Opublikowano 19 kwietnia 201212 l rząd i pzpn sam dmucha ten balon nienawiści. Wrzucenie wszystkich kibiców do jednego wora pod nazwą "kibicujesz=jesteś człowiekiem najniższej kategorii" odbije im się czkawką. Wg swoich chorych poglądów robią dobrze, a mi się wydaje wręcz przeciwnie i wg mnie wiele wskazuje,że kibice i ich uzasadniona w pełni irytacja da upust podczas Euro w postaci tego co będzie się dziać w miastach obok stadionów i na ulicach. Dożyliśmy takich czasów,że teraz chyba dla rządzących mniejszym wstydem jest być złodziejem niż kibicem.
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Wiesz, kibole z ligi polskiej mają wy(pipi)ane na Euro. To spęd dla pikników i innych januszy.
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Otóż to. Jakbym wygrał bilet na mecz Polski (o co będzie trudno, ponieważ nie biorę udziału w żadnych konkursach), to bez zastanowienia bym opchnął na alledrogo. Jak Euro to tylko przed telewizorem. Nie ma to jak piknik z udziałem vipów, sponsorów i stada januszy w kowbojskich kapeluszach, którzy nie potrafią równo odśpiewać hymnu i generalnie znają tylko "poooolskaaa, biało czerwoooni".
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l cenne zwycięstwo Ruchu z Polonią pozwala dalej wierzyć,że w przypadku straty punktów Legii z Lechem, sen o 15 mistrze Polski jest dalej realny.
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Wycofuję się z piłki na zawsze. I mówię to bez względu na wyniki jakie piłkarze osiągną w następnych meczach. Moje ideały zostały zszargane, w piłce funkcjonował już nie będę - powiedział po meczu właściciel Polonii Józef Wojciechowski.
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Michniewicz wyleciał ?? Bez kitu, taki "prezes" jak w Polonii to jest jakaś masakra. Ale beki dostarczał przez co będzie go brakowało na boiskach ekstraklapy.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Jest światełko dla Cracovii. Może Polonia ogłosi natychmiastową upadłość i dobrowolnie podda się degradacji :potter: Edytowane 21 kwietnia 201212 l przez Tokar
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Jeśli nie ogłosi upadłości to zawsze zostaje jeszcze opcja nie przyznania licencji Ruchowi z uwagi na stadion i burdy w meczu z Górnikiem - CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE Edytowane 21 kwietnia 201212 l przez Ficuś
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Albo Widzew nie dostanie licencji za zaległości w jakichkolwiek wypłatach. Scenariuszy jest wiele, żeby Cracovię utrzymać przy stoliku. Chyba, że zrobią tak jak nakazuję przyzwoitość i każdą karnie zdegradowaną ewentualnie drużynę zastąpi kolejna z 1 ligi.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l oczywiście że nie spadną, przecież w przyszłym sezonie mają grać w pucharach, powiem więcej jest na to spora szansa, bo jeżeli Wojciechowski faktycznie będzie uciekał z Polonii to Filipiak będzie miał szansę na tani zakup licencji - Jakie plany wiąże Pan z klubem?- Pewnie chciałby pan usłyszeć o Lidze Mistrzów. I realnie o tym myślimy. A dlaczego nie? Jak nie będzie takich marzeń, to nigdy się tam nie dostaniemy. Za dwa, najpóźniej trzy lata będziemy grali w europejskich pucharach. To gwarantuję! Już zimą ostro zainwestujemy. Chcemy kupić dobrych zawodników i jeśli trener Lenczyk będzie przekonany, kogo pozyskać, to mam na to pieniądze. Ściągnięcie Matusiaka i Golińskiego pokazało, że potrafimy być agresywni na rynku transferowym. wywiad z Filipiakiem z 2009 roku. Edytowane 21 kwietnia 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l cenne zwycięstwo Ruchu z Polonią pozwala dalej wierzyć,że w przypadku straty punktów Legii z Lechem, sen o 15 mistrze Polski jest dalej realny. Nie wydaje mi się, nawet jakby Legia teraz wszystkie mecze przegrała, to "niebiescy" już się o to postarają, aby na pozycję lidera nie wskoczyć.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l ja już kiedys pisałem,że wydaje mi się,że Ruch ani nie zrobi mistrza ani nie zdobędzie pucharu polski. Będzie grać w eliminacjach ligi europejskiej i tyle. Co nie zmienia faktu,że mistrz dalej jest w zasięgu i fajnie będzie się tym wyścigiem emocjonować do końca.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Legia ciśnie, a Lech strzelił bramkę po całkiem ładnej kontrze. Trochę jak ostatni mecz Czelsi - Barca xD Edytowane 21 kwietnia 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Czyli w tym roku bedzie gra w pucharach w Poznaniu ? Bedzie smiesznie, jak Legia straci pierwsze miejsce na sam koniec sezonu.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Legia wskoczyła na fotel lidera dopiero w 20. kolejce, i przez większość tego czasu miała najwyżej te kilka punktów przewagi, tak że już nie szarżujmy z tym szokiem. Śmiałem się, ale jednak kibice Lecha mieli rację - po wywaleniu Bakero zaczęli grać dużo lepiej. W sześciu ostatnich meczach zdobyli 16 pkt. Jak na ligę, w której wyniki są zazwyczaj randomowe, jest to imponująca seria. Taką samą ma zresztą Zagłębie.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l :D :D :D Ale zayebiście. Nie wierzę że puchary mogłyby się teraz wymknąć to raz. A dwa mam nadzieję że Legia mimo wszystko nie zostanie mistrzem dzięki tej dzisiejszej porażce. Już wolałbym Ruch, chociaż wiadomo że głównym kandydatem do tytułu i najlepiej grającą obecnie drużyną w Polsce jest Kolejorz.
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l 1-3 Cieszy kolejna bramka Genkowa, 3 asysty Ilieva który z obrońcami robił co chciał, a i Kirm może w końcu się odblokuje
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l chociaż wiadomo że głównym kandydatem do tytułu i najlepiej grającą obecnie drużyną w Polsce jest Kolejorz. HEHEheeeehehe, nie. Ale prowo dobre
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Niby Bielsko dostało po dupie, ale jednak nie można pozwolić aby ten minus przysłonił plusy dzisiejszego piłkarskiego dnia- Podbeskidzie po raz pierwszy od niepamiętnych czasów pokazało trochę fajnej, otwartej piłki i (leciutko) postraszyło Wisłę, a Legia, za sprawą Ruchu i Lecha, zrobiła duży krok w kierunku utraty mistrzostwa. Aż sobie nieśmiało zakrzyknę dość uniwersalne w tym kontekście ''Brawo Niebiescy''
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Nie oglądałem dziś meczu , ale kolega mi napisał , że Legia oddała pierwszy celny strzał w światło bramki ok.90 min....patrząc obiektywnie...nie , no brak słów ! Wogóle o całej Naszej lidze ! Jaki to będzie mistrz ?! Nie obrażając nikogo
Opublikowano 21 kwietnia 201212 l Jaki to będzie mistrz ?! Nie obrażając nikogo Taki jak co roku od 1996...za słaby na Ligę Mistrzów Edytowane 21 kwietnia 201212 l przez Ficuś
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l Ta, oglądaliśmy ten mecz i sobie myśleliśmy że dobrze że gramy akurat z Legią, bo jakikolwiek inny zespół [nawet Cracovia!] wykorzystałby to, że Kikut się przewraca o własne nogi, a obrona jest dziurawa jak polskie drogi Legia zagrała kompletny piach, Lech za dobrego meczu też nie miał ale mimo wszystko byliśmy bliżej strzelenia bramki na 0-2 niż Legia na 1-1 Zajebiście
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l Dodam tylko, że komentarz z tvp jak zwykle "dawał radę". Mało kto jest tak nieobiektywny jak ten gość. A szczytem było jego przygotowanie się do meczu, gdzie uznał między innymi Drewniaka za debiutanta.