Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

Nie wiem co dla nich byłoby gorsze, pograć rok, dwa w II lidze, czy sprzedać się jak Lech, czy Polonia.

Opublikowano

Dla mnie i tak wieczną tajemnicą pozostaje to, jak ktoś dysponujący takim pieniędzmi jak Filipiak nie jest w stanie zbudować zespołu choćby na środek tabeli.

Opublikowano

Nie wiem co dla nich byłoby gorsze, pograć rok, dwa w II lidze, czy sprzedać się jak Lech, czy Polonia.

A co ma wspólnego fuzja z Amicą czy Groclinem z zakupieniem licencji żeby dalej grać w ekstraklasie? Oj coś chyba Twoje milicyjne źródła Cię wystrychnęły na dudka.

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

A co ma wspólnego fuzja z Amicą czy Groclinem z zakupieniem licencji żeby dalej grać w ekstraklasie? Oj coś chyba Twoje milicyjne źródła Cię wystrychnęły na dudka.

ano to że klepaliście biede, a za wykupieniem was przez Amice przyszły duże pieniądze + uratowaliście się przed karami za korupcje które pewnie wyglądały by tak jak w przypadku Widzewa (czyt. degradacja)

Opublikowano

Możesz zarzucić jakimiś dowodami, czy wolisz bawić się w politykierskie obrzucanie wymyślonymi zarzutami?

Jakie duże pieniądze? Chyba Ci się kluby pomyliły. Wolę mieć "na sumieniu" fuzję z Amicą, niż milicyjne czy UBeckie korzenie.

• Plusik 3
Gość Wściekły Pies
Opublikowano (edytowane)

mam Ci przytoczyć teksty waszego prawnika czy rzecznika który mówił że żadne kary za korupcje Lecha wam nie grożą ponieważ działacie na papierach Amici, i dzisiejszy "Lech" jest 'kontynuacją' prawną Amici, a nie Lecha ?

budżetu wkp i kks nie będę porównywał, bo nie mam czasu szukać teraz konkretnych liczb.

btw. wykopki się zbliżają że tak wam dupy puchną?

Edytowane przez Wściekły Pies
Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze jeśli chcecie być Lechem to weźcie na klate grzechy starego Lecha a nie w tym przypadku wysługujecie sie nowym Lechem, i nie gadajcie o kilkudziesieciletniej tradycji, bo gdyby taka byla siedzieli byscie sezon za korupcje w I lidze tak jak Arka, Widzew Zagłebie. Sytuacja jest więc kuriozalna:nowy Lech przyznaje się do starego Kolejorza, ale z wyjątkiem jego przeszłości korupcyjnej! I to wy gracie na licencji Amici a nie odwrotnie. Sprzedaliście sie i wkońcu to zrozumcie.

Edytowane przez Ma_niek
Opublikowano

No to dawajta te papiery, bo rzucać śmieciami to dziecko z przedszkola potrafi, a kiedy trzeba przedstawić jakieś DOWODY na poparcie swojej tezy, to się języczki pyskatym milicjantom plączą, co?

Gość szpic
Opublikowano

No to dawajta te papiery, bo rzucać śmieciami to dziecko z przedszkola potrafi, a kiedy trzeba przedstawić jakieś DOWODY na poparcie swojej tezy, to się języczki pyskatym milicjantom plączą, co?

a wasz bohater Reiss to pewnie został ukarany za korupcje w czasie gry w Lechy za niewinnosc?

Ach ta ubecka prowokacja wisły

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

2s0mv42.jpg

"Wisła będzie oglądać nasze plecy" :D

fana052.jpg

Opublikowano

Aż szkoda, że nie ma tu nikogo z kałesu, mógłbym się pokłócić który klub jest bardziej żydowski i który ma bardziej sfałszowaną datę założenia :music:

BTW. zawsze mnie rozpier/dala argument o braku dowodów jeżeli chodzi o sprawę korupcyjną. To tak, jakby będąc z kimś zamkniętym w jednym pokoju zamordować tego kogoś, jakoś pozbyć się narzędzia zbrodni i już osoba jest niewinna, bo twardych dowodó nie ma. (pipi) z tym, że wszyscy wiedzą kto to zrobił.

Podczas czystki korupcyjnej nie mogli zdegradować wszystkich, więc po łbie zarobiło dla przykładu kilka klubów i sprawa się rozmyła. Przy czym wszyscy sobie powinni zdawać sprawę, że nie było w polskich strukturach futbolowych klubu, który nie miałby jakichś przekrętów na sumieniu i walenie głupa "bo mojemu klubowi nic nie udowodnili" zakrawa na niezłą hipokryzję.

Opublikowano

Ojtam ojtam, pierdolisz ;)

W myśl zasady że pokaż mi człowieka, a znajdę na niego paragraf? Skoro koledzy z GTSu rzucają oskarżeniami, to oczekuję czegoś więcej niż zdjęcia z doprowadzenia Reissa na przesłuchanie [co było z resztą pokazówką]. Nie wiem czy był winny, czy nie. Wiem że nic mu nie udowodniono i tego się będę trzymał.

Gość Orson
Opublikowano

wczoraj trochę wypiłem, chyba za dużo. Jakie to szczęscie, ze niespotkałem Litara :D

Gość Orson
Opublikowano

A rzygałeś na krzesełka na stadionie ?

a nie bo nawet nie piłem, to był wyrafinowany dżołk :)