się, czy płakać. Napiszę mejla do którejś z tych ciotek, żeby opisała jeszcze pomysł połączenia Cracovii z Wisłą, Polonii z Legią i kilku innych klubów. Niech Warta połączy się z Lechem! Dzięki temu na 100lecie Warta w końcu znowu zagra w ekstraklasie! YEAHHHHHHHHHHHHHH Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 Buheheh chyba brali ten sam towar w weekend O_o Na pewno dzięki temu zniknęłaby zupełnie nienawiśc między kibicami, na nowym pięknym 3 trybunowym stadionie panowałaby błoga atmosfera braterskiej miłości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi