Daffy 10 544 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 rząd i pzpn sam dmucha ten balon nienawiści. Wrzucenie wszystkich kibiców do jednego wora pod nazwą "kibicujesz=jesteś człowiekiem najniższej kategorii" odbije im się czkawką. Wg swoich chorych poglądów robią dobrze, a mi się wydaje wręcz przeciwnie i wg mnie wiele wskazuje,że kibice i ich uzasadniona w pełni irytacja da upust podczas Euro w postaci tego co będzie się dziać w miastach obok stadionów i na ulicach. Dożyliśmy takich czasów,że teraz chyba dla rządzących mniejszym wstydem jest być złodziejem niż kibicem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Wiesz, kibole z ligi polskiej mają wy(pipi)ane na Euro. To spęd dla pikników i innych januszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Otóż to. Jakbym wygrał bilet na mecz Polski (o co będzie trudno, ponieważ nie biorę udziału w żadnych konkursach), to bez zastanowienia bym opchnął na alledrogo. Jak Euro to tylko przed telewizorem. Nie ma to jak piknik z udziałem vipów, sponsorów i stada januszy w kowbojskich kapeluszach, którzy nie potrafią równo odśpiewać hymnu i generalnie znają tylko "poooolskaaa, biało czerwoooni". Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Nie no, hymn śpiewają równo " PZPN, PZPN, jebać, jebać PZPN " Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 544 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 cenne zwycięstwo Ruchu z Polonią pozwala dalej wierzyć,że w przypadku straty punktów Legii z Lechem, sen o 15 mistrze Polski jest dalej realny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Wycofuję się z piłki na zawsze. I mówię to bez względu na wyniki jakie piłkarze osiągną w następnych meczach. Moje ideały zostały zszargane, w piłce funkcjonował już nie będę - powiedział po meczu właściciel Polonii Józef Wojciechowski. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2012 Michniewicz wyleciał ?? Bez kitu, taki "prezes" jak w Polonii to jest jakaś masakra. Ale beki dostarczał przez co będzie go brakowało na boiskach ekstraklapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Jest światełko dla Cracovii. Może Polonia ogłosi natychmiastową upadłość i dobrowolnie podda się degradacji :potter: Edytowane 21 kwietnia 2012 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 544 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Jeśli nie ogłosi upadłości to zawsze zostaje jeszcze opcja nie przyznania licencji Ruchowi z uwagi na stadion i burdy w meczu z Górnikiem - CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE Edytowane 21 kwietnia 2012 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 Albo Widzew nie dostanie licencji za zaległości w jakichkolwiek wypłatach. Scenariuszy jest wiele, żeby Cracovię utrzymać przy stoliku. Chyba, że zrobią tak jak nakazuję przyzwoitość i każdą karnie zdegradowaną ewentualnie drużynę zastąpi kolejna z 1 ligi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) oczywiście że nie spadną, przecież w przyszłym sezonie mają grać w pucharach, powiem więcej jest na to spora szansa, bo jeżeli Wojciechowski faktycznie będzie uciekał z Polonii to Filipiak będzie miał szansę na tani zakup licencji - Jakie plany wiąże Pan z klubem?- Pewnie chciałby pan usłyszeć o Lidze Mistrzów. I realnie o tym myślimy. A dlaczego nie? Jak nie będzie takich marzeń, to nigdy się tam nie dostaniemy. Za dwa, najpóźniej trzy lata będziemy grali w europejskich pucharach. To gwarantuję! Już zimą ostro zainwestujemy. Chcemy kupić dobrych zawodników i jeśli trener Lenczyk będzie przekonany, kogo pozyskać, to mam na to pieniądze. Ściągnięcie Matusiaka i Golińskiego pokazało, że potrafimy być agresywni na rynku transferowym. wywiad z Filipiakiem z 2009 roku. Edytowane 21 kwietnia 2012 przez Wściekły Pies Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 cenne zwycięstwo Ruchu z Polonią pozwala dalej wierzyć,że w przypadku straty punktów Legii z Lechem, sen o 15 mistrze Polski jest dalej realny. Nie wydaje mi się, nawet jakby Legia teraz wszystkie mecze przegrała, to "niebiescy" już się o to postarają, aby na pozycję lidera nie wskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 544 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 ja już kiedys pisałem,że wydaje mi się,że Ruch ani nie zrobi mistrza ani nie zdobędzie pucharu polski. Będzie grać w eliminacjach ligi europejskiej i tyle. Co nie zmienia faktu,że mistrz dalej jest w zasięgu i fajnie będzie się tym wyścigiem emocjonować do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Legia ciśnie, a Lech strzelił bramkę po całkiem ładnej kontrze. Trochę jak ostatni mecz Czelsi - Barca xD Edytowane 21 kwietnia 2012 przez Wściekły Pies Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 Czyli w tym roku bedzie gra w pucharach w Poznaniu ? Bedzie smiesznie, jak Legia straci pierwsze miejsce na sam koniec sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 Legia wskoczyła na fotel lidera dopiero w 20. kolejce, i przez większość tego czasu miała najwyżej te kilka punktów przewagi, tak że już nie szarżujmy z tym szokiem. Śmiałem się, ale jednak kibice Lecha mieli rację - po wywaleniu Bakero zaczęli grać dużo lepiej. W sześciu ostatnich meczach zdobyli 16 pkt. Jak na ligę, w której wyniki są zazwyczaj randomowe, jest to imponująca seria. Taką samą ma zresztą Zagłębie. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 :D :D :D Ale zayebiście. Nie wierzę że puchary mogłyby się teraz wymknąć to raz. A dwa mam nadzieję że Legia mimo wszystko nie zostanie mistrzem dzięki tej dzisiejszej porażce. Już wolałbym Ruch, chociaż wiadomo że głównym kandydatem do tytułu i najlepiej grającą obecnie drużyną w Polsce jest Kolejorz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 1-3 Cieszy kolejna bramka Genkowa, 3 asysty Ilieva który z obrońcami robił co chciał, a i Kirm może w końcu się odblokuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 chociaż wiadomo że głównym kandydatem do tytułu i najlepiej grającą obecnie drużyną w Polsce jest Kolejorz. HEHEheeeehehe, nie. Ale prowo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 Niby Bielsko dostało po dupie, ale jednak nie można pozwolić aby ten minus przysłonił plusy dzisiejszego piłkarskiego dnia- Podbeskidzie po raz pierwszy od niepamiętnych czasów pokazało trochę fajnej, otwartej piłki i (leciutko) postraszyło Wisłę, a Legia, za sprawą Ruchu i Lecha, zrobiła duży krok w kierunku utraty mistrzostwa. Aż sobie nieśmiało zakrzyknę dość uniwersalne w tym kontekście ''Brawo Niebiescy'' Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 Nie oglądałem dziś meczu , ale kolega mi napisał , że Legia oddała pierwszy celny strzał w światło bramki ok.90 min....patrząc obiektywnie...nie , no brak słów ! Wogóle o całej Naszej lidze ! Jaki to będzie mistrz ?! Nie obrażając nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 544 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Jaki to będzie mistrz ?! Nie obrażając nikogo Taki jak co roku od 1996...za słaby na Ligę Mistrzów Edytowane 21 kwietnia 2012 przez Ficuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2012 Plus dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2012 Ta, oglądaliśmy ten mecz i sobie myśleliśmy że dobrze że gramy akurat z Legią, bo jakikolwiek inny zespół [nawet Cracovia!] wykorzystałby to, że Kikut się przewraca o własne nogi, a obrona jest dziurawa jak polskie drogi Legia zagrała kompletny piach, Lech za dobrego meczu też nie miał ale mimo wszystko byliśmy bliżej strzelenia bramki na 0-2 niż Legia na 1-1 Zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2012 Dodam tylko, że komentarz z tvp jak zwykle "dawał radę". Mało kto jest tak nieobiektywny jak ten gość. A szczytem było jego przygotowanie się do meczu, gdzie uznał między innymi Drewniaka za debiutanta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi