Bartg 5 524 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 (edytowane) Lech już się nie kryję z tym, że nie chcę Bakero i Wołąkiewicz ładuje samobója Ależ okno Zieńczuka mother of god, Hose we will miss you Wcześniej okazało się, że można grać gorzej niż ŁKS - Lechia skończyla mecz bez celnego strzału, do tego w 10tkę, a Traore nadal gra fenomenalny piach. Edytowane 24 lutego 2012 przez Bartg Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 a miałem nadzieję że jakiś remis ugrają... Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Wiem,że jestem nieobiektywny bo chorzowski ale odkąd Waldek ma Ruch to jakby klubem rządzili normalni ludzie i miał normalnego sponsora i co za tym idzie pieniądze to byłby piętnasty majster od 2 lat. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Taki pro tip: Jeśli w ekstraklasie w jednym klubie będzie dobry trener, normalny zarząd i sponsorzy, to śmiem twierdzić że nie ma szansy żeby taki klub nie zdobył mistrzostwa. No a teraz odpalam sobie jakąś gierkę, bo nie mam jeszcze 30' ale o serce wypada zawsze. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 3-0 a już mogło być 4 lub 5 bakero [*] Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Trzy do zera, chcemy pozostania Bakera Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Myślę, że z normalnym trenerem Lech wygrałby dziś 5-0. Ach, czemu zarząd nie może tego zczaić i ciągle zatrudnia nienormalnych??? Cytuj
kilix 128 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 : o Kamery uchwyciły jak Rudniew pokazuje faka bocznemu po odgwizdanym spalonym. Byłoby szkoda jakby nie zagrał z Wisłą... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 (edytowane) "Co by tu jeszcze spierdolić" zdaje się myśleć nasz KOCHANY TRENEJRO BAKEJRO Edytowane 24 lutego 2012 przez Stona Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 oooo faktycznie mecz za 2 tygodnie Stona, lukas wybieracie się może? Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 : o Kamery uchwyciły jak Rudniew pokazuje faka bocznemu po odgwizdanym spalonym. Byłoby szkoda jakby nie zagrał z Wisłą... możliwe że to do kibiców Ruchu było Cytuj
Stona 569 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 35 minut meczu we Wrocławiu i już 0-3 + czerwona dla Śląska XD SROGO Aż se chyba włączę i obejrzę demolka Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Tak to jest jak twoj team prowadzi gosciu o imieniu Orest. Orest. 2 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 (edytowane) Wisla w rownie swietnej frmie co Lech. Ale znajac ich szczescie wcisna bramke w 95min. E; no jednak Korona wywozi 3pkt z Krakowa. Swoja droga Czekaj wykreca chyba jakis rekord w ilosci czerwonych kartek na wiosne Edytowane 26 lutego 2012 przez schab0795 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 (edytowane) No Wisła zdołowała :confused: teraz jest problem bo został nakupiony piłkarski szrot i trzeba z nim cos jednak robic :confused: ps Ofsajd, widzisz spełniło się, Podbeskidzie wyżej niż Wisła Edytowane 26 lutego 2012 przez Orson Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 (edytowane) d r a m a t. edit. muszę oglądnąć jakieś powtórki, bo wydawało mi się że sędzia miał dzisiaj wyjątkowo słaby dzień, nie chodzi mi o czerwoną kartkę bo ta chyba była akurat słuszna. Brawa za walkę, szkoda zmarnowanej szansy na podgonienie czołówki. Edytowane 26 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
kilix 128 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 (edytowane) Wiecie może czy można wnosić laptopy na stadion? Trzepią plecaki przy wstępie na mecz ekstraklasy? Edytowane 27 lutego 2012 przez kilix Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Plecaki sprawdzają. Mi nawet kiedyś butelkę z Ice Tea koleś kazał otworzyć i wcisnął tam swój wielki nochal. Czy laptopy można wnosić to nie wiem 1 Cytuj
kilix 128 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 (edytowane) Napisałbym coś o meczu GKS - Górnik, ale był to typowy dla timobajl ekstraklasy mecz walki zakończony remisem. @up: thx Edytowane 27 lutego 2012 przez kilix Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Lapka chyba możesz wnieść. Przecież nie będziesz nim rzucał w piłkarzy. Ale głowy za to nie dam, bo pewnie i tak wszystko zależy od humoru pana bodygarda w odblaskowej kamizelce. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Jak był protest, to wiara do Kotła lapki wnosiła, więc nie powinno być problemu. Nie wiem jak jest na meczach Rakowa ;P 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 (edytowane) ja kiedyś musiałem zostawić netbooka w depozycie, tak że to pewnie zależy od widzimisię SKORPIONA!!! edit: Piłkarze ŁKS, w którym mówiąc najdelikatniej się nie przelewa, na szczęście wcześniej zdążyli się dorobić i kupić piękne i szybkie samochody ŁKS to najbiedniejszy klub w ekstraklasie. To cud, że gra w najwyższej klasie rozgrywkowej i cud, że w ogóle istnieje. Niedawno działacze ogłosili, że złożą wniosek o upadłość. Pożar udało się trochę zagasić, ale piłkarze przyznają, że w wypłatach nic się nie zmieniło - jak ich nie było, tak nie ma. ŁKS to jedyny zespół w ekstraklasie, który zimą nie był na żadnym zgrupowaniu, przez tydzień nie miał nawet trenera, a piłkarzy brano z łapanki. Do łódzkiego klubu trafili gracze niechciani nigdzie indziej, faceci z przeszłością i po przejściach. To byli reprezentanci, mistrzowie Polski i zawodnicy mający w CV występy w zagranicznych ligach, a nawet Lidze Mistrzów. Tworzą tzw."Gang Świra" , bo ich szefem jest menedżer Piotr Świerczewski. On też nie dostaje wypłat... Na szczęście zostało jeszcze coś z dawnych lat. Kiedy ełkaesiacy trenują przy al. Unii na parkingu na terenie klubu stoi m.in. audi R8 quattro Seweryna Gancarczyka, które u dilera można kupić za około 400 tys. zł. Wrażenie robi pojemność - ponad 4 litry i 430 KM. Są jednak minusy - takie auto może spalić nawet ponad 20 litrów paliwa. I jeszcze coś - Gancarczyk może zabrać na przejażdżkę tylko jednego kolegę z drużyny, bo więcej miejsca w audi R8 nie ma. Za to przez tylną szybę widać silnik. A gdy Gancarczykowi znudzi się R8, albo chce przewieźć kilku kumpli, zamienia go na większe audi Q7. Na klubowym parkingu stoją też m.in. białe porsche 911 cabrio Marka Saganowskiego, bmw X5 Marcina Adamskiego, audi Q7 Grzegorza Bonina i podobne Marcina Mięciela, audi A5 Ronalda Gercaliu, opel insignia Bartosza Romańczuka, golf VI GTI Wojciecha Łobodzińskiego, bmw 3 Michała Łabędzkiego i peugeot 407 Piotra Klepczarka. Menedżer Świerczewski (były reprezentant i piłkarz m.in. Olimpique Marsylia) do pracy przyjeżdża za to bmw 5 kombi. Kiedy dwa lata temu grał w drużynie z al. Unii na parkingu zostawiał porsche cayenne. Marek Gancarczyk, na swój pierwszy trening w ŁKS, przyjechał w poniedziałek mini cooperem. bieda w (pipi)! źródło: sport.pl Edytowane 27 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Tak to jest, beztalencia z żelem na głowie biorą ogromną kasę za tą kopaninę. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Wow fascynujaca historia, mogli dopisac ze chyba wszyscy zarobili na te auta grajac gdzie indziej, najczesciej za granica, ale po co tak napisany artykul lepiej pasuje do szmatlawej gazety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi