Ore 188 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Ciekawe za ile Wolski w lato pójdzie sobie. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Nigdzie nie pójdzie. To będzie taka historia jak z Rybusem. Pogra trochę u nas, momentami będzie błyszczeć, ale koniec końców skończy za pare sezonów w jakimś Tereku. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Biorąc pod uwagę ostatnie ruchy zarządu to myślę, że go puszczą jeżeli tylko ktoś da te 2 mln ojro. Cytuj
goldzor 37 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Wczoraj Lechia zmarnowała znakomitą sytuację, aby choć trochę oddalić się od strefy spadkowej, bo do przerwy prowadziła aż 2:0 z Górnikiem na wyjeździe.. Niestet tuż po ł przerwie straciła bramkę, a następnie dobił ją niezawodny w tym sezonie Nakoulma i tak zamiast 3pkt. wywozi TYLKO 1pkt. choć i tak przed meczem wzięli by ten pkt. w ciemno.. Sytuacja na dnie e-klasy wciąż niejasna. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Śląsk traci kolejne punkty. Tym razem na rzecz Korony. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) Śląsk w tej rundzie przypomina mi dzisiejszego Piotra Żyłę czy tam Stefana Hulę, który miał super wynik na półmetku zawodów, więc do drugiego skoku wyszedł obsrany ze strachu i na miękkich nogach skoczył chujowo jak zwykle (zresztą rok temu Jaga zagrała to samo) A tymczasem drwale z Kielc są na najlepszej drodze do wyrąbania sobie drogi do europejskich pucharów <_< Edytowane 11 marca 2012 przez Wielki K Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Ci drwale z Kielc to obecnie jeden z lepszych kolektywów w lidze. A jak wiadomo już czasów komuny, kolektyw zajedzie dalej nawet jeśli musi zmagać się z ułomnością poszczególnych jednostek Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Piotr Żyła chyba nigdy nie miał okresu, że przez ponad rok był najlepszy w Polsce. Generalnie cholera wie, o co cho, skład ten sam, trener też. Może nowy stadion ich wypełnia tremą, do kitu na nim grają. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Piotr Żyła chyba nigdy nie miał okresu, że przez ponad rok był najlepszy w Polsce. Generalnie cholera wie, o co cho, skład ten sam, trener też. Może nowy stadion ich wypełnia tremą, do kitu na nim grają. a ten dalej swoje... 1 1 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Ja bym winił murawę za niepowodzenia Śląska Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) No runda wiosenna 2011 i runda jesienna 2011 to chyba razem jest jeden rok 2011, nie? Ale widać jest w tym coś głębszego, proszę, oświeć mnie. Albo, jeśli możesz, wrzuć chociaż parę starych jak świat obrazków internetowych, to w zasadzie też jest w pełni racjonalny sposób dyskusji. Edytowane 11 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 trofea > zdobyte punkty tyle. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) No to niewiele. No ale twoja kochana Wisła na pewno nachapała np. w rundzie jesiennej tyle tych trofeów, że faktycznie czyni ją to najlepszą drużyną tego okresu, nie ma to tamto. W to, że nie rozumiesz różnicy między trofeum przyznawanym za całość sezonu od lipca do maja, a ocenianiem gry np. od października do maja, nie wierzę, aż takiego poziomu to nawet kibice chyba nie osiągają. Edytowane 11 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Ogqozo, powiedz mi, co się bardziej liczy [poza szacunkiem ludzi ulicy] : Zdobycie mistrzostwa polski czy granie dobrze przez dwie połowy dwóch różnych sezonów? Wszyscy przepowiadali że Śląsk nie zdobędzie mistrza polski, więc nie wiem dlaczego ktoś się teraz dziwi że im słabiej idzie. Cytuj
goldzor 37 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Drwale z Kielc spuchną za chwileczkę mam przynajmniej taką nadzieję, bo mogą nas tylko skompromitować w pucharach.. Jeśli chodzi o sprawę mistrzostwa to trzymam kciuki za Śląska, że może się jeszcze przebudzi, bo nie może mi przejść zwrot przez gardło: "Legia mistrzem Polski", która poprzez swoje układy w każdej stacji tv będzie wielbiona przez najbliższe 6 miesięcy, a jeszcze jakby weszli do LM (jezu żeby tylko nie) to już w ogóle.. Mam nadzieję, że Wisła pomoże Śląskowi wygrywając z Legią, a ten już nigdzie punktów nie potraci Jeśli chodzi o Wisłę to wydaje mi się, że na podium na koniec będzie (oby), ale bardzo poważnie musimy (my wiślacy) traktować w tym sezonie Puchar Polski, bo to może tylko przez niego zagramy w Lidze Europy.. no cóż czas pokaże. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Puchar Polski trafi do Poznania, więc to Wam już odpada. Śląsk mistrzem polski nie zostanie, więc zostanie nim Legia. "Kompromitacja w pucharach" hmmm, czy można się skompromitować bardziej niż odpadając w pierwszej rundzie el. do Ligi Europy? Chyba nie, więc nie wiem o czym mówimy Cytuj
goldzor 37 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Puchar Polski trafi do Poznania, więc to Wam już odpada. Śląsk mistrzem polski nie zostanie, więc zostanie nim Legia. "Kompromitacja w pucharach" hmmm, czy można się skompromitować bardziej niż odpadając w pierwszej rundzie el. do Ligi Europy? Chyba nie, więc nie wiem o czym mówimy Ziemniak będzie ziemniakiem. Nie byłbym taki pewien o ten PP, rok temu też mieliście go wygrać, a każdy wie jak to się zakończyło. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 No, banda Hunów stanęła Krzyśkowi na plecach i facet nie dał rady ;P A ziemniak to pyra :potter: Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Ogqozo, powiedz mi, co się bardziej liczy [poza szacunkiem ludzi ulicy] : Zdobycie mistrzostwa polski czy granie dobrze przez dwie połowy dwóch różnych sezonów? Wszyscy przepowiadali że Śląsk nie zdobędzie mistrza polski, więc nie wiem dlaczego ktoś się teraz dziwi że im słabiej idzie. Dla ogoza pewnie te punkty. To co, że pewnie nikt inny się tym nie jara. Ale już widzę jego minę jak za 3 lata sobie przypomni jaki to Śląsk był za(pipi)isty. Szkoda tylko, że nic nie wygrali. A i w Europie za bardzo też nie poszaleli. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Jakby ktoś w tym temacie umiał czytać, to by zauważył, że nie napisałem nigdzie, że Śląsk się bardziej liczył albo że się nim jaram. Tylko że od czasu przybycia Lenczyka był najlepszą drużyną w Polsce. No bo był. To jednak dość długi okres i obecny spadek formy jest dość duży, biorąc pod uwagę brak większych zmian w składzie. Edytowane 12 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 No na szczęście jesteś Ty - chodzący ideał pokazujący że nawet rozbite rodziny potrafią wychować wybitne jednostki. Chwała i cześć Tobie, o Wielki Ogqozo. No może i był ale nic z tego nie wynikło. Trochę taki peszek, nie? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Napisałbym, co to jest peszek, ale prawdopodobnie znowu moderacja by mnie za to połaskotała. Napisałem tylko fakty, wali mnie, czy "coś wynikło", musicie przestać używać kibicowskiej metody dyskusji wobec wszystkich. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Fakty są takie że Śląsk za czasów Lenczyka nic wielkiego nie osiągnął. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi